Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Sivas Rehberi > Sivas Belediyeleri > Gümüşdere Belediyesi
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 23.02.2008, 22:42   #841
relevant
Yeni Yiğido
NO AVATAR

relevant Şuan relevant isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.03.2011 21:54

Tecrübe Puanı: 0 relevant BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Daumen hoch --->: GÜMÜŞDERE BELEDİYESİ (MERKEZ)

NE OLDUĞUN DEĞİL , NE YAPTIĞIN ÖNEMLİDİR. "
relevant isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 23.02.2008, 22:47   #842
relevant
Yeni Yiğido
NO AVATAR

Kötümser yanlız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür,
gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür.

J.Harris

Yirmi yaşındaki bir insan, dünyayı değiştirmek ister . Yetmiş yaşına gelince , yine dünyayı değiştirmek ister, ama yapamayacağını bilir.

Clarence S.Darrow
relevant isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 23.02.2008, 22:50   #843
adislibekir
Yasaklı
NO AVATAR

adislibekir Şuan adislibekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.03.2009 20:10

Tecrübe Puanı: 0 adislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOKadislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: GÜMÜŞDERE BELEDİYESİ (MERKEZ)

[quote=relevant;238279]siz beni karıştırdınız galiba ben kendimi tanıtmadımki size nerden çıkarıyorsunuz siteyi karıştırdığımı ben düşüncelerimi açıkca ifade ediyorum.ali sayan üniversitede çalıştığı için onunda yardımı olacaktır.burada ciddi bir konu konuşuluyor neden dalga geçeyim.[/QUOT Arkadaş ben bu değilim bu adamın yazılarınıda ben yazmıyorum.

Konu adislibekir tarafından (23.02.2008 Saat 22:56 ) değiştirilmiştir..
adislibekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.02.2008, 23:04   #844
kınasoglu
Tecrübeli Yiğido

kınasoglu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kınasoglu Şuan kınasoglu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.11.2013 23:05

Tecrübe Puanı: 678 kınasoglu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

tama niçin tayın yaptın o fikirleri sen bi deldede katip olarak calışırdın niçin tayın yaptın o güzel fikirlerini niç gecekleştirmedin ya o beldenib en cok bizlerde hakı var mefa borcumuzu ödemiş olurduk ne güzel 100 kişilik hasten 300 kişilik mandıra 2 yılık yüksek okul ne ğüzel yani bizim beldemizde işsizliği önlemiş olurdun sen herhalde adapazarıyla gümüşdereyi karıştırdın mı benmi yanılıyorum iş allah ben yanılmış olurum bekir yok beni ilğilendirmez ne yazarsa yazın biz üç kişi veya tek kişi kimsenin üstüne saldırmayız ne ararsan bana yaz beni ilgili onum dışına cıkmam sen beni iyi tanırsın tabi herkesin görüşüne saygımız vardır ama alaycı olmaya bensemde kimsenin hakı yoktur sivasta bir cok ilcede olmayan işi bizim beldemizle alaycasına yazmak bence yanlış sence doğru ola bilir buda benim fikrim neyse aslında benim bu konulara yorum yamamda yanlış biz hiç boş işin peşinden koşmadık namık kemalın bi lafı yarya hayele yaşayanı da yaşamayanıda derya neyse kafanızı agrıtısam kusura bakmayın sizler iyi yorumlar

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
kınasoglu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 23.02.2008, 23:08   #845
kınasoglu
Tecrübeli Yiğido

kınasoglu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kınasoglu Şuan kınasoglu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.11.2013 23:05

Tecrübe Puanı: 678 kınasoglu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

vaybe bizlerde ne mücaferler varmış allah razı olsun bu siteyi acana bu insanlarla tanıştık

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
kınasoglu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 23.02.2008, 23:13   #846
adislibekir
Yasaklı
NO AVATAR

Tecrübe Puanı: 0 adislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOKadislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOK

Ya bekir sen kafayı mı yedin ya la o yazıları yazan ben değilim sen niye beni kafaya taktın anlamıyorum arkadaş sen ne biçim adamsın relevant mı ne bu adamın benim olduğumu ispatla ula ben senin her dediğine razıyım.Abicim bu adam ben değilim ne hastanesi ne okulu bunları ben yazmıyorum.Sen kafamı yapıyon benimle ya.Bi yemin etsene bunları benim yazdığıma Ben yemin ediyorum küfütrde ediyorum.Eğer bu adam benisem bu yazıları ben yazmışsam ********im.Bunları bana iftira ediyorsan ******** sensin.Yarın birgün bu adam çıkınca o zaman ben sana diyeceğimi biliyom.
Alt 23.02.2008, 23:54   #847
relevant
Yeni Yiğido
NO AVATAR

