|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
![]() |
#1 |
Yiğido
![]() ![]() fakıllı Şuan
![]() Son Aktivite: 13.09.2012 15:10
Tecrübe Puanı: 646
![]() |
![]() abircan kardeşim
borçlar cari açıklar felan bazılarında doğruluk payın var.Ama Türkiye borçlanmayı İnönüden öğrendi.O zamandan bu yana hala borçlanıyoruz.Bununda önüne kimse geçemez. Yine bu hükümet eskiye göre daha az borçlandı ve daha çok borç ödedi.Türkiye kıyamete kadar borçlarını ödeyemez ve borçlanmaya devam eder.Bizim bilmediğimiz öyle şeyler varki tek başına iktidar olsanda sana istediğini yaptırmazlar.Onun için ben memleketimizin 4x4lük bir ülke olcağına inanamıyorum.Kötünün iyisi ile idare edilmek zorunda kalıyoruz. Bana görede geçmiş iktidarlar içerisinde en iyisi bu.
![]() |
#2 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1059
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
inşallah ikimizde ölmez sağ kalır, bu site ve rüştü bey bizi terk etmezse ama bak söz ver sadece 5 yıl sonra çoğunuza bu yazdıklarınızı geri aldıracağım,
![]() |
![]() |
#3 | |
Yiğido
![]() ![]() MEDYABİRAJANS Şuan
![]() Son Aktivite: 25.11.2008 12:14
Tecrübe Puanı: 689
![]() |
![]() Alıntı:
abircan bey ekonomik gidişatla alakalı yorumlarınıza saygı duyarım , fakat; lafı evirip çevirip başörtüsüne türbana getirince hoş olmuyo bunlar bizim ortak paydalarımız iftira atan çamur atan gazeteleri okumadığımız için bazen doğruda yazsalar haberimiz olmuyo bildiğiniz üzere "bozuk saatte günde iki sefer doğruyu gösterir" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|