Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Mustafa Kemal ATATÜRK...           »          Sen Yoluna Ben Yoluma - Serdar Yıldırım           »          Karagöz İle Hacivat: Koca Kafalı Bir Keleş           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 21.02.2008, 10:50   #181
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1347 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: --->: -->: --->: -->Çene altı Erdoğan'ın içine sindi mi?

Alıntı:
blacksky Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Soyle cevap vermeye calisayim kendi gorusumce, turbani senin tarif ettigin insanlar bir simge ve silah haline getirdiler zaten, turban o senin bahsettigin zihniyetin simgesi haline getirildi yani, anadolu kadinin basortusunu alip kendilerine bu sekilde mal ettiler, bu sayede kamplasma yaratildi, bu sayede birileri mazlum gosterildi ve cikar saglandi. Turbani kamusal alandan uzak tutmak isteyenlerin yaptigi, bu silah haline getirilen giysinin devlet kurumlarini disinda tutarak laiklik karsiti zihniyetin laik Cumhuriyete meydan okumasini engellemektir.Senin yazdigin gerici dusunceleri beynin icindeyken engellemek cok zor, ama disa vuran eylemlerini,faaliyetlerini engellemek mumkun, yapilmaya calisilanda budur.

harbiden tek kalimeyle saçmalık..
beyindeki düşüncelerin dışa vurmasıymış..benim düşüncelerimi engelleyemezlermiş....sanki türbenı yasaklayınca onların kafalarındaki düşünceleri silmiş mi oluyorsun....

birilerinin aptalca,asılsızca paranoyaları yüzünden birilerinin eğitim hakkı elinden alınır...böyle saçmalık nerede var yahu?
Alt 21.02.2008, 10:54   #182
sivaslihakan
Tecrübeli Yiğido

sivaslihakan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslihakan Şuan sivaslihakan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.09.2015 21:16

Tecrübe Puanı: 800 sivaslihakan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Çene altı Erdoğan'ın içine sindi mi?

Alıntı:
puar Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Boşuna bu kadar yoruluyoruz...başlık herşeyi ifade ediyor. burda yapılan bir anayasa değişikliği var ama yarım çözüm oluyor yarım çözüm, çözüm değildir.
Başörtüsü yüzünden okuyamayan ne kadar çok hanım varsa...okadar hanımda kamu alanında çalışamayarak hayata dair bilgi birikimlerinide içine atmış oluyor asıl sorun bu bunu çözemediler...
Başörtüsü heryerde serbest olmalıdır.
olacak insaallah kardesim olacak.................
sivaslihakan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 21.02.2008, 12:11   #183
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1100 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Reden --->: Çene altı Erdoğan'ın içine sindi mi?

Alıntı:
sonbahar5803 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Tesettürlü bir arkadaşımıza üniversitede verip veriştiren, eğitimci demeye bin şahit isteyen diplomalı e....'e bizim arkadaşın verdiği cevap:

''HOCAM! TÜRKİYE MARS'A UZAY GEMİSİ YOLLADI DA BENİM BAŞÖRTÜME Mİ TAKILDI?''

Öyle olmuş demek güzel kardeşim. Vah vah vah, memleket ne aydınlarla doluymuş, her gün uzaya çıkmaya yelteniyorlarmış da bizim baş örtüsü engel oluyormuş. Ne yapsak aceba?

Hayır, vatan için fedakarlık yapalım diyeceğim ama;
memleketi, düşük bel kotunun içinden giydiği tangasını göstererek üniversiteye gelen kızlara mı yoksa üç yıl boyunca derslere elindeki viskisiyle giren saygıdeğer üniversite hocam gibi eğitimcilere mi emanet etsem, karar veremedim!

(Bu arada, her nekadar derslerde bile içecek kadar alkolik olsa, hocamı çok sayar ve severdim. Mesleğime dair ne varsa ondan öğrendim. Allah yardımcısı olsun.)

hocası değil ama arkadaşına ben cevap vereyim 400 yıldır softanın sakalına takılmış uzay gemisi
Alt 21.02.2008, 12:22   #184
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51

Tecrübe Puanı: 2238 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

ya ilaki bi yerleri görünecek demi ALLAH ALLAH.
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 21.02.2008, 12:27   #185
ofgurleyuk78
Usta Yiğido

ofgurleyuk78 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ofgurleyuk78 Şuan ofgurleyuk78 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.01.2010 16:58

Tecrübe Puanı: 820 ofgurleyuk78 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: --->: -->Çene altı Erdoğan'ın içine sindi mi?

Alıntı:
puar Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Nereden bakarsanız bakın bu yasayı getirenlerin ben korkak insanlar oludğunu düşünüyorum bundan 2 yıl oncede girişimde bulunacaklardır bir kaç çapulcu rektörün yürüşünden korkarak geri çekmişlerdi...
Erbakan hocamızın şu sözünü hatırlatıyorum...
EY Tayyip kendine gel....

