Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 07.02.2008, 12:02   #11
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1077 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: REKTÖRDEN TÜRBANA DESTEK

BU BİR TAVİZ DEĞİLDE NE DİYEBİLİRSİNİZ, YADA BİR DAHA SEÇİLEMEME KORKUSU, YADA YİNE BENDE KALSIN BIRAK ONU DESİNLER BUNU DESİNLER AMA YİNE İDARE EDEN BEN OLURUM KONTROL EDERİM YAKLAŞIMIMI YOKSA GERÇEKTEN SABAH UYANDI DEMOKRAT OLDUĞUNUMU FARKETTİ, YADA KÖTÜNÜN İYİSİ OLSUN BEN OLAYIMMI DEDİ, YADA BOŞVER ARTIK CUMHURİYET LAİKLİK FALAN FİLAN BEN İŞİMİ GÖREYİMMİ DEDİ, HOCAM KOLAY GELSİN MAHALLE BASKISIMI YOKSA BÜROKRAT BASKISIMI, YOKSA BENDE UYANDIM YASAKALA BİRYERE VARILMAZ ÜNİVERSİTEYİ HEDEF TAHTASI YAPMAYAYIMMI DEDİNİZ,
AMA HİTLER FAŞİZMİNİN O GÜZEL HİKAYESİ AKLIMA GELİYOR,
ÖNCE KOMİNİSTLERİ GÖTÜRDÜLER YAKMA KAZANLARINA SES ÇIKARMADIK NASILSA SEVMİYORDUM GICIKTIK FALAN FİLAN
SONRA SOSYALİSTLERİ GÖTÜRÜP YOK ETTİLER VS BİLİNEN HİKAYE

SONRA SIRA SOSYAL DEMOKRATLARA GELDİLER KİMSE SES ÇIKARMADI

DERKEN SIRA BANA GELDİ DUR DİYECEK SAVUNACAK KİMSE KALMADI DEMİŞTİ

HANİ O MEŞHUR SLOGAN VARYA
SUSMA SUSTUKÇA SIRA SANA GELECEK

GALİBA SIRA GELİYOR SOSYAL DEMOKRATLARA
Alt 07.02.2008, 12:21   #12
58isyankar
Yeni Yiğido

58isyankar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58isyankar Şuan 58isyankar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 25.01.2011 19:16

Tecrübe Puanı: 0 58isyankar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

O REKTÜR İNŞALLAH OBÜR REKÖRLEREDE ÖRNEK OLUR
TÜRBANIN ZARARI NEDIR ANLAMADIM Kİ BU
DÜŞÜNCELI İNSANLARA
Alt 07.02.2008, 12:38   #13
sivas_sevdamiz
Yiğido
NO AVATAR

sivas_sevdamiz Şuan sivas_sevdamiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.09.2012 13:47

Tecrübe Puanı: 716 sivas_sevdamiz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

bence rektör gerçekten böyle düşünmüyor... ne oldu da fikri değişti birden.. tekrar seçilmek için, görevinde kalabilmek için yaptığı bir açıklama bence...

keşke gerçekten böyle düşünüyor olsa ama...
sivas_sevdamiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.02.2008, 12:41   #14
sivaslıgenç
Usta Yiğido

sivaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslıgenç Şuan sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.03.2016 00:42

Tecrübe Puanı: 923 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK

Sadece rektörler değilki yurt çapında 2.000 aşkın üniversite hocası üniversitelerde türbanın serbest kalması için imza kampanyası başlattı.
sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.02.2008, 13:54   #15
sonbahar5803
Usta Yiğido

sonbahar5803 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sonbahar5803 Şuan sonbahar5803 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.09.2009 14:57

Tecrübe Puanı: 854 sonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISIsonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISIsonbahar5803 COK SEVILEN BIR KISI

Aslında ben de çok şaşırdım duyunca. Bir cumhuriyet Üniversitesi Mezunu olarak hocaların çoğunluğunun dine ne denli karşı olduklarını, kapalılığı hiç benimsemediklerini çok iyi bilirim. (Tabi bu bölüm ve fakültesine göre değişiyor.)

