|
|
#21 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() recosan58 Şuan
Son Aktivite: 05.09.2011 18:13
Tecrübe Puanı: 708
![]() ![]() |
her yalanı taşımaya kalksak ne haberler yazarız buraya
ama arkadaş birazda kanaltürkten bahsetsin onun finansmanını kim sağlıyor ikincisi bir gecede 55 milyar doları bu milletin omzuna kimler yükledi aceba uydur uydur yaz bu sözü bir yerden hatırlarsın abircan bey |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1091
![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
allah biliyor ve o şahid, kim iyi kim kötü, kiminnniyeti ne nedeğil, onun için böyle soyluyum böyle boyluyum demek bilirisin bizim milletin işi değildir, türk milleti mütevazidir, vicdan sahibidir, ahlaklıdır, adama namaz kılarken yanında yere yığılan insana yardım etmemek artık daha önemli bazıları için, kazaya bıraksa olma ama malesef insanımız yanıbaşında namaz kılan , hergün gördüğü konu komşuya namazda yarıda bırakıp yardım edemeyecek kadar bağnazlaşmışsa bu halk hangi halk nereye gidiyor ben şüpheye düşerim, onun için sorgularım herkes kendi kendinide sorgulasın arkadaşım, arkadaşım diyorum harbi iyi bir sivaslısın bunu hissediyorum, selamlar saygılar sende lütfen yolundan şaşma , solcuyumdur doğru, aleviyimdir o da doğru ama allah biliyor iyi bir insanımdır çevrem iyi tanır bilir, sizde lütfen doğru bildiğinizden şaşmayın , şekli bırak demiyorum ama özü bırakmayın , insanlığın özünü kimse bırakmasın, niye namaz kılınır , niye oruç tutulur niye hacca gidilir hepsinin sebebini bilerek yaparsak diğer sünni müslüman kardeşlerimde şeklin özünü unutmasınlar, derdim o, arabi dille tonlarca bilgi yükü verip allahı hep korkularak tapılacak yaradan olmaktan çıkarmadıkça hem onlara hem bizlere hem geleceğimize yazık ederler diye düşünüyorum. zinharrrla başlayan herşeyden korkarım bunu bilir bunu söylerim
|
|
|
|
#23 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1091
![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
nasıl bir başbakanın 20 yılda tüm maaşını yemeden içmeden sçmdn biriktirse 1.200.000 ytl olacakken nasıl 2.000.000.000 usd malvarlığı olur açıklarsan sevinirim, hadi kızının türbanı vardı okudu parası yoktu burs aldı peki asker kaçağı olan oğlu niye amerikada okudu, torunu niye amerikada doğurdular, uyan türkiyem uyan uyan resocan uyan
|
|
|
|
#24 | |
|
Yiğido
![]() ![]() fakıllı Şuan
Son Aktivite: 13.09.2012 15:10
Tecrübe Puanı: 679
![]() |
Alıntı:
Basının AKPnin eline geçtiğini söylüyorsun (geçmedide)geçse bile bunda ne var.Yıllardır solun elindeydi ozaman kimsenin sesi çıkmıyordu.Eğer senin dediklerin doğru olsaydı solun sürekli iktidar olması ve belediyeleri alması lazımdı. İstanbul şimdimi daha susuz yoksa eskidenmi daha susuzdu.Sol belediyeler varken İstabul'da 6 ay suyu akmayan bölgeler vardı.Küresel ısınmadan dolayı su sıkıntısı oldu olmadı değil.Ama İstanbul 15 senedir yani 3 dönemdir su sıkıntısı yok.Yani Tayyip geldikten sonra İstanbulun kaderi değişti. Yiğidi öldür ama hakkını yeme.
|
|
|
|
#25 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() aozdemir Şuan
Son Aktivite: 22.01.2015 10:38
Tecrübe Puanı: 813
![]() |
medyayı bu milletin dinini, kültürünü, geleneğini yıkmak için çalışan doğan grubunun yönetmesi daha mı iyi. ak parti bu ülke için gece gündüz çalışıyor.
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Usta Yiğido
![]() |
başbakanın mal varlığı hükümete gelmeden önce vardı.
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Usta Yiğido
![]() |
bardağın hep boş tarafını görmek mantıksızlıktır.
-yapılan duble yollardan, -çiftçilere verilen desteklerden, -14 trilyonluk nema ödemesinden, -imf ye olan borcun 3 te bire inmesinden, -öğrencilere ücretsiz kitap dağıtılmasından vs vs vs hiç bahsetmiyorsunuz |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Yasaklı
adislibekir Şuan
Son Aktivite: 17.03.2009 20:10
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() |
Arkadaşlar konuya nerden başladık konu nereye geldi,konumuz gasteler hakkında değilmiydi ya.Geçtik siyasete ne gereği varki ayni işi yapan iki kişiye birine yüz noksan veriyorsunuz öbürüne sen bendensin diye yüz fazla veriyorsun.Bu iki insan ayni yerde ayni işi yapıyor.Bunlar fırına giderse ekmeği ayni fiyattan alır yani bırakın bu yüz fazla alanlar aldıklarının diyetini ödeyecek kadar konuşsun sonrada siyasetten ayrılalım.Adil olalım adaletli olalım kul hakkından kaçalım.Ahmet hocamın yazdığı şeylere benim söyleyecek çok şeyim var ama haddimizi aşmayalım Öyle değil mi Ahmet hocam.
|
|
|
|
|
#29 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1339
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
abircan bey peki yüzlerce misyoner,mason kendi bildirilerini dağıtırken,ücretsiz milyonlarca incil ücretsiz dağıtlırken,konu açma gereği duymadınız mı?
|
|
|
#30 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() özdemir Şuan
Son Aktivite: 02.12.2014 15:25
Tecrübe Puanı: 780
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya komunistlerin yıllarca dağıttığı gazetelere ne demeli
onlar yapınca millete hizmet oluyo sağcı yapınca bunun kaynağı nerden geliyor diye sorgulanıyor
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|