|
|
#91 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() aozdemir Şuan
Son Aktivite: 22.01.2015 11:38
Tecrübe Puanı: 794
![]() |
lütfen saygı lafını ağzına alma. sen kim, başkalarına saygı duymak kim.
|
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55
Tecrübe Puanı: 1073
![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
saygısız kim işte yukarıda ispatı kendi yazında '''''rantcılara prım vermeye o yuzden karsınızdakılerıde oyle sanıyorsunuz.ama yooook beledıyenın hakkını yedırmem sızın gıbı işkemeden sallayan lafını bılmezlere.beylıkduzu,taksım'' '' metro görmesem o dediğin dökükleri metro diye yutturma 9 ay londra metrosunda günde 3 saatim geçti 150.yılını kutlayan metro istasyonu bile bizim dörtleventteki tek kar yağdığında orasından burasından sular akan metroyu mu metro sanıyorsun ekonomist , akepeden beslemeli %10 rüşvetle çalışan bir şirketten maaş aldığın belli, gözünü açta yapılanın ne olduğunu gör hemşerim sözen olmasaydı metro size uzaktı ama aldığınız bayrağı nereye getirdiğiniz metrobüslerde belli oldu, yanyana giderken düz yolda çarpışan metrobüsmü dersin, durağı olmayan istasyonlarmı dersin bu rezilikleri parayı pul gören bu belediyeceilerimi bize adam diye yutturuyorsun sen biliyormusun o övündüğünüz 7 tepeye 7 tünel bir hariç seneye marta kadar yalan yanlış gidecek sonra sonra aynen durcak çünkü iflas etti belediye ihalesiz eşe dosta yandaşa politikası sonucunda o da ele yüze bulaşacak bunları bilde savun orta yerde açıkta kalma bacım kabak gibi saygılarımla kabul buyrun lütfennn gözünüzü açınnn
|
|
|
|
#93 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() çiğdem kaya Şuan
Son Aktivite: 26.11.2010 22:56
Tecrübe Puanı: 676
![]() ![]() |
azcık mantıklı ol abırcan turkıye gelısmekte olan bır ulke sımdı bana londra metrosu ıle kıyas yapma.londra gelısmıs bır ulke.akp den beslemelı %10 rusvetle calısan bır fırmada calısmıyorum.ayrıca rusvet dedıgın olay eskılerde kaldı.mılletın kuruklarda bekleyıp bırde memurlardan fırca yedıgı chp dyp zamanlarında kaldı.ıstanbul cop daglarından kurtulduda az beynıne oksıjen gıttı,yasamsal fonksıyonların calısmaya basladı.sımdılık konusuyorsun ama mantıklı konusabılmen ıcın daha fazla oksıjene ıhtıyacın oldugu ortada.sen onyargılı kemıkleşmıs dusuncelerın pesınde kosan bırısın.maalesef senın kaybın cok buyuk.allah yardımcın olsun.ayrıca ıhalelerı yakından ıncelemenı tavsıye ederım.4.levent metrosunu alsim alarko ortak gırısımı yapıyor mesela.akp ıle bır akrabalıgı varmıdır sence.?
|
|
|
|
|
|
#94 |
|
Usta Yiğido
![]() |
abircan chp'li edirne belediye başkanının ihale yolsuzluğunu herhalde görmüyorsun. ya da görmek istemiyorsun. ak partide kim yolsuzluktan hapse girdi.
|
|
|
|
|
|
#95 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() puar Şuan
Son Aktivite: 29.04.2010 15:08
Tournaments Won: 1Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 824
![]() |
BRAVO YANİ ARKADASLAR BİRBİRİNİZE ÇOK GÜZEL DÜŞÜYORSUNUZ....
|
|
|
|
#96 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55
Tecrübe Puanı: 1073
![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
lütfen bugün dürüstçe şu haberi takip et istanbul büyükşehir belediyesinden 2 kişi (düzenbaz) öğrenci lere dağıtılan harçlıklara göz dikmiş sahte evraklarla öğrenciyiz ayağına bşbeledi dolandırmışlar parayı karı kızla yemişler, senin çok müslüman belediye yönetimin kendileri deveyi hamuduyla götürdüğünden 5 milyoncuk yolsuzluğu yıllarca farkedememişler bile başkan övünüyorya şukadar üniversite öğrencisine burs dağıtıyoruz diye işte o öyle değilmiş safım benim o para f... gidiyormuş aç gözünü türkiyem kimlere kaldık bulamazsan yarın linkini yollarım bay bay ben çıkıyorum şimdilik
|
|
|
|
#97 |
|
Usta Yiğido
![]() |
böyle bir olayı nefretle kınıyorum. ama belediye 100 binlerce kişiye burs veriyor. hepsini ayrı ayrı takip etmesi mümkünmüdür?
|
|
|
|
|
|
#98 |
|
Yeni Yiğido
![]() murat aydoğan Şuan
Son Aktivite: 08.03.2010 23:59
Tecrübe Puanı: 656
![]() |
BİRCAN KARDEŞİM SANA HEPSİNDE KATILIYORUM AMA BAŞ ÖRTÜSÜNÜ AKP GÜZEL KULLANDI ZİNAYI SUÇ SAYMAYAN AKP ZİHNİYETİ BAŞ ÖRTÜSÜNE SAHİP ÇIKMASI ÇOK TUĞAFFFFF EKONOMİ BİTTİ ÜLKEDE PEMBE TABLOLARLA SADECE KÖMÜRCÜLERİ KANDIRIRLAR ACIMDAN ÖLSEM NE AKP KÖMÜRÜ ALIRIM NEDE BU ZİHNİYETE OY VERİRİM SİVASLI OLARAK GERÇEK TÜRK VE MÜSLÜMAN SNNN MUHSİN YAZICIOĞLU GERİSİ HİKAYEEEE VESSELAM
|
|
|
|
|
|
#99 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() tayfun5883 Şuan
Son Aktivite: 13.12.2013 13:39
Tecrübe Puanı: 730
![]() |
bazı yorumları okurken sivaslı oluşumdan nefret ediyorum!!!!
Cumhuriyetin temelinin atıldığı bir zamanların laik ve demokrat Sivas ı kimlerin eline düşmüş....gerçekleri göremeyen arkadaşlara sesleniyorum ekonomik kriz kapıda türban adı altında suni bir gündem yaratılıyor.Dış borç işsizlik almış başını gidiyor.ABİRCAN beyi kutluyorum.Gerçekleri görüyor ve yazıyor |
|
|
|
|
|
#100 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslıgenç Şuan
Son Aktivite: 21.03.2016 00:42
Tecrübe Puanı: 919
![]() ![]() ![]() |