Eğer gerçek düşünceleriyse bu rektörü alkışlıyorum.

Alıntı:
MaLamat_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Arkadaşlar öncelikle şu konunun bilinmesi gerekmektedir.Hükümet bu işe girişirken bazı şeylerin de önünü açmaktadır ve bu durum ilerleyen zamanlarda ülkemizi büyük kaosa sürükleyecek niteliktedir.
Tamam ben de baş örtüsüyle üniversiteye girilsin diyorum.Özgürlüklerin kısıtlanmaması taraftarıyım.Tabi ki özgürlük hepimizin bildiği gibi ,bir başkasının özgürlüğünü kısıtlıyıp zedeleyecek konumda da asla olmamalıdır.
Şimdi sizlere bir örnek veriyim.Üniversiteye giren türbanlı bir bayan tıp fakültesini bitirdi ve doktor oldu.Ama kamuda baş örtüsü serbest olmadığı için bu defa görevine başlayamayacak.Ve bu okulu bitiren kişi hesap soracak.''Madem beni kamuda çalıştırmayacaktınız baş örtüsüyle,o zaman niye üniversitede okuttunuz?'' Yani diplomalı işsizler bu defa daha çok artacaktır ve böyle birşeyin de ülkemize hayır getirmesinden bahsetmek söz konusu dahi olamaz.
Mesela hukuk fakültesini bitiren bir bayan hakim ya da savcılık sınavlarını kazansa dahi yapamayacak.Yani bu durum yeni sorunları da yanında getirecek.Avukatlık yapamadıktan sonra,savcılık-hakimlik yapamadıktan sonra kamuda görev yapamadıktan sonra niye türbanı serbest ederek bu genç kızların gelecekleriyle oynuyorlar anlamış değilim.Bunlar benim naçizane fikrim ve ülkemizi gelecekte bekleyen sorunlardır.

Sayın Malamat kardeşim,

Bu konuda hiç endişelenmeyin. Biz diplomamızı aldığımızda nerede çalışmamız gerektiğini çok iyi biliriz. Kapalı mezunların hepsi boşta mı sanıyorsunuz? Özel sektör denilen bir şey var herhalde.

Gayet rahat bir şekilde baş örtüsüyle çalışan doktorlar, mühendisler, iktisatçılar bunun örneğidir.

Ben de tesettürlüyüm ama çalışabiliyorum. Kendime uygun bir kurumda. Bizler birbirimize sahip çıkmasını biliriz.

Kamu olsa tabiki daha iyi olurdu.

O günleri de görmek dileğiyle...

Siz canınızı sıkmayın, sizin yerinize biz düşünürüz.

İnsan yaklaştığınca yaklaştığından ayrı
Belli ki, yakınımız yoktur ALLAH’tan gayrı...
sonbahar5803 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.02.2008, 14:05   #16
KARAKAYA83
Yiğido

KARAKAYA83 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KARAKAYA83 Şuan KARAKAYA83 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.07.2009 11:21

Tecrübe Puanı: 664 KARAKAYA83 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sonunda oda gerçekleri anlamaya başlamış helal olsun diyelim
KARAKAYA83 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.02.2008, 14:06   #17
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

puar Şuan puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.04.2010 15:08
Tournaments Won: 1

