|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Şiirler Burada yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz. |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Yeni Yiğido
![]() DENİZEVİ Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2008 20:57
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() ŞAMPİYONLUK YOLUNDAYIZ ![]() ![]() ![]() Kafkaslardan gelen Osmanlı Torunuyum Ana-babamın bir oğluyum Ben Türk oğlu Anadolu Çocuğum Aşıklar diyarı Sivas doğumluyum Ne Mutlu Türk oğluyum Gardaş,yiğitoğlu yiğidoyum. ******** İlkem Ülkem Memleketim, Sivasspor için Şampiyonluk yolundayım Umutluyum-mutluyum,sevinç doluyum Ben fairplay Anadolu çocuğuyum Gardaş,yiğitoğlu,yiğidoyum ******* Kar-kış,yağmur-çamur demeden Edirne,Kars,Mars hep yollardayım Tüm engelleri aşar-taşar seninle çoşarım Sivasspor marşı ile hepbirlikte yanındayım Baş koydum, Şampiyonluk yolundayım Gardaş, yiğitoğlu yiğidoyum ******* Sultanları ile hepbirlikte yanındayız Sevinçimiz-üzüntümüz ile birlikteyiz Süper ligde 43 puanla öndeyiz Bu hafta Fenerbahçeyi bekleriz En az iki golle evine eli boş yollarız Biz yine süper ligde lideriz Gardaş,biz var ya , yiğitoğlu yiğidoyuz Şampiyonluk yolundayız... DENİZEVİ GÖRÜNTÜLÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Yiğido
![]() DENİZEVİ Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2008 20:57
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Sayın değerli ve çok kıymetli Sivas lı dostlarım; Yukarıdaki link ölü olduğu için lütfen bu linki tıklayark slaytı izleyebilirsiniz.
Saygılarımla... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|