![]() |
#11 | |
Yiğido
![]() ![]() UTKUM_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 16.03.2008 08:38
Tournaments Won: 1Üyelik Tarihi: 27.09.2006
Tecrübe Puanı: 707
![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Yeni Yiğido
![]() okyay58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.06.2012 19:32
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() yav lokanta olsa ne olur çiçekçi olsa ne olur bırakın kalsın olduğu gibi !
![]() |
#13 | |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() sade58 Şuan
![]() Son Aktivite: 20.04.2011 22:57
Tecrübe Puanı: 748
![]() |
![]() Alıntı:
Orada o kadar insan cayır cayır öldüler, ve siz tutmuşunuz olduğu gibi kalsın. Sivas' ın yüzkarası olmaktan çıkması gerek orası artık,bunun için oranın ne olması gerektiğini zaten ben yazılarında söyledim.Umarım bu konuda diğer Sivaslılarda gereken desteği verecektir. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() banu58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.11.2008 18:30
Tecrübe Puanı: 675
![]() |
![]() Ya ne olacak müze veya çiçekçi veya lokanta olunca sizler bu acı geçmişe silgi çekmek yerine habire üzerine yeni yazılar yazmak peşindesiniz bende o zaman BAŞBAĞLAR katlimanın yapıldığı köyün MÜZE olmasını istiyorum,varmı böyle birşey ya o BAŞBAĞLAR katliamının neden gerçekleştiği ayan ve beyandır bu ateşi harlarsanız bu ateş hepimizi yakar!
En güzeli Sayın bakan gelsin REFERANDUM YAPSIN!
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1060
![]() ![]() ![]() |
![]() başbağlara itirazımız yokki banu hanım, onu alevilermi yaptı demek istiyorsun, alevilerde kör bıçakla adam kesilmez, elleri kolları bağlanıp kuyulara, bodrum katlara diri diri insan gömecek sapkın anlayışlar yok, maraş katlimaı, çorum katliamı, sivas 78 katliamı ve yine sivas 93 katliamı için artık bu bir simge konumundadır, bu katliamlara bir dur demek için madımak müze olarak kalsın istiyoruz.
![]() |
#16 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FurkaN Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 21:58
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Orası çiçekçi veya müze olunca ne olacak gidenler geri mi gelecek?... Veya bütün müzeleri ziyaret ederek müzeler hakkında çok bilinçli bir toplum(!) olan Türk milleti bu müzeyede büyük ilgi mi gösterecek?... Her gün evine elinde çiçekle giden Türk erkeği (!) büyük ihtiyacı olan bir çiçekçiye daha mı kavuşacak?... Aziz Nesin'i hiç sevmem ama bir lafını bazı zamanlarda çok tutarım bu zaman tam o lafın zamanı kusura bakmayın ama "Türk milleti aptaldır"... Bunu ben demiyorum 2 Temmuzun kahramanı diyor...
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1060
![]() ![]() ![]() |
![]() Çanakkale şehitliğine her yıl milyonlarca insan niye gidiyor, anıt kabire insanlar niye gidiyor, 100 lerce türbeye insan niye gidiyor, bayram arifesi bayramda milyonlarca insan niye mezarlıklara gidiyor herhalde bir bildikleri, bir görevleri var, madımakda bizim için anlamı bu arkadaşlar,
![]() |
#18 |
Yeni Yiğido
![]() baba kartal Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2011 02:24
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() haaaa anlasildi müze yapmayalim cicekci olsun burda yananlarin üstünü bakin cicekle örtük demek icinmi yani bu leke sivasin üstünde kolay kolay kalkmaz
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Yeni Yiğido
![]() sinan-58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.08.2011 00:41
Tecrübe Puanı: 733
![]() |
![]() artık bu olay unutulmalı zaten bunu sivaslılar yapmadı sivaslıların üzerine kaldı artık bu olayları unutalım ora muze veya çiçekçi olursa yine o olay hatırlanacak en iyisi olduğu gibi kalsın
![]() |
#20 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() Deliilyasliyiz Şuan
![]() Son Aktivite: 10.02.2012 19:23
Tecrübe Puanı: 722
![]() |
![]() alevilerde bizim canımız ciğerimiz .biz yıllarca birlikte yasadık.o donemde bir oyun yapılması gerekiyodu maalesef zavallı sivasım seçildi.bunu hala sivaslılar yaptı gibi gostermeyelim.bizler birbirimize sahip cıkalım.bunları kullanmak isteyenlere izin vermeyelim.hala ısıtıp ısıtıp onumuze surmeye calısıyolar.
BİRLİK ZAMANI SİVAS! ! ! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|