|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

| Anketimiz: ÜNİVERSİTELERE TÜRBANLI GİRİLMELİ Mİ? | |||
| Evet,kesinlikle girmeli |
|
260 | 81,25% |
| Hayır,kesinlikle girmemeli |
|
54 | 16,88% |
| Kararsızım |
|
6 | 1,88% |
| Katılımcı sayısı: 320. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor | |||
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Yiğido
![]() ![]() aspasya58 Şuan
Son Aktivite: 18.11.2009 10:37
Tecrübe Puanı: 680
![]() |
başörtülü biri olarak tabiki kaldırılmasını istiyorum,tv de ve bir çok platformda yıllardır tartışıldı başörtüsü meselesi, bu yasak konusu nedenleri ve sonuçları anlatılırken ben kendi başörtüme bakıp vayy be diyorum....ben yüreğimle şunu söylemek istiyorum;ben başörtüsünü sadece ve sadece imanımın bi sonucu olarak kullanıyorum.ne ülkeme ne milletime nede kimsenin özgürlüğüne kastım yok;açık ve kapalı hanımlar yolda yanyana kolkola yürüyoruz özgürüz ikimizde,bu devlet ve yasalar hem kapalı hanımların hemde açık hanımların,sivas gibi bir şehrin evlatları çok iyi anlar aslında farklılığın sorun olmaması gerektiğini,hiç bir insan tıpatıp aynı olmuyor ama farklıda olsalar annesi tüm çocuklarını sever...birbirimizi farklarımızla sevmeyi öğrenecek kadar modern olduğumuz gün bence tüm sorunları o zaman çözmeye başlayabiliriz...kimseyi kendimize benzetmeye çalışmamalıyız çocuklarımızı bile ....modern düşüncenin gereklerinden biride budur
SAYGILARIMLA
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|