Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 03.02.2008, 15:35   #21
ilyas özer
Yeni Yiğido

ilyas özer - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ilyas özer Şuan ilyas özer isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 05.01.2011 14:37

Tecrübe Puanı: 0 ilyas özer FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: KAPATMA KARARI GELDİ

ne oluyor abircan kardesim meydani bos buldunuz galiba osmanli devletinde medrese vardi teknolojide,bilimde, tipta en gelismis durumdaydi.senin ne kadar hakkin varsa basortulu kardesleriminde o kadar okumaya hakki var.bu ulke islam ulkesi,dis borc cogalmis,neden biliyonmu.sen hic simdiye kadar dogru duzgun yol,saglik hizmetleri,en azindan insanca yasamak gormusmuydun,bol keseden atmayin gardasim.
ilyas özer isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2008, 16:45   #22
serhatcan
Yasaklı
NO AVATAR

serhatcan Şuan serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.03.2012 15:55

Tecrübe Puanı: 0 serhatcan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

HAHAHAHAHAHA DİYE GÜLERİM BEN BU KAPATMAYA. VEE SEVİNİRİM DE. AHHH AZİZ NESİN AHHH. HAYATTA OLSAN SANIRIM SANA TAPANLAR OLURDU TANRI DİYE. SİVASLILAR AKP YE OY VERDİLER,MUHSİN BABALARINA OY VERDİLER AMA BABALARI KORUYAMADI. RECEP TAYYİP GELDİ 2 GÜZEL KELİME SÖYLEDİ AJİTE YAPTI DEMOGOJİ YAPTI BİZİM SİVASLILARIN GÖZÜNÜ BAĞLADI. OYLARI ALDI VEE BİDE EKMEKLERİNİ ELİNDEN ALDI. EYY AZİZ NESİN SEN İNANIOYORUM Kİ MEZARINDA KENDİ KENDİNİ YİYORSUN.
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2008, 16:47   #23
serhatcan
Yasaklı
NO AVATAR

Alıntı:
ilyas özer Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ne oluyor abircan kardesim meydani bos buldunuz galiba osmanli devletinde medrese vardi teknolojide,bilimde, tipta en gelismis durumdaydi.senin ne kadar hakkin varsa basortulu kardesleriminde o kadar okumaya hakki var.bu ulke islam ulkesi,dis borc cogalmis,neden biliyonmu.sen hic simdiye kadar dogru duzgun yol,saglik hizmetleri,en azindan insanca yasamak gormusmuydun,bol keseden atmayin gardasim.
YAWWWW KARDEŞŞŞŞŞ.. BANA SADECE BİŞEY SÖYLERMİSİN. EKMEK NAMUS MU DEĞİL Mİ....? YOKSA BAŞÖRTÜSÜ MÜ NAMUS..? SADECE BANA LÜTFEN CEVAP VER.
Alt 03.02.2008, 20:29   #24
ilyas özer
Yeni Yiğido

ilyas özer - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ilyas özer Şuan ilyas özer isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 05.01.2011 14:37

Tecrübe Puanı: 0 ilyas özer FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yuh be kardesim ekmekle basortusuyle nasil bi alaka kurabiliyorsun.ayrica basortusu kullananlarin okuyup ekmek kazanmalarina nasil engel olmaya calisiyorsunuz.simdiye kadar istediginiz kisiler bu ulkeyi yonetti.sonuc ne onuda sen bana soylesene.sivasa tas ustune tas konmadi.hepsini denemedikmi,az akilli olun gardasim.
ilyas özer isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2008, 22:23   #25
serhatcan
Yasaklı
NO AVATAR

