Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 04.01.2008, 20:34   #14
divik
Yeni Yiğido

divik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

divik Şuan divik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.12.2008 20:41

Tecrübe Puanı: 0 divik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: -->: --->: Ünlü modacı türban yasağına karşı

Alıntı:
serrrkan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
KARDEŞİM BİZ CEMİL İPEKÇİYİ SAVUNMUYORUZ!!!DİLE GETİRDİĞİ KONUYU SAVUNUYORUZ.BU AKDAR ANLAYIŞSIZLIK OLMAZ BE!!!
MECLİSTEKİ PKK YI GÖZÜNÜZ GÖRMEZ ADAMINOĞLU PKKYA TERÖRİST DEMEZ.
GIKINIZ ÇIKMAZ.AMA DIŞARDAN BİRİ TÜRBANI SAVUNDUĞU ZAMAN ASLAN KESİLİRSİNİZ
BUMU LAN TÜRKLÜĞÜNÜZ!!!
Aziz kardeşim,ilk önce bir türk olarak örf adet gelenekler konusundan yaş bakımından sizin iki katınızdayım.Hitab şekliniz yanlış.
İkinci olarak muhatab olduğumuz konu cemil ipekçi ve ipekçi nin gündemine aldığı türban meselesi olurken,siz pkk ve yandaşlarının meclise girmesini gündeme getirmişsiniz kaldıki bu konuda sizlerden daha duyarlıyım ve beş yıl öncesinden bu günleri görerek tedbir alınması gerektiğini savunurum.O konu dahilinde yine bugün sivil anayasa ve benzeri çalışmalar ile ülkemizin geleceği karanlık ellere teslim edilecekve edilmesi düşünülüyor. Dahada ötesinde sivil anayasanın içinde yer alan gizli maddeler ile ilerde özerk federasyon sisteminin önünün açıldığını savunuyor,geçenlerde yapılan referandum ile emsal teşkil edecek 2003-2004 yıllarında kürt şehirlerinde hangi yönetimi istiyorsunuz diye referandum yapılmasının önü açılıyor.Şimdiden özellikle bu konuya dikkat çekiyorum ve bugün yapılan işlere benim yapdığım yorumu çok iyi irdelemenizi rica ederim.
Türban benim meselem,şimdide burda konuştuğumuz asıl mesele türban.Türban sorunu şayet varsa bunu ancak ve ancak türk halkı ve türk parlemontosu çözüm getirir.Asıl dikkat çekmek istediğim konu budur.
Dost acı söyler.Konuya birde ters açıdan bakınız.Yıllardır milliyetçi kavramlar söylenerek,söyleyenler tarafından ve onlar istemeden iyi niyetle hem milletimiz hemde vatanımız madur edilmişdir.
Eğer bugün,alacağımız karar ve uygulamaları başkalarının inisiyatifine bırakdığımız an,aynı bugün ki hükümetin düşdügü duruma düşeriz.
divik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)