|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz |
Anketimiz: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden? | |||
Sabah |
![]() ![]() ![]() ![]() |
91 | 4,70% |
Hürriyet |
72 | 3,72% |
Milliyet |
44 | 2,27% |
Zaman |
886 | 45,76% |
Akşam |
38 | 1,96% |
Cumhuriyet |
291 | 15,03% |
Ortadoğu-Yeniçağ |
54 | 2,79% |
Yenişafak |
78 | 4,03% |
Fanatik |
59 | 3,05% |
Fotomaç |
47 | 2,43% |
Posta |
82 | 4,24% |
Sözcü |
0 | 0% |
Diğer |
170 | 8,78% |
Vakit |
17 | 0,88% |
Taraf |
7 | 0,36% |
Katılımcı sayısı: 1936. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#71 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() murathan147 Şuan
![]() Son Aktivite: 24.12.2007 18:32
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() doğru dürüst ilkeli zaman zamana değer veriyor insana düşünceye akla değer veriyor herkese eşit yakınlıkta
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abdurrahman 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 17.06.2016 17:24
Tecrübe Puanı: 1115
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
DEMEKKİ SEN BU TAVRIMA GOCUNDUNKİ BÖYLE Bİ TEPKİ VERDİN!
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() leblebi82 Şuan
![]() Son Aktivite: 27.02.2013 22:42
Tecrübe Puanı: 814
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Yiğido
![]() ![]() SivasAhmet Şuan
![]() Son Aktivite: 01.12.2010 13:41
Tecrübe Puanı: 727
![]() |
![]() Gayet güzel bir şekilde herkes fikrini beyan etmiş.Benim tercihim ise bana kalsın,ben yukardaki butona tıkladım
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslıgenç Şuan
![]() Son Aktivite: 20.03.2016 23:42
Tecrübe Puanı: 898
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#76 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1052
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Kurban Bayramı’nda Doğu ve Güneydoğu’daki halka yardım yapılmasını isteyen Fethullah Hoca, çağrısına cevap verenleri yüzde 95 olarak tanımladı Gülen, ‘’Keşke asker, polis ve valiler de yardım yapan yüzde 95’in içinde olsaydı’’ diyerek bu kesimi yüzde 5 kabul etti. Gülen’in ‘’Gelecekte kurbanlarımızı Kuzey Irak’ta keseceğiz’’ sözleri de dikkat çekti. VİDEO İÇİN TIKLAYIN Kurban Bayramı’nda Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine yardım yapılmasını isteyen Fethulah Gülen, ‘’Yardımları izledim, yüreğimin yağı eridi’’ dedi. Gülen’in polis, asker, bürokrat ve milletvekillerinin de bu yardımın içinde olması gerektiğini vurgularken, bu kesimi yüzde 5 kategorisine koydu. Gülen, yardım yapanların oranının yüzde 95 olduğunu öne sürdü. Gülen’in çağrısıyla, cemaate yakınlığıyla bilinen ‘’Kimse Yok Mu Derneği’’ gönüllüleri bayramda kurbanlarını Doğu ve Güneydoğu’da kesti. Gönüllüler, kurban etlerini Diyarbakır, Siirt, Batman, Van, Şanlıurfa, Mardin, Kars, Şırnak ve Hakkari’deki ailelere dağıttı. ABD’de hayatını sürdüren Gülen, kişisel internet sitesinde “ Hizmet erleri, doğu-batı kaynaşması adına çok önemli bir vesile kabul ederek, bayramlaşmak ve yardımlaşmak için ülkenin bir ucundan diğerine koştular. Aslında birkaç kilo et değil, gönül verdiler, gönül aldılar’’ dedi. YÜZDE 95 Gülen, yardım faaliyetlerini TV’den gözyaşları içinde izlediğini belirterek, “O karelerin her bir yerinde yüreğimin yağı eridi, senelerdir hasret kaldığımız tabloları görünce” dedi. Polis, asker ve bürokratlara da çağrı yapan Gülen, şöyle dedi: “Keşke valilerimiz halkın değerlerini yerine getirme konusunda o insanların önünde, yanında olsaydı. Keşke askerlerimiz de onlarla beraber, onların inançları istikametinde o yüzde 95’in içinde olsaydı. Sağlarına baktıklarında valiyi, sollarına baktıklarında askeri görselerdi, emniyet mensuplarını rical-i devleti görselerdi. Meclis parlamenterler evlerinde bayram yapıyordu.. Keşke Van’da, Diyarbakır’da, Mardin’de, Tatvan’da, Şırnak’ta, Hakkari’de sağa selam verdiklerinde on tane parlamentere selam verselerdi, sola selam verdiklerinde on tane bürokratın, on tane genel müdürün çehrelerini görselerdi. On tane müsteşarla karşılaşmış olsalardı” KUZEY IRAK’A GÖNDERME Gülen, Diyanet İşleri Başkanlığı’na da kandil kutlamaları vesilesiyle müftüler ve vaizlerle çıkarma yapması dileğinde de bulundu. Gülen, “Diyanet de belki vaazlarını Kuzey Irak’da yapacak. Orada sesimiz ve soluğumuz duyulacak” dedi. “Polis ya da asker abisinin elinden hediye alan ve onun tarafından giydirilen bir çocuğun devletine kötü nazarla bakmasının mümkün olmadığını’’ söyleyen Gülen, “Emniyetçi abisinden, asker abisinin elinden bunları görünce yepyeni bir sempati uyanıyor ve onların şahsında kendi devletinin karşısında değil, yanında olduğunu görüyor. Böylece milletimiz oraya huzur götürüyor. Gelecekte kim bilir hangi boyutlara ulaşacak. Belki o kurbanları biz götürüp oralarda keseceğiz” diyerek Kuzey Irak’ı işaret etti. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslıgenç Şuan
![]() Son Aktivite: 20.03.2016 23:42
Tecrübe Puanı: 898
![]() ![]() ![]() |
![]() okeyde şimdi bu olayın anketle ne alakası var onu anlamadım...
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#78 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() leblebi82 Şuan
![]() Son Aktivite: 27.02.2013 22:42
Tecrübe Puanı: 814
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abdurrahman 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 17.06.2016 17:24
Tecrübe Puanı: 1115
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() USTA BİLMİYODUM VALLA 3 KİŞİ OLDUK DAHADA SAĞLAMLAŞTIK EYVALLAH DAVADAŞIM SİVAS OCAKTA BULUNDUNMU HİÇ ESKİDEN VEYA ŞİMDİ???
![]() |
#80 | |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() sade58 Şuan
![]() Son Aktivite: 20.04.2011 22:57
Tecrübe Puanı: 740
![]() |
![]() Alıntı:
Bu konuya bir açıklık getirirsen memnun olurum. |
|
![]() |
![]() ![]() |