Alıntı:
ilyas özer Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
yuh be kardesim ekmekle basortusuyle nasil bi alaka kurabiliyorsun.ayrica basortusu kullananlarin okuyup ekmek kazanmalarina nasil engel olmaya calisiyorsunuz.simdiye kadar istediginiz kisiler bu ulkeyi yonetti.sonuc ne onuda sen bana soylesene.sivasa tas ustune tas konmadi.hepsini denemedikmi,az akilli olun gardasim.
kardeşşş kafan senin basmıyormu. göremiyormusun. senin dini ve milli duygularının ağır bastığını bilip bunu bahane ederek seni uyutup elinden ekmeğini alıyor. haa başörtüsüyle okuyup ekmek mi kazanacak. sivas halkı sence nasıl. muhafazakar değilmi. ee okusan noolacak. yavv sivaslının ekmeğini elinden alıyorlarr diyorumm. sen gelmiş başörtüsüyle okusunda ekmek kazansın diyorsun.sivaslılar myhafazakar ama gel görki adamlar kendi çıkarları için muhafazakarlığı bile takmıyor. neymişşş demekki m,illiyetcilik müslümanlık bunlar için hikayee takmıyorlar bile.size gelip dinden milliyetcilikten demogoji yapıyorlarr sişzde şakşakcılığı iyi beceriyorsunuz yaa. allahım yaa. adamlar uyutuyorlar gene şakşakcılık yapıyorsunuz.bu sağ sol meselesi değil kardeşimm kafan bassın biraz. yok diğerleri geldide ne yaptı meselesi değil. sorun olan sivaslıların kullanılan,boynuna bi ip geçirdiğin zaman nereye sürüklersen oraya giden bi halk olduğu. buna itirazın varsa söylee.ekmeğin,işin,aşın milliyeti,dini olmazz. uyanın biraz. uyanın.
Alt 03.02.2008, 22:32   #26
serhatcan
Yasaklı
NO AVATAR

Alıntı:
samet yıldız Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
tüm kurumlarımız tek tek gidiyor
allah yardımcımız olsun
zaten çok göç veriyoduk
şimdi tam olacak
YAWW KARDEŞİMMMM. SENİN KENDİNE YARDIMIN YOK ALLAH NASIL GELSİN SANA YARDIM ETSİN. BEKLE BEKLE ALLAH SATEN SADECE SİVASLILAR İÇİN BİŞEYLER YAPACAK. SİVASLILAR YATSADA UYUSADA KENDİ HAKLARINI SAVUNMASADA BEN SİVASLILARIN HAKLARINI SAVUNUR YARDIMCI OLURUM DİYOR SATEN. HEY BÜYÜĞK ALLAHIM. EVET SEN ŞU SİVASLILARA AKIL İÇİN YARDIM ET. ADAMLAR YOK BÜLENT HOCADAN,YOK ALLAH TAN YARDIM BEKLİYORLAR.GÜLERMİSİN AĞLARMISIN.
Alt 03.02.2008, 22:35   #27
serhatcan
Yasaklı
NO AVATAR

Alıntı:
puar Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ankaradaki 6 tane vekilimizde ağzını açsın...bakalım daha neler gidecek.
)))) YAVV NEDEN ŞİKAYET EDİYORSUN Kİ. ONLARI SİZ AĞIZLARINI AÇIP SİZİN HAKLARINIZI SAVUNSUN DİYE GÖNDERMEDİNİZ Kİ. SİVASLI HEMŞEHRİLERİMİZDİR,MİLLİYETCİD İR,MUHAFAZAKARDIR, HAA BİDE MİLLİ GÜREŞCİDİR. GİTSİNLER YAA NOOLACAK SANKİ DİYE GÖNDERDİNİZ.AMA ŞUNADA İNANIYORUM Kİ ONLAR GELİP SİVASTA GEZSELER GENE ŞAKŞAKCILIK YAPAR SİVAS HALKI ALKIŞLARLARR.
Alt 03.02.2008, 22:39   #28
serhatcan
Yasaklı
NO AVATAR

