Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Anketler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?
Sabah 91 4,70%
Hürriyet 72 3,72%
Milliyet 44 2,27%
Zaman 886 45,76%
Akşam 38 1,96%
Cumhuriyet 291 15,03%
Ortadoğu-Yeniçağ 54 2,79%
Yenişafak 78 4,03%
Fanatik 59 3,05%
Fotomaç 47 2,43%
Posta 82 4,24%
Sözcü 0 0%
Diğer 170 8,78%
Vakit 17 0,88%
Taraf 7 0,36%
Katılımcı sayısı: 1936. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 23.02.2008, 12:08   #201
mine
Yeni Yiğido
NO AVATAR

mine Şuan mine isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 05.09.2008 11:51

Tecrübe Puanı: 0 mine FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?

cumhuriyet okuruyum doğru tarafsız cesurca yazılar yazmakta herşeye rahmen çizgisinden vazgeçmemiş ve satılmamıştır.Zaman gazetesi beleş dağıtılmaktadır hiç bir yayın organı bu külfete katlanamaz acaba zaman ve bir çok gazete bu paraları nerden buluyor belli değil gerçi belli insanlar o gazeteleri okuya okuya dinden başka hiç bir şey düşünemez hale geldi başka hiç bir şeyin önemi kalmadı vatan mı satılmış açmı kalınmış önemli değil cennetten yer kapma peşine düştü herkes
mine isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.02.2008, 12:23   #202
FurkaN
Editör

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

FurkaN Şuan FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 21:58

Tecrübe Puanı: 10 FurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: --->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?

Alıntı:
mine Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
cumhuriyet okuruyum doğru tarafsız cesurca yazılar yazmakta herşeye rahmen çizgisinden vazgeçmemiş ve satılmamıştır.Zaman gazetesi beleş dağıtılmaktadır hiç bir yayın organı bu külfete katlanamaz acaba zaman ve bir çok gazete bu paraları nerden buluyor belli değil gerçi belli insanlar o gazeteleri okuya okuya dinden başka hiç bir şey düşünemez hale geldi başka hiç bir şeyin önemi kalmadı vatan mı satılmış açmı kalınmış önemli değil cennetten yer kapma peşine düştü herkes
Doğru o gazeteler kuponla cenetten arsa dağıtıyor... Böyle saçma sapan bir düşünce olamaz... Bir gün elinize alıp okumadığınız gazete hakkında yorum yapmanız hayret verici...
Dilin süsü söz!"

...İMZALARDA SİYASİ SİMGELER YASAKTIR...

BeNi An, bEnİ aRa, AmA bEnSiZ yÜrÜ...
FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 23.02.2008, 12:25   #203
leblebi82
Usta Yiğido

leblebi82 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

leblebi82 Şuan leblebi82 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.02.2013 22:42

Tecrübe Puanı: 822 leblebi82 FAZLA SÖZE GEREK YOKleblebi82 FAZLA SÖZE GEREK YOKleblebi82 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Ben Zaman Gazetesi'ne abone olduğumda bilseydim para vermezdim. Madem beleş dağıtılıyormuş.
Alt 23.02.2008, 13:08   #204
MEDYABİRAJANS
Yiğido

MEDYABİRAJANS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

MEDYABİRAJANS Şuan MEDYABİRAJANS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 25.11.2008 12:14

Tecrübe Puanı: 690 MEDYABİRAJANS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sevgili arkadaşlar " Ayinesi iştir kişinin ,lafa bakılmaz"
Şimdi herkes kendi görmek istediği duymak istediği haberleri kim yapıyosa orayı takip ediyor.Birileri bu milleti koyun gibi güdeceğini zannediyor ama artık o günler inş. geride kalıyor.Bu ülkede Çamur at izi kalsın politasını çok izlediler, hep müslüman insanlara iftiralar atıldı kimse üzerine gitmedi ama artık olayların üzerine giden duyarlı basınımız da var.Zaman zaman belki onlarda hatalar yapabilirler ama kasıtlı yapılacağına inanmıyorum.
Şimdi gazetelere gelince;
hürriyet, sabah, posta, akşam, takvim (ve bu ayardakiler) ben bunları magazin basını olarak görüyorum ciddiyetten uzak ve teşhirci
cumhuriyet , milliyet , radikal gibi olanlar sol kesimin tetikçi gazeteleri
ZAMAN , YENİ ŞAFAK , VAKİT v.s bu gazetelerimiz muhafazakar insanların sesinin birazda olsa çıkmasını sağlıyor..
Milli gazete, ortadoğu yeniçağ gibi gazetelerde parti yayın organı gibi çalışanlar ve bide spor gazeteleri onlarda işlerini yapmaya çalışıyo..

