![]() |
#71 | |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ceylankimya Şuan
![]() Son Aktivite: 12.06.2008 07:57
Tecrübe Puanı: 750
![]() |
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Yeni Yiğido
![]() AzizMurat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2014 12:16
Tecrübe Puanı: 645
![]() |
![]() Alıntı:
Bırakın kim kendine neyiy yakıştırıyorsa onun giyinsin...
![]() |
![]() |
#73 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() özdemir Şuan
![]() Son Aktivite: 02.12.2014 15:25
Tecrübe Puanı: 751
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Altuntaş abimi tebrik ederim. Çok güzel şeyler yazdın abi ellerine sağlık.
![]() |
#74 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2201
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() bana bak ero sen kendin çok biliyorsun ya hani senin aypi adresini araştırıp kim olduğunu öğrenir ve sana bi güzel hakaret davası açar seni hapislerde sürüm sürüm sürüm süründürüm anladın sen onu sen çok genel evine gidiyorsun galiba insanları böyle suçlayamazsın başörtüyle fuhuşu bir tutma apayrı konularıda hiç karıştırmayın ....
hem böle düşünüyorsan başörtüsüyle ilgili yorum yapmak o zamn sana düşmez git sen fuhuş sitelerine gir oralarda yap yorumunu konuyu saptırma yaptığın büyük ahlaksızlık iftira ALLAHTAN dileğim senin gbilerini bu dünyada da öte dünyada da süründürsün şahsiyetsiz abide derler senin gibi insanlığını yitirmiş hippilere.hadi yoluna bir daha başörtüsüyle ilgili yorum yapma sen den yorum yapmanı isteyen yok kimsin ki başörtüyü karalıyon lan... he başörtüsü olmasın mini etek giyinip dekolte giyinip orasını burasını açanları eleştir gitte sanane başörtüsünden aptal insan.. geri kafalı...başörtüsüyle fuhuşun ne alakası var onu yapan insanın kendi günahına başörtüsüyle ne alaka anlayamadım... başörtüsü serbestleşecek diye çatlıyosunuz değil mi? uğraşmayın boşuna serbestleşecek.. nasıl başı açık mini dar kıyafetler giyinenler eğitim alabiliyorsa üniversite kapısından girebiliyorsa ,başörtülü kızlarımızda girecek olay budur bu kadar hakarete dayalı şeyler yazma hakkını kimse vermiyor sana çatlayın emi başörtüsü serbestleşecek ohhhhh ferahladımmm laik ülke de yaşıyosak özgürsek bunun olması gerekiyordu bugüne kadar olmadığı hataydı zatennnn.... sen de bir daha başörtü hakkın da olur olmaz daniskalıklar yapma... senin ailen de hiç mi başörtülü yok muhakka ki vardır.o zaman onlarda mı fuhuş yapaıyor düşüncewn çok cahilce gerice bir an önce bu düşünceden arın ol du mu? bunu duyanlar seni ibreti alem olsun diye paketlerler piyasaya sürerler anladın mı? |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Usta Yiğido
![]() başörtüsüne neden karşısın onu söyle sen bi ?????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Usta Yiğido
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ebubekir çakmak Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2010 12:51
Tecrübe Puanı: 728
