|
|
#61 | |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() recosan58 Şuan
Son Aktivite: 05.09.2011 18:13
Tecrübe Puanı: 711
![]() ![]() |
Alıntı:
derken insanların bazı değerlerine pervasızca saldıranlar var bunu atlamayalım derim.Ayrıca bir partiyi veya görüşü benimsemeyebilirsiniz bu hiç kimseye o görüşe hakarete varan eleştiri hakkı tanımaz bazı kişilere makamından dolayı saygı gerekir yukarda bir arkadaş ülkenin cumhurbaşkanına ve başbakanına hakarete varan eleştiriler yazmış sizde onu tebrik etmişsiniz bir kişiyi hedef gösterirken diğerini atlamışsınız sizin gibi duyarlı birisine yakıştıramadım doğrusu. |
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
laiklik insanlar için değil devletin dini temelleri işine karıştırmayandır laiklik diye gezinenler kendilerini laik sanmasınlar.
hem bu ülkede tek laiklik olacak diyede bişey yok.... |
|
|
|
|
|
#63 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1094
![]() ![]() ![]() |
baykal kimle çuvala girdiğini unutmuş görünüyor,
şimdi feryat figan bağırıyor, geçmiş olsun baykal sanada güle güle , tayyiple özel olarak anlaşan sendin, işte yarattığınız tablo, kaso içinde abd emperyalizmine bağlı bir ortadoğu ülkesi, yolun sonu burası geçmiş olsun atatürk cumhuriyetine ve cumhuriyetçilerine artık manda yönetimli güya islamcı amerikalı bir devletimiz oluşuyorrrrrrrrrrrr, Baykal: AKP kendi derin devletini yaratıyor 21 Mart 2008 Baykal Ergenekon soruşturması kapsamında yapılan yeni gözaltılarla ilgili konuştu. İşte Baykal’ın AKP'yi büyük ithamlarda bulunduğu konuşmasından satır başları: AKP DERİN DEVLETİ - AKP kendi derin devletini inşa etme çabasında. Türkiye çok tehlikeli bir çatışma ortamına sürükleniyor. Bu süreç demokrasiye uygun bir süreç değildir. - Bu böyle gitmez bunun bedelini Cumhuriyet ödüyor SORUNLU İKTİDAR - Ulusal bütünlüğümüzü etkileyen sınır ötesi operasyon Meclis’te konuşmak istedik ama bu önerimiz reddedildi. - AKP’nin bu iktidarı Türkiye için çok sorunlu bir iktidar olmuştur. İşsizlik, borçlar ve dış açık korkutucu bir şekilde büyüyor. YARGI TEHDİT ALTINDA - Ülkenin hukuku ve yargı organları çok ciddi tehdit altında. ANAYASA BASİT BİR BELGE HALİNE GELDİ - Anayasa AKP’nin günlük ihtiyaçlarına göre kenarından ötesinden berisinden oynanan basit bir belge haline gelmiştir. FAZLA OY ŞAŞIRTTI - Çok para bazılarını şaşırtır çok oy da AKP’yi şaşırttı. KADROLAŞMANIN SONUCU - Artık bu kadrolaşmanın sebebi anlaşıldı. Devletin istihbaratı ve emniyeti siyasetin ağır baskısı altındı - Yargı sürecine bizim saygımız vardır. Yargının bu konuda yapacağı değerlendirmeleri Türkiye görecektir. İçişleri Bakanlığı derhal kapsamlı bir açıklama yapmalı. İKTİDAR GÜCÜ BASKI İÇİN KULLANILIYOR - Elbette Türkiye’de hukuku ve demokrasiyi tehdit eden ne varsa ortaya çıkmalıdır. Ancak ülkenin düşünürlerini baskı altına almak için iktidar gücünü kullanmak yanlıştır. ÇOK ÖNCEDEN PLANLANMIŞ - Bu gelişmeler devamının geleceğini gösteriyor. Bunların çok önceden planlandığını gösteriyor
|
|
|
#64 | |
|
Yasaklı
adislibekir Şuan
Son Aktivite: 17.03.2009 20:10
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() |