Şimdi kendime gelince ben önce kendi çıkarmaya çalıştığım BAŞAKHAYAT dergisi ve BAŞAKHABER Gazetelerini takip ediyorum insanımızın hakkını korumaya çalışıyoruz ve iyi hizmet ettiğimizi düşünüyoruz.

Ayrıca bir kaç gazete hariç elime geçtiğinde hepsini kurcalıyorum istifade etmeye çalışıyorum [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] u genelde takip ederim.

Memleketimiz ve İnsanımız hayrına bişeyler yapmaya çalışan tüm basınımızı burdan tebrik ederim.

Selam sevgi ve dua ile....
MEDYABİRAJANS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 23.02.2008, 13:26   #205
sivaslihakan
Tecrübeli Yiğido

sivaslihakan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslihakan Şuan sivaslihakan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.09.2015 21:16

Tecrübe Puanı: 760 sivaslihakan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sen kafani yorma
biz dinimize bagli insanlariz ve haliylede vatanimiza senin gibilerden cok bagliyiz
bizim gibiler oldukca bu vatan satilmazda

bi düsünsene bu vatan kimlerden bize emanet kimler kan dökmüs vatan ugruna

bide bak bakalim bundan bi kac sene önce kimler ayaklanmis türkiye cumhuriyeti polisimize askerimize karsi taraf almis
sivaslihakan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 28.02.2008, 16:47   #206
asitane3458
Usta Yiğido

asitane3458 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

asitane3458 Şuan asitane3458 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.02.2010 12:59

Tecrübe Puanı: 711 asitane3458 FAZLA SÖZE GEREK YOKasitane3458 FAZLA SÖZE GEREK YOK

zaman zamn zamn başkası da yalan asıl satılmış olan gazeteler onlardır (cumhuriyet ,hurriyet vs vs )
asitane3458 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 28.02.2008, 17:20   #207
Dağcı
Tecrübeli Yiğido

Dağcı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Dağcı Şuan Dağcı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 23.08.2014 12:23

Tecrübe Puanı: 750 Dağcı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ben de Zaman'a 8 yıldır aboneyim ve her ay parasını veriyorum.

İftira atarak zan altına girmeyin.
Alt 29.02.2008, 08:38   #208
serkanka58
Tecrübeli Yiğido

serkanka58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serkanka58 Şuan serkanka58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 687 serkanka58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sayın mini ;

çamur atmayın okumuyosan okuma okuyanada saygı duy ve fikir faşisti olma
o beyninizi neyin ne olduğunu bilmeden gereksiz bilgilerle doldurupta kapasitesini aşmayınız
serkanka58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 29.02.2008, 08:40   #209
serkanka58
Tecrübeli Yiğido

serkanka58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serkanka58 Şuan serkanka58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 687 serkanka58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: -->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?

Alıntı:
yigiter187 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
[B]cumhuriyet,hürriyet,vatan,mill iyet,radikal,sabah vb...:birinici provakatif gazeteler...
fotomaç,fanatik,fotospor
:istanbul yalakası hepsi de..verdiğimiz paralar aslında dolaylı olarak istanbul takımlarına giiyor...
zaman:çizgisinden büyük ölçüde saptı..
vakit:olaylara sadece şeriat açısından bakıyor....üslubu hiç hoş değil...
türkiye:hükümetle bir çıkar ilişkisi var gibime geliyor...
yenişafak:ts-sivas maçından sonra sivas için yazdıkları unutulur gibi de değil yenilir yutulur gibi de..

bu sebepler benim kendi görüşlerim...e zaten bizim toplam tirajımızı avrupada bir gazete tek başına yapmıyor mu?[/b]
yaa kardeşim sen en son ne zaman zaman okudunki bu yorumu yapabiliyorsun
3 kasım 1986 daki çizgi ne ise 2008 de de çizgi aynı
ok?
serkanka58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 29.02.2008, 10:14   #210
maweraa
Yiğido

maweraa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

maweraa Şuan maweraa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 09.12.2013 08:20

Tecrübe Puanı: 646 maweraa BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Türk gazeteciliğinde İkinci sayfa güzelleri,Üçüncü sayfa katliam haberleri, kaliteli bir gazetede yer bulamayacak haberleri manşetten yayınlayan, kültüre ve sanata "boş alan dolduracı" gözüyle bakan bir yapı hakim.

benim tercihim yeni şafaktır.çünki en kaliteli yazarlara ship bir kadrodan meydana gelmiştir.
Dünya umutlu
Öyle bir tuhafımki bu akşamüstü
Sevgilim
Canavar götürür gibi
Iki yanım
maweraa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)