|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Yiğido
![]() ![]() Gülpare Şuan
![]() Son Aktivite: 08.01.2009 12:23
Tecrübe Puanı: 647
![]() |
![]() ![]() Sakin denizlerin yamacinda duran mavi bir yelkenim Gel bitanem,seni korkusuz ve herkese inat seveyim Annem duyarmis duysun,babam kizarmis kizsin Benim icin yanliz maviler ve sen varsin...... Kizil günesin altinda duran mavi bir yelkenim Beni sevmezsen alip basimi nerelere giderim Yüregim yanarmis yansin,kalbim kirilirmis kirilsin Ben ölmeye raziyim yeterki o kara gözler bana baksin Zifiri karanligin ortasinda duran mavi bir yelkenim Söylesene sevgilim sensiz nisanyagmurlarini ben neyleyim Aci cekermis can,hep söyletirmis canan Tek yadigar biricigim,gülüsün senden bana kalan Ay isiginin gölgesinde duran mavi bir yelkenim Sensiz ben hangi denizde bogulup,hangi güneste söneyim Sevince bos kalirmis ellerim,kan aglarmis gözlerim Raziyim herseye sevdigim,yeterki sen bir gül bunu göreyim Hasretin koynunda duran mavi bir yelkenim Mavilerim olmadan söyle bitanem ben nasil güleyim Dermanim yok bir kac satir daha karalamaya Artik zamani gelmedimi askin kapilarini aralamaya |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Yiğido
![]() mavi_yelken Şuan
![]() Son Aktivite: 19.12.2007 23:50
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() cok güzel bir calisma olmus ellerine emegine saglik ..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() 58Taraftar Şuan
![]() Son Aktivite: 03.06.2009 13:07
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() cok güzel paylasim icin tsk ederim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Yiğido
![]() ![]() Gülpare Şuan
![]() |
![]() Arkadaslar yorumlariniz icin tesekkür ederim..
![]()
Her lafa verilecek cevabim vardir ama önce lafa bakarim laf mi diye,sonra söyleyene bakarim adam mi diye...Susuyorsam vardir bi bildigim... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4546
![]() |
![]() Öncelikle sitemize hoş geldiniz umarım sitemizi seversiniz ayrıca dikkat edin bu site bağımlılık yapar sonrada bana neden söylemediniz deme ve Bu güzel şiiri bizlerle paylaştığın için size çok teşekkür ederim ve,ve,ve, imzanızı çok beğendim kutlarım sizi Her lafa verilecek cevabim vardir ama önce lafa bakarim laf mi diye,sonra söyleyene bakarim adam mi diye...Susuyorsam vardir bi bildigim...
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sweetgirl Şuan
![]() Son Aktivite: 01.05.2015 23:50
Tecrübe Puanı: 1080
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() bu güzel siirin icin cok tskler emegine yüregine saglik
#7 |
Yiğido
![]() ![]() Gülpare Şuan
![]() |
![]() altuntas58 degerli yorumunuz icin tesekkür ederim,imzami begenmis olmaniza sevindim
![]() Sweetgirl güzel yorumun icin ben tesekkür ederim.. ![]()
Her lafa verilecek cevabim vardir ama önce lafa bakarim laf mi diye,sonra söyleyene bakarim adam mi diye...Susuyorsam vardir bi bildigim... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Yiğido
![]() ![]() sivaslifani Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2008 12:34
Tecrübe Puanı: 653
![]() |
![]() Güzel olmuş.
Yüreğinize sağlık...
![]() |
![]() |
#9 |
Yiğido
![]() ![]() 58divrigi Şuan
![]() Son Aktivite: 24.05.2008 07:39
Tecrübe Puanı: 654
![]() |
![]() Yüreğine Sağlık çok güzel bir paylaşım
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Yiğido
![]() ![]() YiGiDo_58_06_nl Şuan
![]() Son Aktivite: 24.08.2010 19:53
Tecrübe Puanı: 702
![]() |
![]() Gitme
Gidiyorsun karaları bağlayıp gitmek istiyorsun gonlunce ,heyecanınla Uzak durmak istiyorsun mavi semaların korerdiği bu şehirden. Hayalin acı verdiği yangın dolu bu alemden kacıyorsun Geride bırakmak istemediğin gözyaşlarınıda beraberinde götürüyorsun, Hadi git!.. Gitmek istiyorsan; Pişmanlığın fayda etmediği yeni dünyana haydi koş, Geride bıraktığın yangın dolu dakikaları düşünmeden hadi git, Bir asırlık çınarın yapraklarını kurutmaya acımadan , hadi kıy ozenle buyuttuğum sevgi çiçeklerini, kurutarak git Git hadi ... Güneşin acı cektiği kızıl sonsuzlukta gözyaşlarıma şemsiye tutarak git Dokunma bulutlarıma, Ellerinle getirdiğin kudretli buzul dağlarınla soğutmaya calıstığın dunyamdan çek elini. Durma koş git!.. İnan bana gozlerimden tek damla düşmez... Hatıralara çizdiğim yeşil tablomdan eser kalmaz Sana yazdığım şarkıların notalarını ,ne kuşlar okur penceremin kordonundan, Nede penceremin bugusuna nefesim yazar şiirlerimi. Git durma git git git Dur !.. Gitme nolursun.. Güneşe bakışımı beraberinde götürüyorsun Gitme , denizi koklayışım ,yakamozla dans edişim sende kaldı Dur gitme, ellerimle yaptığım yıldızlarım senin ufuklarına kaçıyor gitme seni son öptüğüm yağmurlu geceler yok oluyor dünyamdan gitme dur !.. Hayal dunyamda araladığım mavi gizem gozlerinde kaldı. dur !.. Sayfalarımla seviştiğim mürekkebim tukendi , Gitme Yalvarırım dur, Son nefesim sende kaldı !.. |
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|