Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 05.12.2007, 02:09   #11
bulutum
Yasaklı
NO AVATAR

bulutum Şuan bulutum isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 09.09.2008 21:14

Tecrübe Puanı: 0 bulutum Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: Bellek Takviyesiyle Sisteminizi Uçurun

bence sız en ıyı sı eger bilmiyo ısenız hiçbi şekilde pc nizi açmayın tamam arkadaşa kolay gele biliyo ama kişi vucudunda bulunan statik elektirk pc gibi nazik yapıda olan elektronik eşya lara zarar veriyo pc nizi seviyo iseniz bence servisine götürün o helletsin ucuza maal edeyim derken pc nizi bozmayın
bulutum isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 05.12.2007, 02:18   #12
bulutum
Yasaklı
NO AVATAR

bulutum Şuan bulutum isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 09.09.2008 21:14

Tecrübe Puanı: 0 bulutum Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

yazının tamamını okudumda bıkac noktaya degıneyım ramları yanlıştakma ımkanınız yok ıstedıgın kadar ugras centıkler buna ızın vermez bırde ram alırken 256 mb ram den asagısını takmayın pcniz desteklemıyo ıse bıos dan ayarlayın desteklemıyo dıyebı kural yok desteklıyo artı 8 lık yerıne 16 entegrelı kullanın daha hızlı çalışır bırde arkadas oyunlardan bahsettı bu soyledıklerınde ekran kartı ıle alakalı bısey 256 paylaşımsız ekran kartı ısınızı gorurur harddısk alırken de sata desteklı olmasına ozen gosterın fazla yazıp yanlıs bılgıdense az yazıp net bılgı vermek tercıhımdır takılanlar ozel mesaj yazabılırler cevap en kısa surede verılır ıslemcınız de amd olmasın uzak durun amd den ısınmaproblemı cozunlenemedı halen
bulutum isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 05.12.2007, 10:00   #13
mersoy
Yiğido

mersoy - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mersoy Şuan mersoy isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.01.2010 07:08

Tecrübe Puanı: 688 mersoy FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Daumen hoch --->: Bellek Takviyesiyle Sisteminizi Uçurun

Alıntı:
bulutum Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
bırde arkadas oyunlardan bahsettı bu soyledıklerınde ekran kartı ıle alakalı bısey 256 paylaşımsız ekran kartı ısınızı gorurur
yazıda da belirtildiği gibi sadece ekran kartınızın iyi olması oyunları sorunsuz oynayacağınız anlamına gelmemktedir

"Bir sistemin yavaşlaması bellek yetersizliği dışında düşük hızlı bir işlemci, yavaş bir sabit disk, güçsüz bir ekran kartı ya da eski olan donanım sürücüleri gibi sebeplerden de kaynaklanıyor olabilir."
mersoy isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 05.12.2007, 10:07   #14
sivaslıgenç
Usta Yiğido

sivaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslıgenç Şuan sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.03.2016 23:42

Tecrübe Puanı: 905 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK

ya benim bilğisayar daha 1 yıllık ama modemden olsa gerek durmadan internet kopuyor yoksa bilğisayarın hızı iyi neden internet kopuyor bi sölersen sevinirim abi.Ayrıca paylaşım için saol.
sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 05.12.2007, 20:40   #15
mersoy
Yiğido

Alıntı:
sivaslıgenç Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ya benim bilğisayar daha 1 yıllık ama modemden olsa gerek durmadan internet kopuyor yoksa bilğisayarın hızı iyi neden internet kopuyor bi sölersen sevinirim abi.Ayrıca paylaşım için saol.
aklıma gelen olası sebeplerden ilki kablolarında problem olabilir. Kablolarını iyice bir kontrol et(hatta bir telefon bağla ve gelen çevir sesinin cızırtısız ve düzgün olduğundan emin ol) telefon düzgün çalışsa bile yinede kablolarında problem olabilir.

Duvardan gelen kablonun direkt modeme bağlı olmasıda önemlidir, yani arada bir veya daha çok paralel telefon bağlantısı olmaması her zaman için iyidir.

Kalitesiz splitter de bu soruna yol açabilir.

Bu söylediklerimle sorununu çözemezsen, telekomdan yardım iste ve olmazsa arza kaydı bırak(ücretsizdir). Teknik eleman gönderip hattını kontrol ederler.

büyük bir ihtimal kablolarındandır diye düşünüyorum. Sorunun nedenini bulunca bizleride bilgilendirirsen sevinirim.

Hoşçakal
Alt 05.12.2007, 22:50   #16
sivaslıgenç
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 905 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK

ya abi modeme takılan beyaz kablo var o nedense modeme tam olarak oturmuyor kendiliğinden çıkıyor yani senin dediğin gibi kablolardan olabilir.Bide ben tek kullanıyom interneti sadece tek bağlantı var.Bide internet telefona bağlı olduğu için bilğisayar açık olduğunda telefonu açtımmı cızırtı oluyor verdiğin bilğiler için teşekkürler.
Alt 06.12.2007, 07:22   #17
mersoy
Yiğido

sevgili mustafa adsl de hiç cızırtı olmaması gerekir. Birde kablonu değitir istersen olmaz ise sen müşteri hizmetlerini arayıp arza kaydı yaptır
Alt 06.12.2007, 09:13   #18
sivaslıgenç
Usta Yiğido

Valla abi telefonu açtığımda oluyor zaten kabloyu değiştircem başka alternetifi yok durmadan innternetle uğraşamam ki neyse saol abi herşey için.
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)