|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Yiğido
![]() ![]() 58divrigi Şuan
![]() Son Aktivite: 24.05.2008 07:39
Tecrübe Puanı: 651
![]() |
![]() Yüreğini Alıp Gitmeliydin
Ak saçlı adamlara bakacağım Hiç aklıma gelmezdi yollarda Ben senin ak saçlarına vuruldum Birde mavi gözlerine İnsanın saçları otuzundada beyazlaşır Kırkındada Ne siyah saçlı adamlar gördüm Saçları gibiydi yürekleride Yüreğini alıp gitmeliydin En başından Ardından mavi bir özlem bıraktın Ve ak’tı bulutlar her daim Birdaha yağmur yağmadılar Alıntı.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Yiğido
![]() ![]() Gülpare Şuan
![]() Son Aktivite: 08.01.2009 12:23
Tecrübe Puanı: 644
![]() |
![]() Ne siyah saçlı adamlar gördüm
Saçları gibiydi yürekleride Güzel satirlardi.. Tesekkürler..
Her lafa verilecek cevabim vardir ama önce lafa bakarim laf mi diye,sonra söyleyene bakarim adam mi diye...Susuyorsam vardir bi bildigim... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Yiğido
![]() |
![]() Beğendiğinize çok sevindim
Gökyüzü Seni seviyorum demek, Hiçbir zaman bu kadar güzel olmamıştı. Hiçbir zaman böylesine, Sevip sevilmemişti bu yürek. Yüreğinde bana ve sevgime yer var mı? Yer var mı aşka ve umuda? O zaman yukarıya bak, Ben ordayım her zaman yanındayım. Gündüz güneşi'mle gece ay'ımla, Kimsenin kucaklayamayacağı kadar Kucakladım seni. Bazen bir umut olmalıyım yüreğinde Güzel yarınlarda gerçekleşmeyi bekleyen. Sonra bir hayal düşüncelerinde, Seni başka alemlere götüren. Karanlık düşüncelerindeki Son yaprak olmalıyım ben, Hiç solmayan bir yaprak. Seni yaşamalıyım duygularda, Seni hissetmeliyim her nefes alışında. Yağmur olup üstüne yağmalıyım, Her damla benim sana olan sevgimdir. Islanmalısın sevgi yağmurlarında. Aydınlığın olmalıyım sonra, Buğday sarısı güneşimle. Kar'a kartanesi'ne ne dersin Bembeyaz saf aşklar yaşamak için. Ben senin vazgeçemediğin Gökyüzün olmalıyım. Ne sen beni unutmalısın, Ne de ben sensiz evreni kucaklamalıyım. Seni seviyorum demek Hiçbir zaman bu kadar güzel olmamıştı. Hiçbir zaman böylesine Sevip sevilmemişti bu yürek. Şimdi ben o güzeli seninle yaşıyorum, Ve Seni çok seviyorum. Alıntı.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Yiğido
![]() ![]() YiGiDo_58_06_nl Şuan
![]() Son Aktivite: 24.08.2010 19:53
Tecrübe Puanı: 699
![]() |
![]() Kaybolan Yillar
Hatirlarmisin gecenin bir vaktinde pencereni açip yildizlara bakardin, Ben ise pencerenin kenarinda duran iki saksi çiçegi arasinda açan yildiz gözlerine bakardim. Bazen gülümser bazen aglardin , içindeki arayista kendimi arardim. Oysa sen yildizlarina adini koyarken ben ise saçlarinin her bir teline bir isim koyardim. Uzun kis gecelerinde pencerenin bugusuna parmaklarinin ucuyla papatya çizerdin. Bir çocuk gibi gülümser bir cocuk gibi dudak bükerdin Ben ise içindeki sakli çocugu gözlerimle severdim ve bir cocuk gibi aglardim aglardim