|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Yiğido
![]() ![]() 58divrigi Şuan
![]() Son Aktivite: 24.05.2008 07:39
Tecrübe Puanı: 651
![]() |
![]() Ay Geceye Sürgün
Mevsimler sen kokarken Ay, geceye sürgün biliyorum. Zemheri artığı umutlarımla Geceye inat yürüyorum. Gözlerini arıyorum, Karanlıkların düştüğü kaldırımlarda.. Cehennem yangınlarından Kirpiklerine firar ediyorum. Ateşini söndüremezsem hasretinin, Korkma canım, Ateşlere gözlerini verdim diye... Sen; saçlarını bırak rüzgara, Küllerimden saçlarına gülleri işlemeden Ölümü dudaklarından öpmeyeceğim. Takvimler, yaprağından acıyı elerken Yıldızlar, karanlığa küskün biliyorum. Alnıma, kavgalarını alıp Cellâtlığına soyunuyorum Geçmiş yıllarının.. Suskunluğunu almayın kurşunların. Yârimi yaralamadan, Gözbebeklerinden öpeyim ölümün... Menzil, bir kez ıskalarsa da göğsümü Ben serileyim elvedası toprağa... Şafakları sökerken karanlıklardan Her sabah sana gülümsüyorum. Şimdi gülümseme zamanı ey yar. Dünden miras kalsa da acıların, Hep güllerle anılacak ömrün. Aydınlığa çevir yüzünü, Meleklerin kirpiklerine yazılacak Bahar kokan naif gülüşün. Alıntı.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4544
![]() |
![]() Bu güzel şiiri paylaşımın için teşekkürler
![]() |
#3 |
Yiğido
![]() |
![]() Beğendiğinize çok sevindim
Öldüm Bir Gece Kaç deprem yaşadım kaç yıkım yedim Yüklenen dert benden yüce mi yüce. Bir gece söz verdim and olsun dedim Kaç kez gittim kaç kez öldüm bir gece... Hiç bir şeye kalmayan hevesimi Bağırdım çıkmayan kısık sesimi Zor alıp verdiğim tek nefesimi Kaç kez verdim kaç kez böldüm bir gece... Ne amacı belli ne de ereği Bilenler söylesin var mı gereği Ard niyet büyüten hain yüreği Kaç kez vurdum kaç kez deldim bir gece... Okumadım bunu yazan bir kitap Dilim tutsak nasıl etmeli hitap Kağıt yorgun düştü kalemse bitap Kaç kez yazdım kaç kez sildim bir gece... Uzun uzun yollar yürüdüm yaya Uzaktan göz kırptım azgın dalgaya Seher vakti niyet ettim fezaya Kaç kez korktum kaç kez yıldım bir gece Alıntı.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Yiğido
![]() |
![]() Düşlediğin Gibi
Küçük bir dünyanin içine gizlenmissin Sadece hissedebiliyorum seni Tipki senin beni hissedebildigin gibi Bazen bütün umutlarimi ,bütün sikintilarimi Oradan sana söylüyorum Tipki senin bana söyledigin gibi Içimizin karanligini bosaltiyoruz bazen Bazen de iki kelime saklayabiliyoruz Seni böyle hissetmek, seni böyle sevmek güzel Bir bakiyorum bir adim geliyor, Bir bakiyorum kilometrelerce uzaksin Geceleri seni düslüyorum yine Küçük bir makinenin içinden Biliyorum ayni yerdeyiz ayni seyi dinliyoruz Hissedebiliyoruz ayni seyi Elimde sana dair hiçbir sey yok Sadece yani basim da çalan minik bir radyo Bilmiyorum su an ne haldesin Ve de evin neresindesin Belki salon da koltuga oturmus, Belki odanda yatagina uzanmis Ayni seyleri düslüyoruz Gecenin bizim için hazirladigi güzelligi dinliyoruz Ben bu gece çok hüzünlendim Göz yaslarim yanagimda kaldi Bir ananin acisini paylasti göz yaslarim Bir sevgilinin siirinde duygulandim Ama bunlarin hepsinde seni düsledim Tipki senin beni düsledigin gibi Alıntı.... |
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|