Burdan şu çıkıyorki çözüm isteyen halk 15 sorunun tamamnı çözülmesini istiyor sadece birini değil.
Sevgili Puar arkadaş.. Eğitimin, kültürün ne bilemiyorum ama Rektörlere çapulcu diyebildiğine göre Ordünaryüs falan olamalı. Yazık yazık. İslamın olmazsa olmaz şartı türban yeni mi öğrenildi. Türban örtende benim bacım, örtmeyen de. Başını örten İnançlı müslüman, ya örtmeyenler....
Alt 21.02.2008, 12:29   #186
LaEdri
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1347 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: Çene altı Erdoğan'ın içine sindi mi?

ak parti ve abdullah gül başörtüsünü serbest bırakmlazlarsa bir dahaki seçimlerde
yüzde 10 bile alamazlar..
Alt 21.02.2008, 12:30   #187
LaEdri
Usta Yiğido

Standart -->: --->: -->Çene altı Erdoğan'ın içine sindi mi?

Alıntı:
ofgurleyuk78 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sevgili Puar arkadaş.. Eğitimin, kültürün ne bilemiyorum ama Rektörlere çapulcu diyebildiğine göre Ordünaryüs falan olamalı. Yazık yazık. İslamın olmazsa olmaz şartı türban yeni mi öğrenildi. Türban örtende benim bacım, örtmeyen de. Başını örten İnançlı müslüman, ya örtmeyenler....
doğru demiş çoğu rektör çapulcudur...
Alt 21.02.2008, 14:42   #188
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

puar Şuan puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.04.2010 14:08
Tournaments Won: 1

Tecrübe Puanı: 851 puar BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart --->: -->: --->: -->Çene altı Erdoğan'ın içine sindi mi?

Alıntı:
arkadasım öncelikle bunları yazmak için ordunarus olmak gerekmiyor...nasıl senin olmadığın gibi???
Önce senin çok kiymetli rektörlerin önce kendi görevlerini yapsınlar sonra safsatalı konuşsunnlar. onlar kimki halkın sectiği yasamaya karışabilir...
üniversitelerimizin durumu ortada bugun dünyada ilk 50 ye giremiyorsak o senin değerli rektörlerin var...her yıl binlerce başörtüsü yüzünden eğitimi engellenen hanımların hiçbiri bilim ve ilim adamı olamayacak...bunları hep engeleyenler onlar...
he sorarsak onlara vay anam laiklik gidiyor atatürkçülük gidiyor şeriat geliyor dinciler geliyor...
öncelikle bilinmeli ki...bu zihniyetleirn değişmesi...
bunun için başımızdakiler bişey yapıyormu dersen...kesinlikle hayır...
Demişsinki örten inançlı müslüman ortmeyen??
örten kendine düşen görevi yapmıştır örtmeyen yapmamıştır ne kadar müslüman olduğunu ne sen yargılarsın nede ben Allah bilir O ki bağışlayıcıdır merhametlidir duaları affedendir...

(Türban yeni öğrenilmedi ezelden beridir. hanımların başörtüsü kullanmaları bu eski adet değil arkadasım....)
Alt 21.02.2008, 14:45   #189
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

puar Şuan puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.04.2010 14:08
Tournaments Won: 1

Tecrübe Puanı: 851 puar BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
sivaslihakan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
olacak insaallah kardesim olacak.................
Olacağını sanmıyorum gardas başımızdakilerin son derece korkak başkalarının kumandasında hareket ettiğini düşünüyorum
Alt 22.02.2008, 09:32   #190
ceylankimya
Tecrübeli Yiğido

ceylankimya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ceylankimya Şuan ceylankimya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 12.06.2008 07:57

Tecrübe Puanı: 787 ceylankimya FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Pfeil -->: --->: -->Çene altı Erdoğan'ın içine sindi mi?

Alıntı:
Biz burada örütülü ve olmayanlar diye ayırt etmiyoruz....
şimdi sen demokrasi,cumhuriyet diyorsun peki sana soruyorum
Bir kızımızın afedersiniz bütün hatlarını açığa vurmasına bu ülkede hiçbişey denmiyorsa ve denemiyorsa o zaman bir bacımızın da kapanmasına HİÇ KİMSE HİÇ BİRŞEY DİYEMEZ?
Bunu anlayabiliyorsan savunduğun şeyin saçma olduğunu görürsün....

"BİLİNİZKİ SONUNUZ ALEVLİ BİR AHTIR
İNTİKAM ALANLARIN EN HAYIRLISI ALLAH 'tır"
ceylankimya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)