aglardim. Ama sen hala çocuktun görmezdin. Limanda vapurlari izleyisini izlerdim bazen, saçlarini tarayan ruzgari , el salladigin vapurlari kiskanirdim. Oysaki denizlerden daha derin, vapurlarin ufkundan daha gizemli yuregime hiç el sallamazdin, Çünkü sen çocuktun ve ben bir cocuk gibi aglardim aglardim aglardim. Beyazlara bürünen güvercin gibi avucumdan uçup gittigin gün, yüzünde gülücükler, saçlarina savrulan çiçekler , adim adim mutluluk dedigin yaban ellere yürürdün. Oysa ben üstüne savurdugum umut karanfilini saçlarin tasimaz düsürürdü, ve üstüne basip gectigin zaman, bir volkan gibi yanardim yanardim yanardim. Mutlu deilsin , oyle duydum tanidiklardan , Gözlerinden akan yagmurlar beni arar, Vapurlara el sallamiyorsun artik. Oyle masum bakiyorsunki denizlere , belkilerle baktigin vapurlardan çikarim karsina diye. Oysaki o limanda yeni bir umutla kaybolan yillarimin arasinda seni hergün ararim ararim ararim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Yiğido
![]() |
![]() Bu gün güneşim özlem ufuklarından yakıyor tenimi
Dağların nefesi ürkütüyor beni Gözlerime sonbahar hakim , yanaklarımda yağmurlar. Hasret dallarına konmuş güvercin misali Yelkeni parcalanmış sal gibiyim Kırbaclanır her gün yüreğim Gurbetin sessiz türküsü gırtlağıma tıkanmış Salkım salkım damlar hasretin içime Ufukların kucakladığı ay ışığına yansır gözlerin Gecenin bir ayazında cigara ziftlenir ,dumanından okurum seni Çatlayan avucumun içinde resmine bulanır gözyaşlarım Ey benim sarı yoncadan nazlı maralım Nezaman yakınlaşır uzaklar Buralarda şehir dağ gibi düşer üstüme Zaman bir adım onumde Güz aylarına mahküm çıplak çınar ağacı gibiyim Dudaklarıma bulanır , gözlerimden akan sen Nemrut yamaçlarına yapışmış bir dal gibiyim Köklerim yorgun . Dön artık nolursun , nefesim seni aracasına , Hergün biraz daha terkediyor... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Yiğido
![]() |
![]() Güzel paylaşımlar yüreğine sağlık.
Sensizlik Çok Acı [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Sensizlik öğle acı veriyor ki bana Dalıp dalıp gidiyorum bak uzaklara Kalbim derinden sızlıyor ağrıyor işte Küsüyorum işte ben bu yalnızlığıma Perişan olsam da yaşadığım bu hayatta Mutlu olacağım belki öbür dünyada Senden önce yaşamadım ki ben sevdayı Sen öğrettin bana sevmeyi ve de aşkı Bense kıymetini bilemedim belki de Bilmelisin sen varsın sadece hayatımda Sensizlikten ötesi nedir ki zaten bana Ben bir kere sevdim bunu anlasana Başkasına nasıl veririm kalbimi bir daha. Onun sadece sende olduğunu anlasana Beni sevecek bir başkası olamaz hayatımda Sensizlik çok acı veriyor inan ki bana. Bir kez daha benim yanımda olsana. Alıntı.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Yiğido
![]() |
![]() AFFET BENİ ANNE
