Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Spor > Sivasspor Yönetimi
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Sivasspor Yönetimi Sivasspor Yönetimi Hakkında



Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Cevapla
 
Seçenekler Arama Stil
Alt 10.03.2008, 19:01   #1
_DuMaN_58
Navigator
 
_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3

Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Yaş: 32
Mesajlar: 9.619
Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Odyakmaz'dan Başarı Reçetesi



Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz, bu sezon elde ettikleri başarıda en büyük etkenin istikrar olduğunu söyledi.

Mecnun Odyakmaz, Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ve eski İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Vedat Bayram, Anadoluhisarı'ndaki Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu'nda düzenlenen "Türk Futbol Yönetiminde Teknik ve İdari Yaklaşımlar" konulu panele katıldı.

Mecnun Odyakmaz, bu sezon elde edilen başarının nedenleriyle ilgili bir soruya, şöyle yanıt verdi:
"Bir Anadolu kulübünün başında olmak çok zor. Ekonomik şartlar Anadolu kulüplerini çok zorluyor, ama doğru işler yaparsanız, paranın da çok öneminin olduğunu düşünmüyorum. Ortada bir başarı varsa, bu durduk yerde olmuyor. İstikrar çok önemli. 4 yıldır başkanım. İlk yıl Süper Lig'e çıktık. Ondan önce de 3 yıl yöneticilik yaşamım var. Ben 7 yıldır Sivasspor'dayım. Hocamız, yöneticiliğim döneminde futbolcu olarak geldi, sonra menajer olarak devam etti ve 1,5 yıldır Sivasspor'un başında. Mehmet Yıldız ve Hayrettin yaklaşık 9 yıldır Sivasspor'da. Birkaç yönetici arkadaşım da 10 yıldır Sivasspor'da. İşte bu istikrar, başarılı olmanın en büyük etkenidir."

UYGUN'A ÖVGÜ
Odyakmaz, ayrıca Bülent Uygun'un, Sivasspor'un başarısında büyük bir katkısı bulunduğunu anlatarak, "Bu başarıda Bülent hocanın futbol karizması ve yöneticilik tarzını da gündeme getirmem gerekiyor" derken, Bülent Uygun da "İlk kez Başkan beni bu kadar övdü" şeklinde espri yaptı.

Sivasspor'un kurumsallaşma açısından önemli yol katettiğini dile getiren Odyakmaz, "Antrenman sahaları yoktu. O dönemde oluşturulan baskılar neticesinde tesis sorunumuz ortadan kalktı. Takımın başarısıyla birlikte şehrin dinamiklerini harekete geçirdik ve tesislerimiz çok iyi duruma geldi. Kurumsallaşma için gerekli atılımları yapıyoruz. Altyapıya da çok önem veriyoruz. PAF Ligi'nin lideriyiz" şeklinde konuştu.

BAŞKAN ODYAKMAZ "'ŞAMPİYON OLACAĞIZ' DEMEDİ"
Bir öğrencinin ısrarla neden şampiyon olacaklarını ifade etmediğini sorması ve bunu söylemesi gerektiğini belirtmesi üzerine Odyakmaz, "Şampiyon olacağız deyip, daha sonra olamazsak taraftarımıza hayal kırıklığı yaşatmış oluruz, bunu istemiyorum. Beşiktaş ve Galatasaray ile kendi sahamızda oynayacağız. İnşallah o zaman daha iddialı konuşacağız" diye konuştu.

UYGUN: "BAŞARACAĞIZ"
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ise Anadolu'da futbol devrimi yaptıklarını belirterek, şunları söyledi: "Yıllarca '4 büyüklerden başkası şampiyon olamaz' denildi. Ağabeylerimiz hep '4 büyüklerden başkası şampiyon olamaz' diye yazdı. Herkes öncelikle 4 büyükleri, sonra doğduğu yerin takımını tutar, ama biz herkesin dualarını, 40 milyona yakın insanın desteğini aldık. 10 trilyonluk bir bütçeyle, 200 trilyonluk takımlarla mücadele ediyoruz. Başarmak için mücadele ediyoruz, başaracağız. Sivasspor olarak 9 hafta sonra hak ettiğimiz şeyi başaracağız, bunu da herkes görecek."

MİLLİ TAKIM KONUSU
Bülent Uygun, bir öğrencinin, "Fatih Terim'in, Avrupa Şampiyonası sonrası milli takımı bırakacağı söyleniyor. Eğer bırakırsa ve size bir teklif gelirse, milli takımda çalışmayı düşünür müsünüz?" sorusuna şöyle yanıt verdi: "Ulusal takım hepimiz için her şeyden önemli. Başında benim de imparatorum olan Fatih Terim var. Bu şampiyonaya sıkıntılı gidiyoruz gibi gözükse de çok güzel şeyler yapacağız. Orada başarımızın herkes tarafından konuşulacağını düşünüyorum. Eğer dediğiniz gibi bir şey olursa, Her Türk genci gibi böyle bir görevi kabul etmek boynumuzun borcudur. Türkiye'de Ertuğrul Sağlam, Tolunay Kafkas, Hakan Kutlu gibi birçok genç yeteneğimiz var. Onlar da bu görevi layıkıyla yapabilecek isimler. Kime görev düşerse, o yapar. Eğer görev düşerse ben de üstüme düşeni yaparım."

Eski İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Vedat Bayram ise Türkiye'nin 2008 Olimpiyat Oyunları'nda başarılı olamayacağını iddia etti.

Panel sonrası katılımcılara birer plaket verildi.
__________________
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
_DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)
 
Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesaj?n?z? De?i?tirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hizli Erisim


WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:28.


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © - Bütün Haklar Sivaslilar.net'e aittir.