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() BU KONU HAKKINDA YAZILAN BÜTÜN MESAJLARI OKUDUM TÜRKİYEDE KİMSE BENİM KADAR ALEWİ OLAMAZ VE HİÇ KİMSEDE BENİM KADAR MÜSLÜMAN OLMASIN BU KONU BANA ÇOK SAÇMA GELİYOR TARTIŞMALARINIZ ÇOK SIRADAN BEN NEWYORKTADA KALDIM YILDIZ DAĞININ BAŞINDADA SİVASLI GENÇ VE ERO ADLI arkadaşlar BİZİM KÖYDE BEN KANGALLIYIM WE HEPİNİZİN BİLDİĞİ GİBİ KANGAL KÖPEKLERİ DÜNYANIIN EN ASİL KÖPEKLERİDİR 2 TANE ENİK ÇIKAR BİR BİRİNE ÜRÜR WE KÖYDEKİ BÜTÜN KÖPEKLER BİRBİRİNE GİRER EĞER CANINIZ POLEMİĞE GİRMEK İSTİYORSANIZ GİDİN ALMANLA AMERİKALIYLA İNGİLİZLE POLEMİĞE GİRİN TABİ SİZLERİ KAALE ALIRLARSA AMA BİRBİRİNİZE GELİNCE ERKEK OLUYORSUNUZ ALEVİDE BENİM SÜNNİDE BENİM HERKES AKILLI OLSUN DÜNYADA 1993 YILINI SİVASLILAR KADAR KİMSE BİLMEZ BİLEMEZ ERO SİVASLIGENC SİZ BURDA DISARI ÇIKAMAZKEN AMERKİKALILAR KIS KIS KAHKAHA ATIYORLARDI EMİN OLUN BUNDAN AMERİKADA EN AZ 40 AYRI MİLET WARDI BU NEDEMEK BİLİYORMUSUNUZ KIRK AYRI MEZHEP KIRK AYRI DİL DEMEK TİRRR AMA ONLAAR ÇOK DA GÜZEL ANLASIYORLAR BİZLER ALEVİ SÜNNİ TÜRK KÜRT SORUNLARIYLA UĞARISIRKEN ONLAR BİZİM SIRTIMIZDAN PARA KAZANIYORLAR ARKADASLAR BİRBİRİNİZE KARŞI HOŞGÖRÜLÜ OLUN DEMİYORUM GENÇSİNİZ KANINIZ HIZLI AKIYOR BİR ÜSTÜNLÜK ÇABASI İÇİNDESİNİZ SİZİ ANLIYORUM SİZİN GECTİĞİNİZ YOLLARDAN BEN İKİKERE GERİ DÖNDÜM DÖNDÜĞÜMDE İSE ELİM BOMBOSTU AMA BUNLARI BURDA TARTISMAYIN ÖZEL MESAJ ATIN BİRBİRİNİZE DELİKANLILIK YOLUNA GİTMEYİN 2 NİZDE SİVASTASINIZ HEPİNİZ İİ BİLİRSİNİZ Kİ SİVAS ÇOK KÜCÜKTÜRRR BOŞ BOŞ LAFLARA DALMAYIN ÇÜRMÜNÜZ NE KENDİNİZE GELİN BİR SİİLKENELİN LAİKLİK ŞERİAT KAVGASI BİTSİN ÜLKEME DUYULAN BU NEFRET BİTSİN SEWMEYEN ŞERFESİZ DEFOLSUN GİTSİN UYAN TÜRK EWLADI UYAN 30 KUPONA ALNMADI BU WATAN ABDULLAH ÇATLI DENİZ GEZMİŞ BU ADAMLAR BU ADAMLAR BOŞUNAMI ÖLDÜLER BAKMAYIN SİZ MEDYAYA ÇATLI REİS LE GEZMİŞİ DÜŞMAN GİBİ GÖSTERMELRİNEE ONLAR DAWA ADMLARIYDI WE UĞRUNA ÖLDÜLER ALLAH RAHMET EYLESİN WE HERKES KENDİNE GELSİN SİZLERİN BU KONUŞMALARINIZI OKUDUKÇA KENDİME LANET EDİYORUM DAHA SİVASLI GARDASLARIMIN DÜŞÜNÇELERİNİ DEĞİŞTİREMEDİM DİYE AMA SİZİN DE SUÇUNUZ YOK SİZLER DÜZENİN PİYONLARISINIZZ AMA DEĞDİĞİM GİBİ BU SİTEDE BİR BİRİNİZE ATIP TUTUPTA MİLLETİ BİRBİRİNE DÜŞÜRMEYİN BİLGİSİNE KENDİSİNE YÜREĞİNE BİLEĞİNE GÜVENEN WARSA BANADA HAKARET ETSİN KİMSE KLAWYE DELİKANLILIĞI YAPMASIN SİVASLI GENÇ REİSLERİNİN SÖZLERİNİ TAM ANLAMAMISSIN MEMLEKETTE ALP ÇOK SEN EREN OL KARDEŞİM GELELİM EROYA CEM EWLERİNE GİDERKEN DEDELERİMİZ SANA BUNLARIMI ÖĞRETTİ 2 NİZDE BOŞA GİTMİŞSİNİZ OÇAKLARA CEM EWLERİNE HER NEYSE SİZ BURDA BİRBİRİNİZE ATIP TUTUN BAKALIM ÖNCE TÜRK KÜRT SİMDİ TÜRBAAN SAĞ SOL AMERİKA IRAKA GİRMEDEN ÖNCE 10 BİN TANE AJAN YOLLADI BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ MİLLETİ BİRBİRNE DÜŞÜRSÜN DİYE TÜRKİYEDE ALLAH BİLİR KAÇ TANE SİZ DALGANIZA BAKIN GENÇLER AJANLARDA İŞLERİNİ KOLAY YAPSINLAR
![]()
![]() |
#78 |
Usta Yiğido
![]() ben dinimin gereğini söylüyorum..
çok güzel söyledin ebubekir çakmak.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4550
![]() |
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#80 | |
Usta Yiğido
![]() Alıntı:
bi konuda sana katılıyorum gerçekten tartıştıkları başörtüsü konusu saçma türkiyede tartışılacak daha mühim sorunlar var. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|