![]() |
#121 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() Dağcı Şuan
![]() Son Aktivite: 23.08.2014 12:23
Tecrübe Puanı: 758
![]() |
![]() “Laik kesim sandıkta yenemediği Erdoğan'ı mahkeme kararıyla devirmeye çalışıyor. Çünkü Türk yargısı şu anda laiklerin devlet içinde kontrol edebildiği tek kurum…”
New York Times
![]() |
#122 |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() Artık hakimiyetini kaybetmiş Eski Statüko'nun yargı içinde yer tutmuş kimi etkin parçalarının “Ankara'nın Washington'dan Bağımsız Yeni Gidişatı”nın tekerine çomak sokmak için son bir gayretle laiklik adı altında yaptığı ümitsiz bir siyasi operasyondur bu.
Türkiye'nin istikrarına zarar vermeyi hedefleyen bu laikçi yargı atraksiyonu'nun akıbeti de aynen 367 ve 27 Nisan operasyonlarının malum sonuna benzeyecek. Hep birlikte göreceğiz.
![]() |
#123 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() puar Şuan
![]() Son Aktivite: 29.04.2010 14:08
Tournaments Won: 1Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 819
![]() |
![]() Merhum Atatürk ne demişti....
Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir...
![]() |
![]() |
#124 |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() Üstad Necip Fazıl ne güzel söylemiş;
Surda bir gedik açtık mukaddes mi mukaddes, Ey kahpe rüzgar artık ne yandan esersen es...
![]() |
#125 |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() Ve ilk şok dövizden geldi;
Kapatma davası sonrası herkesin merakla beklediği döviz fiyatları açılış rakamları belli oldu. İstanbul serbest piyasada dolar 1,2720 YTL, avro 2,0070 YTL'den haftaya başladı. BORSA; İMKB Bileşik Endeksi birinci seansta, Cuma günü ikinci seans kapanışına göre 2.997,67 puan azalarak 39.588,24 puan seviyesinde açıldı. Hisse senetleri, bu seviyede ortalama yüzde 7,04 oranında değer kaybetti. Bu ulusalcı ergenekoncular hezimete uğrayacaklar... Türk Milleti bu olanları izliyor ve bir kenara not ediyor...
![]() |
#126 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4556
![]() |
![]() Alıntı:
İşte ilk tepki bu sözde laikcilerin tutumu böyle giderse bundan sonra ekonomimiz ne kadar sekteye uğrayacak allah korusun bazılarının tuzu kuru bol keseden sallıyorlar
![]() |
![]() |
#127 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() masum Şuan
![]() Son Aktivite: 14.03.2009 20:10
Tecrübe Puanı: 666
![]() ![]() |
![]() slm arkadaşlar başka bi konu için siyasi konuşmayalım die bi yorum yapmıştım tezata düşmek istemem ama görüyorumki baya bi açılmışız burda...gündemde olan bi konu hakkında bende bi yorum yapayım dedim
her ne olursa olsun en nihayetinde iktidarda olan bi partiye ki genel seçimlerde her 3 kişiden 1nin, referandumda ise her 2 kişiden birinin oy verdiği bi parti yani halkın seçtiği bi partiyi anlamsız gerekçelerle kapatmaya kalmak ve bu insanlara siyasi yasak getirmekki açık açık terörü destekleyen dtp yi bile kapatamazken onlara yasak getiremezken bunlara bunu yapmayı düşünmek büyük saçmalık.. yapılan hizmetleri nasıl göz ardı edersiniz hiç yokmuş gibi davranırsınız bunada bi anlam veremiyorum. müsade varsa kısaca değinmek isterim eğitim noktasında yapılanlar eskiden kimden nerden kitap bulacağımızı şaşırırdık. şimdi okul başında tüm öğrenciler masalarında buluyo kitapları, önlük forma yardımları,eğitime destek için karşılıksız burs yardımları,yeni yapılan okullar,üniversiteler,ücretsiz oks öss kursları... sağlık noktasında hangi ssklı veya emekli özel hastanede muayne olabiliyordu ??? yada hadi devlet hastanesinde muayne oldun kaç gün ilaç kuyruklarında sürünüyordun ??? şimdi istediğin eczaneden al ilacını... parselleyip satma meselesi de ne oluyo çözemedim burdan ingiliz bi vatandaş 15 dönüm arazi alıp üstüne fabrika kurup burda iş istihadmı sağlıyınca bizim vatandaşlarımızda ekmek parası kazanınca bu adam bu araziyi sırtlıyıp ingiltereyemi götürüyo? yada bizim almanyadaki gurbetçilerimiz ordan arazi alınca almanyayı satınmı almış oluyo??? bu kadar kör olmayın arkadaşlar... bu arada canovali kardeşim sosyal güvenlik yasasını basının saptırmasıyla değilde gerçekleriyle incele kimse kimsenin elinden hakkını almıyo verilmiş bi hak alınmaz zaten... bak gör vatandaş için ne kadar faydalı bi yasa... bu arada yanlış anlaşılmasın kimseyi savunduğum falan yok gerçekler görülsün istiyorum hepsi o eğer eğemenlik kayıtsız şartsız milletinse bıraksınlar millet karar versin...