Tecrübe Puanı: 828 puar BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
MaLamat_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Arkadaşlar öncelikle şu konunun bilinmesi gerekmektedir.Hükümet bu işe girişirken bazı şeylerin de önünü açmaktadır ve bu durum ilerleyen zamanlarda ülkemizi büyük kaosa sürükleyecek niteliktedir.
Tamam ben de baş örtüsüyle üniversiteye girilsin diyorum.Özgürlüklerin kısıtlanmaması taraftarıyım.Tabi ki özgürlük hepimizin bildiği gibi ,bir başkasının özgürlüğünü kısıtlıyıp zedeleyecek konumda da asla olmamalıdır.
Şimdi sizlere bir örnek veriyim.Üniversiteye giren türbanlı bir bayan tıp fakültesini bitirdi ve doktor oldu.Ama kamuda baş örtüsü serbest olmadığı için bu defa görevine başlayamayacak.Ve bu okulu bitiren kişi hesap soracak.''Madem beni kamuda çalıştırmayacaktınız baş örtüsüyle,o zaman niye üniversitede okuttunuz?'' Yani diplomalı işsizler bu defa daha çok artacaktır ve böyle birşeyin de ülkemize hayır getirmesinden bahsetmek söz konusu dahi olamaz.
Mesela hukuk fakültesini bitiren bir bayan hakim ya da savcılık sınavlarını kazansa dahi yapamayacak.Yani bu durum yeni sorunları da yanında getirecek.Avukatlık yapamadıktan sonra,savcılık-hakimlik yapamadıktan sonra kamuda görev yapamadıktan sonra niye türbanı serbest ederek bu genç kızların gelecekleriyle oynuyorlar anlamış değilim.Bunlar benim naçizane fikrim ve ülkemizi gelecekte bekleyen sorunlardır.
aslında doğru diyorsun belki bir sorun çözülecek 10 sorun daha çıkıcak..
Madem yapılıyor bu iş tam yapılsında tamamen sorun ortadan kalsın çok doğru konuşmussun kardeş.
Alt 07.02.2008, 14:30   #18
aozdemir
Usta Yiğido

aozdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aozdemir Şuan aozdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.01.2015 11:38

Tecrübe Puanı: 799 aozdemir BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart -->: REKTÖRDEN TÜRBANA DESTEK

-inşallah bunu tekrar rektör seçilebilmek için yapmıyordur.
-başörtüsüne karşı çıkanlara sormak isterim. sizin veya bir yakınınızın başını zorla kapamaya kalksalar ne tepki verirsiniz. başörtüsü yasağını savunmak en büyük bağnazlıktır.
aozdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.02.2008, 14:47   #19
FatihCan
Usta Yiğido

FatihCan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

FatihCan Şuan FatihCan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.07.2009 15:15

Tecrübe Puanı: 804 FatihCan COK SEVILEN BIR KISIFatihCan COK SEVILEN BIR KISIFatihCan COK SEVILEN BIR KISI

buna neden şaşıyorusunuz anlamadım üniversitelerde

kılık kıyafet özgürlüğünün olması, düşünce özgürlüğünün olması, din ve vicdan özgürlüğünün olması... ve bunu birileri isteyince buna şaşırmak özellikle sosyal demokrat ise bunu şaşkınla karşılamak vaahh vaahhhh kii bu sol ne hale gelmiş yazık vallahi bu ülkede sol diye birşey kalmadı...

sosyal demokrat kalmamış bu ülkede yazıklar olsun..

insanların ögül haklarını istemesi kadar doğal birşey....

301 de gitsin... baş örtüsü yasağıda kalksın... ab reformları biran önce gerçekleşsin... Bu büyük ülke biran önce muasır medeniyetler seviyesine yükselsin...

daha demokratik bir Türkiye için.. birlik ve beraberlik olma zamanıdır..
FatihCan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 08.02.2008, 10:25   #20
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1077 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

sonbahar5803 Aslında ben de çok şaşırdım duyunca. Bir cumhuriyet Üniversitesi Mezunu olarak hocaların çoğunluğunun dine ne denli karşı olduklarını, kapalılığı hiç benimsemediklerini çok iyi bilirim. (Tabi bu bölüm ve fakültesine göre değişiyor.)

Eğer gerçek düşünceleriyse bu rektörü alkışlıyorum.

sonbahar5803 ne güzel tanımlamışsın din anlayışını : din = kapalılık

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)