|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
|
|
#1 |
|
Yasaklı
serhatcan Şuan
Son Aktivite: 21.03.2012 16:55
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
YAWW BİRİ BANA BU TÜRBANIN NE İŞE YARADIĞINI ANLATIN LÜTFENN. VALLAHİDE BİLLAHİDE ÇOK CİDDİ SORUYORUM. NEDİR,NE İÇİN TAKILIR,NAMUS İÇİN Mİ,NAMAHREMLİK İÇİNMİ,VALLAHİ BAK ART NİYETLİDE SORMUYORUM. BU TÜRBAN NE İŞE YARAR,NE İÇİN TAKILIR,NE İÇİN TAKILMALI.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() banu58 Şuan
Son Aktivite: 23.11.2008 19:30
Tecrübe Puanı: 687
![]() |
Bunu neden gerekli yerlerden öğrenmiyorsun,hem sen önce beynindeki art niyetleri örtte sonra dışına gelirsin tabi bayansan değilsen baykal amcaya sor o çok güzel fetva veriyor!
|
|
|
|
#3 |
|
Yasaklı
serhatcan Şuan
Son Aktivite: 21.03.2012 16:55
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
YAVV KARDEŞİMM. SENİN SAVUNDUĞUN BİŞEYSE SEN BANA YANIT VEREBİLİRSİN. AMA GÖRÜYORUM Kİİ KÖRSÜN,VE CİDDİ ANLAMDADA CEHALET PROFİLİ ÇİZİYORSUN. BEN CİDDİ ANLAMDA ART NİYETLE SORMADIĞIMI BELİRTTİĞİM HALDE KANDİN ARTNİYETLE YAKLAŞIYORSUN. SEN SAVUNDUĞUN ŞEY HAKKINDA BİLGİN YOK SAA SANA CAHİL DERİM. EĞER VARSADA BENİ AYDINLAT.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|