|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
|
|
#1 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1321
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#2 |
|
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FurkaN Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 22:58
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhamet hocam.... Biz olamıyoruz öyle Allah korkusu var... Müslümanım(!) diyen herkese merhamet ediyoruz...
|
|
|
|
#3 |
|
Yasaklı
Esengül Şuan
Son Aktivite: 03.09.2010 00:31
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonbahar5803 Şuan
Son Aktivite: 21.09.2009 14:57
Tecrübe Puanı: 850
![]() ![]() ![]() |
Seni bilmem ama biz elhamdülillah müslümanız ve merhamet Allah'ın müslümanlara bahşettiği güzel ahlaklardan bir tanesidir.
Hiç şüphesiz O da (Yüce Yaradan'ım), merhametlilerin en merhametlisidir.
|
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() |
Bak güzel kardeşim,
Her fırsatta Aleviliği vurguluyorsun ama yanlış anlatıyorsun. Size özelden msj atacaktım uyarı amaçlı ama sonra öğrendimki Alevi değilmişsiniz, Alevi olmaya çalışıyormuşsunuz. O zaman bu yaptığınız daha da yanlış. Her ne kadar bizimkiler Hanefiliği uygun görüp Caferiliği benimsemeseler de, sonuçta Caferi bir annenin kızı olarak sizden daha fazla bilgim var. Üzücü olan şey,sözde Hz. Ali'yi (r.a.) sevenler nedense O'nun hayat tarzını benimsemezler. Hz. Fatıma tesettürlüydü, namazını hiç kaçırmazdı, orucunu tutardı. Aynı şekilde Hz. Ali (r.a.) da öyleydi. Bunu uygulamayabilirsiniz, hazır değilim ya da kendime yakıştıramıyorum diye bilirsiniz. Bundan dolayı münafık olursunuz ama her zaman tövde kapısı açıktır ve cennet'e gitme şansın vardır. Ama bunları kabul etmeyip de red edersen, Hz. Ali'yi de, O'nun inandığı Kitab'ı da ve doğal olarak Allah'ı da reddetmiş olursun. İşte o zaman cennet artık hayal olur. İnşallah beni anlıyorsundur. Hz. Ali (r.a.) paylaşımlarını yine yap. Müslüman herkes ona hayran, herkes ona aşık. Ama bunu yaparken diğer taraftan yıkıcı olma. Yoksa emekleriniz boşa gider.
|
|
|
#6 |
|
Yasaklı
Esengül Şuan
![]() |
Aleviyim değil derken
Alevi olmak o kadar basit bir kelime olmadığı için ALEVİ DEĞİLİM, OLMAYA ÇALIŞIYORUM dedim. Ayrıca ben sizin inanış tarzınızı yargılıyormuyum ki Siz kalkmış benim müslüman olmadığımı saçmalıyorsunuz ?? |
|
|
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() |
Bir çok kapalılıkla ilgili forumlarda yazdıklarınızı bir baştan okuyun, o zaman neden böyle düşündüğümü anlarsınız.
Yoksa açıklık ya da kapalılığa göre insanları yargılamam. Zira kendi ailemde de açık olanlar fazlaca. Ama inkarcılığa başvurmuyorlar.
|
|
|
#8 |
|
Yasaklı
Esengül Şuan
![]() |
İnkarcılık değil gercekler
![]() . . . |