Standart --->: -->: KAPATMA KARARI GELDİ

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sivasımızın bir ekmek kapısı daha kapanacak bu şehrin hiç sahibi yokmu yatırım yapılmadığı gibi elimizde var olanları kayıp ediyoruz bu ne garip celişki anlamak mümkün değil meclise gönderdiğimiz vekillerimiz lütfen artık sivasımıza sahip cıkın siz orda ne yapıyorsunuz aslında ben ne yaptıklarını iyi biliyorum ama!!!!
yaa kardeşşş.. seçim dönemlerinde ne diye geldiler oy istedilerr. sivasa yatırım yapılacak dediler. ama bunları derken satır aralarında söyledilerr. en büyük oyu da neden aldılar biliyormusunuz. biz milliyetciyiz biz müslümanız biz muhafazakarızz. eğer yanlışım varsa düzelt. yatırımı satır aralarında söylediler. adamlar askıllı bunlar ın dini milli duyguları fazla. biz bunları bu tür söylemlerle uyutalım oyları alırız dediler. sivaslılardaa şak şak şak dediler. helalll size dediler. haa bide hemşehrimizdir seçilsin dediler. ama adamalrın bilgi birikimlerine bakmadılar. offfff ki offffff. bu sivas halkı ne zaman uyanacak,ne zaman adam olacak demek lazım.
Alt 03.02.2008, 22:44   #29
serhatcan
Yasaklı
NO AVATAR

YİĞİDOLAR DİYARIYMIŞŞŞŞ PEHHHHHH. YERİM BEN BÖYLE YİĞİDOLUĞU. EKMEĞİNE SAHİP ÇIKMAYAN BİR HALK NASIL YİĞİDO OLURRR.ADAMLAR GÖZ GÖRE GÖRE İŞYERLERİNİ KAPATIYOR TAŞIYORLARR. BİZİM YİĞİDOLAR ( KÖFTEDEN YİĞİDOLAR,FASULYEDEN YİĞİDOLAR) SES ÇIKARMIYORLARR HATTAA ŞAKŞAKLIYOR ALKIŞLIYORLAR.ASIL YİĞİDO KİMLER BİLİYORMUSUNUZ. BENCE KAYSERİLİ KARDEŞLERİMİZ KOMŞULARIMIZ. ADAMLAR KENDİ ŞEHİRLERİ İÇİN SORUMLULUK SAHİBİLER. SEÇTİKLERİ ADAMLARIN BİLGİ BİRİKİMLERİNE BAKIYORLAR VE SEÇTİKLERİ ADAMLARDA HEMŞEHRİLERİNİ VE ŞEHİRLERİNİ KALKINDIRIYORLARR. YAVV ALLAH AŞINA Bİ SÖYLEYİN GÖNDERDİĞİNİZ MİLLETVEKİLLERİ SİVAS İÇ,İN NE YAPTILARR ALLAH AŞKINA SÖYLEYİN. BİR ABDÜLATİF ŞENER VARDI ONUDA YEDİNİZ. SİZ GERÇEK YİĞİDO OLSAYDUIINIZ ONUN TEKRAR SEÇİLMESİ İÇİN HEM KENDİSİNE HEM DE AKP YE BASKI YAPARDINIZ. EVET ABDÜLATİF ŞENER DE SİVAS IN ATATÜRK Ü. NE YAZIKKİ BİDAHA GELİRMİ BİLİNMEZZ.
Alt 03.02.2008, 22:48   #30
serhatcan
Yasaklı
NO AVATAR

Standart --->: -->: KAPATMA KARARI GELDİ

Alıntı:
Apokan58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
BÜTÜN SIVASLLIARIYANINADA ANAKARADAKI MILLETVEKILLERINI KOY
1 MECNUN BASKAN;1 BÜLENT UYGUN KADAR SIVAS ICIN AKTIF FALIYETZDE BULUNMUYORLAR---BEN BUNU BILIRIM
BEYPINARLI 58
NEDEN BEEEE. BÜYÜK BAŞKAN MUHSİN YAZICIOĞLU VAR YA. GELİP GÖĞSÜNÜ GERE GERRE SİVASTA DOLAŞAN. CIK CIK CIK AYIP AMA ))))

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)