Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 12.03.2008, 16:57   #91
aozdemir
Usta Yiğido

aozdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aozdemir Şuan aozdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.01.2015 11:38

Tecrübe Puanı: 794 aozdemir BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart -->: AKP Türbana Kilitlendi Çünkü...

lütfen saygı lafını ağzına alma. sen kim, başkalarına saygı duymak kim.
aozdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 12.03.2008, 17:06   #92
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1073 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: AKP Türbana Kilitlendi Çünkü...

Alıntı:
çiğdem kaya Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
bak abırcan efendı ıstanbulda devam eden kac metro calısması var sen bundan bıhaber oyle dıvane gıbı laba luba laba luba konusuyorsun ama ben bunların hepsını bılıyorum.sız alıskınsınız oyle lastık benzın ıvır zıvır rantcılara prım vermeye o yuzden karsınızdakılerıde oyle sanıyorsunuz.ama yooook beledıyenın hakkını yedırmem sızın gıbı işkemeden sallayan lafını bılmezlere.beylıkduzu,taksım,y enıkapı,kadıkoy-kartal,bagcılar,4.levent sımdı aklıma gelenler.tunellere ınıp bızzat gordum.ıstanbulun altında baska bır dunya var.fakat sız daha gunısıgında yeryuzundekı gerceklerı goremezken bunlardan sıze bahsetmekte lukse kacacak bıraz.ayrıca kısısel gelısımımle ılgılı yardımlarınızı severek kabul ederım eger yapabılecegınız bır sey varsa hakıkaten.cunku ben at gozlugu kullanmıyorum.yenılıge fıkırlere acıgım.

saygısız kim işte yukarıda ispatı kendi yazında '''''rantcılara prım vermeye o yuzden karsınızdakılerıde oyle sanıyorsunuz.ama yooook beledıyenın hakkını yedırmem sızın gıbı işkemeden sallayan lafını bılmezlere.beylıkduzu,taksım'' ''

metro görmesem o dediğin dökükleri metro diye yutturma 9 ay londra metrosunda günde 3 saatim geçti 150.yılını kutlayan metro istasyonu bile bizim dörtleventteki tek kar yağdığında orasından burasından sular akan metroyu mu metro sanıyorsun ekonomist , akepeden beslemeli %10 rüşvetle çalışan bir şirketten maaş aldığın belli, gözünü açta yapılanın ne olduğunu gör
hemşerim sözen olmasaydı metro size uzaktı ama aldığınız bayrağı nereye getirdiğiniz metrobüslerde belli oldu, yanyana giderken düz yolda çarpışan metrobüsmü dersin, durağı olmayan istasyonlarmı dersin bu rezilikleri parayı pul gören bu belediyeceilerimi bize adam diye yutturuyorsun
sen biliyormusun o övündüğünüz 7 tepeye 7 tünel bir hariç seneye marta kadar yalan yanlış gidecek sonra sonra aynen durcak çünkü iflas etti belediye
ihalesiz eşe dosta yandaşa politikası sonucunda o da ele yüze bulaşacak
bunları bilde savun orta yerde açıkta kalma bacım kabak gibi
saygılarımla kabul buyrun lütfennn
gözünüzü açınnn
Alt 12.03.2008, 17:14   #93
çiğdem kaya
Tecrübeli Yiğido

çiğdem kaya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

çiğdem kaya Şuan çiğdem kaya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 26.11.2010 22:56

Tecrübe Puanı: 676 çiğdem kaya FAZLA SÖZE GEREK YOKçiğdem kaya FAZLA SÖZE GEREK YOK

azcık mantıklı ol abırcan turkıye gelısmekte olan bır ulke sımdı bana londra metrosu ıle kıyas yapma.londra gelısmıs bır ulke.akp den beslemelı %10 rusvetle calısan bır fırmada calısmıyorum.ayrıca rusvet dedıgın olay eskılerde kaldı.mılletın kuruklarda bekleyıp bırde memurlardan fırca yedıgı chp dyp zamanlarında kaldı.ıstanbul cop daglarından kurtulduda az beynıne oksıjen gıttı,yasamsal fonksıyonların calısmaya basladı.sımdılık konusuyorsun ama mantıklı konusabılmen ıcın daha fazla oksıjene ıhtıyacın oldugu ortada.sen onyargılı kemıkleşmıs dusuncelerın pesınde kosan bırısın.maalesef senın kaybın cok buyuk.allah yardımcın olsun.ayrıca ıhalelerı yakından ıncelemenı tavsıye ederım.4.levent metrosunu alsim alarko ortak gırısımı yapıyor mesela.akp ıle bır akrabalıgı varmıdır sence.?
çiğdem kaya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 12.03.2008, 17:22   #94
aozdemir
Usta Yiğido

abircan chp'li edirne belediye başkanının ihale yolsuzluğunu herhalde görmüyorsun. ya da görmek istemiyorsun. ak partide kim yolsuzluktan hapse girdi.
Alt 12.03.2008, 17:29   #95
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

puar Şuan puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.04.2010 15:08
Tournaments Won: 1

Tecrübe Puanı: 824 puar BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

BRAVO YANİ ARKADASLAR BİRBİRİNİZE ÇOK GÜZEL DÜŞÜYORSUNUZ....
Alt 12.03.2008, 17:31   #96
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1073 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: -->: AKP Türbana Kilitlendi Çünkü...