Allah aşkına siz benim yazdıklarımı okuyormusunz. yoksa okumadan sırf laf olsun diye mi yazıyorsunuz.yoksa yazdıklarımı anlamak mı istemiyorsunuz. benim yazdığım cümlelerde ne gibi bir yanlışlık allah aşkına bana anlatırmısınız tabi anlatırken de türkçeyi birazda özenli kullanırsanız sevinirim çünkü yazdığınız bazı kelimeleri anlayamıyorum.benim bundan önce yazdığım hiçbirşey bir kişi üzerine yazılmış birşey değil 1 siz niye üzerinize alınıyorsunuz 2 ben adıslıbekir adlı üye değilim 3 ben köyüünüzü köyllülerinizi sizin bütün yakın köyleri çok iyi bilirim yaklaşık 14 yıl köyünüzün bulunduğu bölgelerde çalıştım gayet açık mı.söylediğim şeyleri yapmak büyük cesaret mi istiyor niye yapılamasın sanki amerikadan nasa yı gümüşdere ye taşımasını istiyorum.
lütfen sohbetlerimizde yıkıcı değil yapıcı olalım birbirimizi kırmayalım gümüşdere için birşeyler yapalım.birşeyler düşünelim düşünemiyorsak ta düüşüncelere saygı göstermesini bilelim lütfen.
Alt 24.02.2008, 00:29   #848
adislibekir
Yasaklı
NO AVATAR

Alıntı:
relevant Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Allah aşkına siz benim yazdıklarımı okuyormusunz. yoksa okumadan sırf laf olsun diye mi yazıyorsunuz.yoksa yazdıklarımı anlamak mı istemiyorsunuz. benim yazdığım cümlelerde ne gibi bir yanlışlık allah aşkına bana anlatırmısınız tabi anlatırken de türkçeyi birazda özenli kullanırsanız sevinirim çünkü yazdığınız bazı kelimeleri anlayamıyorum.benim bundan önce yazdığım hiçbirşey bir kişi üzerine yazılmış birşey değil 1 siz niye üzerinize alınıyorsunuz 2 ben adıslıbekir adlı üye değilim 3 ben köyüünüzü köyllülerinizi sizin bütün yakın köyleri çok iyi bilirim yaklaşık 14 yıl köyünüzün bulunduğu bölgelerde çalıştım gayet açık mı.söylediğim şeyleri yapmak büyük cesaret mi istiyor niye yapılamasın sanki amerikadan nasa yı gümüşdere ye taşımasını istiyorum.
lütfen sohbetlerimizde yıkıcı değil yapıcı olalım birbirimizi kırmayalım gümüşdere için birşeyler yapalım.birşeyler düşünelim düşünemiyorsak ta düüşüncelere saygı göstermesini bilelim lütfen.
Relant arkadaşım sen nerden çıktın başıma ya anlamıyormusun beni sen zannediyorlar Sende bunları okuyorsun.Ama adamlar Senin nick inle benimkinin ayni olmadığını bile anlamıyorlar.Bence senin yazılarında anlamayacak birşey yok yazıların benim hoşumada gitmiyor da değil ama benim açımdan sıkıntı senin kendini tanıtmaman kardeşim kimsin nerden yazıyorsun lütfen kendini açıklada bende şu tömfetten kurtulayım benim isim değiştirerek yazı yazmaya ihtiyacım yok ki ben zaten doğru bidiklerimi yazdım yazmaya devam ediyom.Sadece Kınaş oğlunu utandırmak için relant senden kendini açıklamanı istiyorum.Saygılar.
Alt 24.02.2008, 13:00   #849
özdemir
Usta Yiğido

özdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özdemir Şuan özdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.12.2014 15:25

Tecrübe Puanı: 758 özdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

cümleten selamlar
sayın abilerim ne bu celallenmeler
niye böyle birbirinize çok yükleniyorsunuz
artık bırakın birbirinizle münakaşa etmeyi
lütfen çok rica ediyorum
bu tür söylemler kimseye fayda getirmez
Alt 24.02.2008, 18:02   #850
doğankuyumculuk
Yeni Yiğido

doğankuyumculuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

doğankuyumculuk Şuan doğankuyumculuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.06.2008 18:12

Tecrübe Puanı: 651 doğankuyumculuk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
relevant Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
siz beni karıştırdınız galiba ben kendimi tanıtmadımki size nerden çıkarıyorsunuz siteyi karıştırdığımı ben düşüncelerimi açıkca ifade ediyorum.ali sayan üniversitede çalıştığı için onunda yardımı olacaktır.burada ciddi bir konu konuşuluyor neden dalga geçeyim.
relevant kardeş sizin düşüncelerinize katılıyorum sizin düşüncelerinizin gerçekleşeceğine siz inanıyormusunuz? zaten sizin citti olmadığınızı anlıyorum
citti olsanız siteye adınız v soyadınızla girersiniz siz burda hem gümüşdere beldesile alay ediyosunuz bence ali sayan lada alay ediyosunuz benim sizden istediğim siteye adınızı yazamıyorsanız lakabınızı yazın bizde anlayalım sizin yazdıklarınızın citti olduğunu anlayalım. yes plis gut tumara

Konuyu Toplam 8 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 8 Misafir)