Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Anketler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı
Anketimiz: Tv'lerde ne tür proğramlar daha ağırlıklı olmalıdır?
Dini Programlar 74 30,83%
Eğitim Programları 103 42,92%
Magazin Programları 1 0,42%
Yarışma Programları 10 4,17%
Spor Programları 22 9,17%
Çocuk Programları 13 5,42%
Diğer Programları 17 7,08%
Katılımcı sayısı: 240. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 13.02.2008, 12:55   #41
tekniker58
Tecrübeli Yiğido

tekniker58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tekniker58 Şuan tekniker58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.08.2014 17:40

Tecrübe Puanı: 739 tekniker58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Tv'lerde ne tür proğramlar daha ağırlıklı olmalıdır.

eğitim proğramları yaygınlaşması, gereksiz ve aptal proğramların kalkması iyi olur. bazı kuruluşlar. Bu noktada iyi değiller. adam Türk aile yapısına uygun olmayan bir sürü proğram var. ve ben şahsen bunları aptal buluyorum. eğitimin yanında dini proğramlarda yaygınlaşmalı.
tekniker58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 13.02.2008, 12:56   #42
sivaslıgenç
Usta Yiğido

sivaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslıgenç Şuan sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.03.2016 23:42

Tecrübe Puanı: 937 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: -->: Tv'lerde ne tür proğramlar daha ağırlıklı olmalıdır.

Alıntı:
FurkaN Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Hoşuma giden bir dizi olursa dizi yoksa spor programı o da yoksa kumandanın üst kısmındaki yeşil düğmeye basıyorum Tv devre dısı...
Yani belli bir proğram düzenin yok abi öyle mi
sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 13.02.2008, 12:57   #43
tekniker58
Tecrübeli Yiğido

bazı kuruluşların tabanı kötü düşünürlerle dolu. işin açığı Türk yapısını yıkmak istiyorlar.

Konu tekniker58 tarafından (13.02.2008 Saat 13:03 ) değiştirilmiştir..
tekniker58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 13.02.2008, 12:59   #44
sivaslıgenç
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 937 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
tekniker58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
eğitim proğramları yaygınlaşması, gereksiz ve aptal proğramların kalkması iyi olur. bazı kuruluşlar. Bu noktada iyi değiller. adam Türk aile yapısına uygun olmayan bir sürü proğram var. ve ben şahsen bunları aptal buluyorum. eğitimin yanında dini proğramlarda yaygınlaşmalı.
Sabah kalkıyorsun her kanal kadın proğramları saçma sapan.Bence eğitim ve dini proğramlar ağırlıklı olması gerekir.
sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 13.02.2008, 13:01   #45
FurkaN
Editör

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

FurkaN Şuan FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 21:58

Tecrübe Puanı: 10 FurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: --->: -->: Tv'lerde ne tür proğramlar daha ağırlıklı olmalıdır.

Alıntı:
sivaslıgenç Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Yani belli bir proğram düzenin yok abi öyle mi
Yok haleti ruhiyeme göre değişir tv seyretmelerim
Dilin süsü söz!"

...İMZALARDA SİYASİ SİMGELER YASAKTIR...

BeNi An, bEnİ aRa, AmA bEnSiZ yÜrÜ...
FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 13.02.2008, 13:03   #46
tekniker58
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
TOPLUMU KOLAYCILIĞA, MAFYAYA SİLAHA, ŞİDDETE, BİLİM DIŞI HURAFELERLE DOLU YAYIN DİZİ, HALKI AHLAKSIZLIĞA İTEN MAGAZİN DIŞINDA NE VARSA
HER TÜRLÜ EĞİTİM, BELGESEL, GERÇEK SANATÇILARLA GERÇEK KÜLTÜRL PROGRAMLARIN YAPILMASI, DOĞRU TARAFSIZ HABER VE TARTIŞMA PROGRAMLARINA ACİL İHTİYAÇ VAR

Haklısın benim de izlediğim şiddet içerikli filmler ve diziler var.Ancak ben bunların daha çok verdiği bilgiler hoşuma gidiyor. tabiki ister istemez şiddetli kısımlarınıda izliyorsun. amaben bunu bir özenti haline getirmiyorum. örn: bir izlediğim dizide bu bahsedilen tv proğramları ve bunları yayınlayan medya grupları vardır. Ve bu dizilerde bahsedilen medya'nın bazen gerçek yüzünü yansıtır. toplumsal konularda bazı diziler izlemekte yarar verir.
Alt 13.02.2008, 13:07   #47
tekniker58
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
sivaslıgenç Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sabah kalkıyorsun her kanal kadın proğramları saçma sapan.Bence eğitim ve dini proğramlar ağırlıklı olması gerekir.
evet sabah kahvaltı işini biraz geç yapıyorum. ve haber konusunda tv' yi takip ediyorum.ama bulamıyorum. sadece yerel kanalın birinde gazete başlıkları geçiyor. onları dinliyoruz. Evet yayınlanan proğramlar şaçm ve gereksiz.
Alt 13.02.2008, 13:13   #48
Serd@r
Usta Yiğido

Serd@r - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serd@r Şuan Serd@r isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 26.02.2026 00:19

Tecrübe Puanı: 968 Serd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer AnblickSerd@r ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: Tv'lerde ne tür proğramlar daha ağırlıklı olmalıdır.

Eğitim programlarını izlemeye çalışıyorum,buna ilave tartışma programlarındanda vazgeçemiyorum,dizi olarakta sadece KURTLAR VADİSİni izliyorum.
Kurtlar vadisine şiddet içerikli diyenler lütfen,biraz daha düşünsünler filmin özünü anlamayanlar veyahutta anlamak istemeyenler şiddet deyip kestirip atıyorlar,bence MAGAZİN şiddet içeriyor,ahlaksızlığın şiddeti orda,ihanetin şiddeti orda,dedikodu şiddeti orda,riya şiddeti orda,özenti şiddetinin ise alası orda.
Saygılar!
Alt 13.02.2008, 13:16   #49
sivaslıgenç
Usta Yiğido

Alıntı:
Serd@r Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Eğitim programlarını izlemeye çalışıyorum,buna ilave tartışma programlarındanda vazgeçemiyorum,dizi olarakta sadece KURTLAR VADİSİni izliyorum.
Kurtlar vadisine şiddet içerikli diyenler lütfen,biraz daha düşünsünler filmin özünü anlamayanlar veyahutta anlamak istemeyenler şiddet deyip kestirip atıyorlar,bence MAGAZİN şiddet içeriyor,ahlaksızlığın şiddeti orda,ihanetin şiddeti orda,dedikodu şiddeti orda,riya şiddeti orda,özenti şiddetinin ise alası orda.
Saygılar!
Evet abi haklısın Kurtlar vadisini şiddet içerikli diyenler yanılıyorlar.Filmin özünü göz ardı ediyorlar.Bilmemezlikten geliyorlar.
Alt 13.02.2008, 13:19   #50
tekniker58
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
Serd@r Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Saygılar!
İşte bu dizide medyanın iğrenç yüzü sergileniyor. Ve değişik bir çok konu var.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)