Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 14.01.2008, 15:07   #2
UTKUM_58
Yiğido

UTKUM_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

UTKUM_58 Şuan UTKUM_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.03.2008 08:38
Tournaments Won: 1

Tecrübe Puanı: 738 UTKUM_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Öleceginiz Günü Bilseniz Ve Ölmenize Çok Kısa Bir Süre Kaldıysa Neler Yaparsını

Alıntı:
Sweetgirl Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Öleceginiz Günü Bilseniz Ve Ölmenize Çok Kısa Bir Süre Kaldıysa Neler Yaparsınız???
bilmem hic oyle dusunmedim ama heralde dusunmekten ölurdum)) ÖLÜM BU NEZAMAN GELCEGI BELLI OLMAS AMA ONCE NAMAZIMI KILAR;SONRADA HEMEN TRYE GIDER ETLI EKMEKI COK OZLEDIM BIRDE HINGELI UNUTMADAN MADIMAK YEMEGINI:PARDON MANTIYI YAZMDIM:SIMDI AKLIMA GELDI KÖMBEYI BIDE YAYIK AYRANINI ICMEYI SON OLARAK IZGARA KÖFTE YERDIMMM ohhhhhhh yaninda kizarmis biber sogan domates salatasi himmmmmmmm harikaaa ONDAN SONRA ÖLEYIMMM)))))) BIDE KALEYE GITMEK ISTERIM ORADA EKREM DIYE SAZ ARKADASIM VAR ONDAN SON ISTEK ISTERDIM ÖLURSUM KABRIME GELME ISTEMEMMMMMMM)
UTKUM_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)