ELİMDE OLMADAN BİR GÖNÜL EYLEDİM ONUDA SENİN GİBİ ÇOK SEVDİM ANNE SENDEN BİR PARÇA OLDUĞUM GİBİ ONUDA KENDİMDEN BİR PARÇA BİLDİM ANNE ONA HAYATIM TEK VARLIĞIM DEDİM BAK ŞİMDİ TERK EDİLDİM SON ÜMİDİM MEYHANE SEÇTİM NE OLUR AF ET BENİ ANNE BEN DOĞARKEN Mİ GÜNAHKAR YARATILDIM NEDEN BÜTÜN DERTLER BENİ BULUR ANNE YAŞAMAK GÜZEL OLSAYDI DOĞARKEN AĞLAMAZDIM KIZMA NE OLUR KEŞKE DOĞMASAYDIM ANNE BEN İSTEMEZDİM BU HALE GELMEYİ SANA LAYIK OLAMADIM ANNE YÜZÜME BAKIP AĞLAMA NE OLUR SENİN SUÇUN DEĞİL BU ANNE Alıntı.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Yiğido
![]() |
![]() Gidiyorum
Vakit doluyor ,gitme zamanı Doyamadın bana , yüreğinde kalsın son kurşunum Bir parça sevdayı sar bohçana , Sakla onu kızıl topraklara. Hoşçakal gözümün nuru , Karacadağda yükselen çoban ateşine yazdım son mektubumu Nameleri duman duman aksın her gece yıldızlarına. Gidiyorum baygıngözlüm Uzaklar beni çağırır sensizliğe Soğuk ,sessiz bir toprak düşer üstüme Kırılgan bir şarkının notaları zincirlemiş beni Gözlerindeki bulutları açmaya gidiyorum Hoşçakal nefesi şiire boğulacak adam Yarınlarına öksüz kumrular saçtım Cigara ziftleneceğin ,sessiz sokaklara yanlızlık bıraktım Gidiyorum ,yanakları yağmurlara bulanacak yarim Vakit tamam Bir aşkın fidanından çatırdayan dal gibi Ürkek karanlığın beşiğine düşercesine. Mavi gecenin dalından bir yıldız kayıyor Alacakaranlığın küskün şafağına, Hoşçakal , mezarıma sızlanıp, ağıtlara boğulacak sevdiğim !.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Yiğido
![]() |
![]() SEN YOKSUN
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] SENSİZLİĞİN SABAHINDAYIM ŞİMDİ HER YER SENSİZ HER YER KARANLIK SANKİ HİÇ GÜN DOĞMAMIŞ ÜZERİME HİÇ DOĞMAMIŞ GÜNEŞ YÜREĞİM SUSKUN YÜREĞİM ÇARESİZ AĞLIYOR BENDEKİ SENSİZLİĞE SENSİZLİĞİN SABAHINDAYIM ŞİMDİ SENDEN GERİYE HASRETLER KALIYOR SONU KALMAYAN HÜLYALAR BİR TÜRLÜ BİTMEYEN GECE BİR TÜRLÜ BİTMEYEN YOL HEP GÜN BATIMLARI HEP KARANLIKLAR SENSİZLİĞİN SABAHINDAYIM ŞİMDİ BİR BOŞLUK VAR YÜREĞİMDE SEN YOKSUN DİYE... Alıntı... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Yiğido
![]() |
![]() Öldün İçimde
Öldün içimde Gömdüm seni gönlüme Gözyaşları arasında uğurladım seni ebediyete Senden bana kalan ne varsa, Onu da gömdüm gönlüme seninle birlikte Cenaze namazı kılınmaz benim içimde ölenlere Selamlar verilmedi ardından, Okunmadı ruhuna bir satır kuran Daha kırkın bile çıkmadan yapıldı içimde düğünler, İmansız gider benim içimde ölenler. Hindular gibi yaksa mıydım gönlümde seni Ganj nehrine değil, gözyaşlarımla taşırdığım nehirlere mi, Savursaydım küllerini Verdiği idam cezasından sonra kalemini kıran hakimler gibi Adını bir daha yazmamak üzere kırsa mıydım kalemimi. Belli ki başka diyarlara hasret çekiyor senin dünyan Seni şu gönlümden çıkartıp Kudüs’e mi, Nepal’e mi yollasam Yoksa seni ,bir öküzün boynunda asılı olduğuna inandığın dünyadan, Aşağıya mı atsam, Bu kadar zalim olmazdın ,benim taptıklarıma tapsan. |
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|