Alıntı:
aozdemir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
abircan chp'li edirne belediye başkanının ihale yolsuzluğunu herhalde görmüyorsun. ya da görmek istemiyorsun. ak partide kim yolsuzluktan hapse girdi.
aözdemir
lütfen bugün dürüstçe şu haberi takip et

istanbul büyükşehir belediyesinden 2 kişi (düzenbaz) öğrenci lere dağıtılan harçlıklara göz dikmiş sahte evraklarla öğrenciyiz ayağına bşbeledi dolandırmışlar parayı karı kızla yemişler, senin çok müslüman belediye yönetimin kendileri deveyi hamuduyla götürdüğünden 5 milyoncuk yolsuzluğu yıllarca farkedememişler bile

başkan övünüyorya şukadar üniversite öğrencisine burs dağıtıyoruz diye
işte o öyle değilmiş safım benim o para f... gidiyormuş
aç gözünü türkiyem kimlere kaldık
bulamazsan yarın linkini yollarım bay bay ben çıkıyorum şimdilik
Alt 12.03.2008, 17:34   #97
aozdemir
Usta Yiğido

böyle bir olayı nefretle kınıyorum. ama belediye 100 binlerce kişiye burs veriyor. hepsini ayrı ayrı takip etmesi mümkünmüdür?
Alt 14.03.2008, 00:50   #98
murat aydoğan
Yeni Yiğido
NO AVATAR

murat aydoğan Şuan murat aydoğan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.03.2010 23:59

Tecrübe Puanı: 656 murat aydoğan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BİRCAN KARDEŞİM SANA HEPSİNDE KATILIYORUM AMA BAŞ ÖRTÜSÜNÜ AKP GÜZEL KULLANDI ZİNAYI SUÇ SAYMAYAN AKP ZİHNİYETİ BAŞ ÖRTÜSÜNE SAHİP ÇIKMASI ÇOK TUĞAFFFFF EKONOMİ BİTTİ ÜLKEDE PEMBE TABLOLARLA SADECE KÖMÜRCÜLERİ KANDIRIRLAR ACIMDAN ÖLSEM NE AKP KÖMÜRÜ ALIRIM NEDE BU ZİHNİYETE OY VERİRİM SİVASLI OLARAK GERÇEK TÜRK VE MÜSLÜMAN SNNN MUHSİN YAZICIOĞLU GERİSİ HİKAYEEEE VESSELAM
murat aydoğan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 14.03.2008, 03:31   #99
tayfun5883
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

tayfun5883 Şuan tayfun5883 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.12.2013 13:39

Tecrübe Puanı: 730 tayfun5883 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bazı yorumları okurken sivaslı oluşumdan nefret ediyorum!!!!
Cumhuriyetin temelinin atıldığı bir zamanların laik ve demokrat Sivas ı kimlerin eline düşmüş....gerçekleri göremeyen arkadaşlara sesleniyorum ekonomik kriz kapıda türban adı altında suni bir gündem yaratılıyor.Dış borç işsizlik almış başını gidiyor.ABİRCAN beyi kutluyorum.Gerçekleri görüyor ve yazıyor
tayfun5883 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 14.03.2008, 08:59   #100
sivaslıgenç
Usta Yiğido

sivaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslıgenç Şuan sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.03.2016 00:42

Tecrübe Puanı: 919 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: --->: AKP Türbana Kilitlendi Çünkü...

Alıntı:
tayfun5883 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
bazı yorumları okurken sivaslı oluşumdan nefret ediyorum!!!!
Cumhuriyetin temelinin atıldığı bir zamanların laik ve demokrat Sivas ı kimlerin eline düşmüş....gerçekleri göremeyen arkadaşlara sesleniyorum ekonomik kriz kapıda türban adı altında suni bir gündem yaratılıyor.Dış borç işsizlik almış başını gidiyor.ABİRCAN beyi kutluyorum.Gerçekleri görüyor ve yazıyor
Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış.Neden Sivaslılığından nefret ediyorsun.İşinize gelmedin mi türban sorununu sünni bir gündem gibi göstermeye çalışıyorsunuz.
sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)