![]() |
#128 | |
Yiğido
![]() ![]() 58 memo Şuan
![]() Son Aktivite: 07.03.2014 20:59
Tecrübe Puanı: 740
![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() masum Şuan
![]() Son Aktivite: 14.03.2009 20:10
Tecrübe Puanı: 666
![]() ![]() |
![]() SUSUYORUM SUSUYORUM SUSUYORUM... SİVASDAN BU KADAR KÖR ÇIKACAĞINI TAHMİN ETMEMİŞTİM... YAZIK GERÇEKTEN YAZIK ÇOK ÜZÜLDÜM
![]() |
#130 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Şunu kimse unutmasınki, hiç kimse Türkiye Cumhuriyet'i ve anayasasının üzerinde değildir!!! Kanun tanımayacaksın,herşeyi ben bilirim diyeceksin,eleştirenleri azarlayacaksın, ondan sonrada kalkıp yok şöyle yok böyle diyeceksin.Hiç kimse suçsuz yere cezalandırılmaz!! Madem sosyal hukuk devletiyiz o zaman hukuğun kararlarınada saygı duymaktan başka yapacak birşey yok!!! Bu iddianameler yılların birikimi.Elbetteki parti kapatmak hoş birşey değil.Ama bir çocuk yaramazlık yaptığında önce yapma dersin uyarırsın bunu defalarca yaparsa cezalandırırsın.O zaman devlet için suç teşkil eden şeyleri yapmayacaksın tekrarlamayacaksın!!! Ha şu var,diyeceksinizki hiç mi yaptğı iyi birşeyler yok?Elbetteki vardır.
Ancak sınavlarda bir kural vardır hepimiz biliriz"üç yalnış bir doğruyu götürür"Ne yazıkki şuanki durum bundan ibarettir. Benim hep iddia ettiğim birşey vardı hep onu söylerdim. Bu hükümet "türbanla geldi,türrbanla gidecek" gelinen nokta onu gösteriyor.Halkın dini duygularını hassas noktalarını çok iyi bilen ve aynı zamandada çok iyi kullanan bir parti.Çünkü bunca kötü giden ekonomiye rağmen,işsizlik artmışken,işler durma noktasına gelmişken,her olumsuzluklar neredeyse ikiye katlamışken bunların oylarının bu derece yükselmesi buna bağlıdır.Oy çok almak fazla taraf olmak her zaman malesefki doğruyu göstermeyebilir. Mühim olan aldıktan sonra doğru şeyleri yapmaktır.Siz sadece %47 ye hizmet etmiyorsunuz.%53'üde ihmal etmemeniz gerekir.Kısacası arkadaşlar biraz daha sağduyulu olmak,bir vatandaş olarak kendimizi hukuğun üstünde değil ona saygılı olmak,verilen netice ne olursa olsun ona razı olmaktır vatandaşlık görevi budur. Saygılar.
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|