|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz |
Anketimiz: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden? | |||
Sabah |
![]() ![]() ![]() ![]() |
91 | 4,70% |
Hürriyet |
72 | 3,72% |
Milliyet |
44 | 2,27% |
Zaman |
886 | 45,76% |
Akşam |
38 | 1,96% |
Cumhuriyet |
291 | 15,03% |
Ortadoğu-Yeniçağ |
54 | 2,79% |
Yenişafak |
78 | 4,03% |
Fanatik |
59 | 3,05% |
Fotomaç |
47 | 2,43% |
Posta |
82 | 4,24% |
Sözcü |
0 | 0% |
Diğer |
170 | 8,78% |
Vakit |
17 | 0,88% |
Taraf |
7 | 0,36% |
Katılımcı sayısı: 1936. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Yiğido
![]() ![]() MEDYABİRAJANS Şuan
![]() Son Aktivite: 25.11.2008 12:14
Tecrübe Puanı: 690
![]() |
![]() Sevgili arkadaşlar " Ayinesi iştir kişinin ,lafa bakılmaz"
Şimdi herkes kendi görmek istediği duymak istediği haberleri kim yapıyosa orayı takip ediyor.Birileri bu milleti koyun gibi güdeceğini zannediyor ama artık o günler inş. geride kalıyor.Bu ülkede Çamur at izi kalsın politasını çok izlediler, hep müslüman insanlara iftiralar atıldı kimse üzerine gitmedi ama artık olayların üzerine giden duyarlı basınımız da var.Zaman zaman belki onlarda hatalar yapabilirler ama kasıtlı yapılacağına inanmıyorum. Şimdi gazetelere gelince; hürriyet, sabah, posta, akşam, takvim (ve bu ayardakiler) ben bunları magazin basını olarak görüyorum ciddiyetten uzak ve teşhirci cumhuriyet , milliyet , radikal gibi olanlar sol kesimin tetikçi gazeteleri ZAMAN , YENİ ŞAFAK , VAKİT v.s bu gazetelerimiz muhafazakar insanların sesinin birazda olsa çıkmasını sağlıyor.. Milli gazete, ortadoğu yeniçağ gibi gazetelerde parti yayın organı gibi çalışanlar ve bide spor gazeteleri onlarda işlerini yapmaya çalışıyo.. Şimdi kendime gelince ben önce kendi çıkarmaya çalıştığım BAŞAKHAYAT dergisi ve BAŞAKHABER Gazetelerini takip ediyorum insanımızın hakkını korumaya çalışıyoruz ve iyi hizmet ettiğimizi düşünüyoruz. Ayrıca bir kaç gazete hariç elime geçtiğinde hepsini kurcalıyorum istifade etmeye çalışıyorum [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] u genelde takip ederim. Memleketimiz ve İnsanımız hayrına bişeyler yapmaya çalışan tüm basınımızı burdan tebrik ederim. Selam sevgi ve dua ile.... |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|