Alıntı:
EĞER SİZ TARAFSIZ İSENİZ BUNUN İZAHINI YAPINIZ LÜTFEN BU SİYASİ MEVZULARI TAŞIYANLARIDA BİR ARAŞTIRSAN İYİ OLUR KİMLER TAŞIYOR KİMLER ALKIŞ TUTUYOR O ŞAHISLARA BİR DAHA DÜŞÜN ACEBA BU SİTEYE KİMLER NİFAK SOKUYOR AYRICA |
|
|
|
|
|
|
#66 | |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() |
Alıntı:
SİZİN YAPTIĞINIZ BASİRETLİ BİR İŞMİDİR |
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
Yasaklı
adislibekir Şuan
Son Aktivite: 17.03.2009 20:10
![]() ![]() |
Yukarıda sen beni eleştirmişsin ben sanada beni eleştirdiğin için teşekkür ettim bunda ne var bazan bu tepki yerinedegeçiyor...Tamam O zaman siteniz sizin olsun arkadaşım demek ki siz böyle seviyesiz forumları seviyorsunuz daha ne diyeyim.Ya ben sana şu böyle imiş öbürü şöyleymiş diye birşey demiyorum burası siyasi bir sitemi değil mi ben bunu soruyorum sen tekrar başa alıyorsun.
|
|
|
|
|
#68 | |
|
Yasaklı
Kadir58 Şuan
Son Aktivite: 28.05.2008 23:27
![]() |
Alıntı:
Kars kalesine kominist bayragi asanlara karsi mücadele verdi ülkücüler, baskalari gibi nutuk atipda evinde saklamadilar. O dönem kominzim tehlikesi olmadigini diyorsun. Zaten bir laf vardi: Seytanin en iyi dostlari, onun varligini inkar edenlerdir. Ülkücülerin o dönem sergiledikleri vatanseverlik mücadelesini "bazi cevreler" kötülemek istiyor, ve en cok kullandiklari cümle ise "hükümet, devlet kuvvetleri varken, onun görevlerini baskalari yüklenemez" diyor. Sanki ülkücüler hükümet kuvvetlerinin görevlerini yapmaya cok hevesli. Ülkücüleri bu cümle ile kötülemek isteyenler, acaba evlerine hirsiz girince, polis gelene kadar tuvalete mi saklancak? Ülkücülerin sergiledikleri mücadele, ortaya koyduklari tepki MESRU MÜDAFA hakkidir. Bizim liderimiz Bahceli degil. Asla da olamaz. Sen eski bir ulkucu gibi degil, eski tufek kizil koministler gibi konusuyorsun. |
|
|
|
|
|
#69 |
|
Yasaklı
Kadir58 Şuan
Son Aktivite: 28.05.2008 23:27
![]() |
****************************** ** ********************* Konu Forum Editör tarafından (22.03.2008 Saat 18:30 ) değiştirilmiştir.. Sebep: KİŞİSEL HAKLARA SAYGILI OLUN ! |
|
|
|
|
#70 |
|
Yiğido
![]() ![]() fakıllı Şuan
Son Aktivite: 13.09.2012 15:10
Tecrübe Puanı: 681
![]() |
[quote=Kadir58;246869]****************************** *************
****************************** *** *********************QUOT **************************** Yaşının küçük olduğunu bilsem sana cevap bile yazmazdım. Benim yaşım 47 ben o günleri bire bir yaşadım kimseden duymadım.Bu gözler neler gördü.Bu kulaklar neler duydu.Haşa ve haşa ALLAH!a küfreden kaçtane ülkücü tanıdığım vardı.Ama ben çok şükür doğruyu gördüm ve ayrıldım. Yazılarında insanlara hakaret ediyorsun yapma bunu.Daha çok gençsin sonradan anlayacaksın. ona buna mert değilsin amerikancısın gibi sözler söylemek hakarettir.Biride kaldırır sana daha kötü şeyler söyleyebilir.agresif bi durumun var buda senin ülkücü olduğunu gösteriyor. ****************************** ******************** *****************************
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Konu Forum Editör tarafından (22.03.2008 Saat 18:35 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|