Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > İlçelerimiz ve Köylerimiz (Sivas ilçeler) > Köylerimiz (Sivas Köyleri)
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Köylerimiz (Sivas Köyleri) Bu köşede köyünüzü tanıtabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 26.03.2008, 19:12   #431
EMİRGİL
Tecrübeli Yiğido

EMİRGİL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

EMİRGİL Şuan EMİRGİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.12.2008 18:45

Tecrübe Puanı: 654 EMİRGİL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: MERKEZ ÇAYGÖREN KÖYÜ (CİRİN)

İlhan iyi akşamlar site canlandı kardeşim memnun edici bi durum nedersin!?Ayrıca EROL'un gelmesininde buna İVME kazandırdıgını düşünüyorum.
EMİRGİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 26.03.2008, 19:56   #432
EMİRGİL
Tecrübeli Yiğido

EMİRGİL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

EMİRGİL Şuan EMİRGİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.12.2008 18:45

Tecrübe Puanı: 654 EMİRGİL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Zeki abi iyi akşamlar:Yazında ifade ettiklerinin tamamına katılıyorum.Sonuçta aynı cografyanın ve o cografyada yaşamışların torunlarıyız çogumuzda birbirine kan bagıyla baglıyız.Ama hepimizin ortak derdi büyük şehirlerde yaşamanın bizler üzerinde yaptıgı tahribat hani derler'ya her nimetin bi külfeti vardır işte o KÜLFET insanların birbirinden kopması.Yeni jenerasyonun buraya ragbet etmemesini anayabiliyorum çogu burda dogdu orda bi yaşanmışlık yoksa dogal olarak ilgide olmayacaktır diye düşünüyorum.Dikaat edersen bizim yaş gurubuna yakın insanların ilgisi biraz daha fazla.Tabiki istisna olanlarda var.Herkesi burda görmek isteriz.Belki sitemiz bi (FACEBOOK)kadar popoliritesi olan bi site degil ama kendi köyümüzün insanları herkesin hassasiyet göstermesi dilegiyle hayırlı akşamlar.
EMİRGİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 26.03.2008, 20:06   #433
emirgil
Yiğido

emirgil - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

emirgil Şuan emirgil isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.11.2008 23:10

Tecrübe Puanı: 651 emirgil FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

herkeze hayırlı akşamlar maşallah maşallah baya katılım olmuş hepiniz hoş geldiniz aramıza zeki abicim öncelikle başın sag olsun abi allah rahmet etsin mekanı cennet olsun..hoşgeldin abi sende sitemize valla ne yalan söyleyim sevindim seni burda gördügüme hayırlı akşamlar abicim.hakan uzdemir
emirgil isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 26.03.2008, 20:21   #434
emirgil
Yiğido

emirgil - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

emirgil Şuan emirgil isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.11.2008 23:10

Tecrübe Puanı: 651 emirgil FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

selamlar metin abi naber nasılsın abi valla dogru söyledin abi benim yaş gurubumdan fazla kişi yok bakıyorum da inşallah ilerleyen günlerde olur.evet metin abi dogru büyük şehirin derdi sıkıntısı da büyük oluyor abi herkez ekmek kavgasında mesela benim yaşıtım çok bizim köylülerden çogunu tanımam birbirimizi tanımayız sizin zaman biraz daha iyiymiş gibi sanki birbirinizi tanıyorsunuz ama az ama çok babayı dedeyi söylediginiz zaman kimin kimden oldugunu biliyorsunuz valla bu dernek işi olmazsa zannediyorumki bizlerden sonraki nesil hiç tanımazlar birbirlerini biran önce birşeyler yapmak lazım...herkeze hayırlı akşamlar
emirgil isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 27.03.2008, 20:24   #435
i.yigit
Tecrübeli Yiğido

i.yigit - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

i.yigit Şuan i.yigit isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.01.2010 20:43

Tecrübe Puanı: 668 i.yigit FAZLA SÖZE GEREK YOKi.yigit FAZLA SÖZE GEREK YOK

slm metinciğim evet baya canlandı inanıyorum dahada artacak valla tanımadıgımız köylülerimizle tanışıyoruz inş dernek işide olacak burada yeterince çogunlugu bulduktan sonra dernek işinede el atacagız burada birlik beraberlik olalım birlik olan yerde dirlik olur.artık bu işin kaçarı yok dernek işi gerçekten ciddi bi konu bu konu üzerinde duralım büyüklerin yapamadıgını bizler beceririz diye düşünüyorum.aramızda şuan bu sitedeki kişiler hep aydın insanlar birşeyler yapma çabası içindeler ALLAH emeklerinizi boşa çıkarmasın herkese SELAMlar
i.yigit isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 27.03.2008, 21:03   #436
yarımın torunu
Yeni Yiğido

yarımın torunu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yarımın torunu Şuan yarımın torunu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.05.2008 15:17

Tecrübe Puanı: 0 yarımın torunu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Lächeln --->: MERKEZ ÇAYGÖREN KÖYÜ (CİRİN)

metin abi bana kimse haber vermedi google da geziyordum köyün adını yazdım burası cıktı dolasırkende seni buldum dayımda yazıyor herhalde babam suan umrede haftaya gelecek kilo derken de artık barısgız biz kilo kardes le kardes kardes geciniyoz
yarımın torunu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 27.03.2008, 21:06   #437
yarımın torunu
Yeni Yiğido

dayı ne haber nasılsın anneannem lere selam söyle tabi bu arada herkesede
yarımın torunu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 27.03.2008, 21:13   #438
yarımın torunu
Yeni Yiğido

babam suanda yine umrede 5 yada 6 nisanda gelecek a.s gelince söylerim k.i.bakın
Alt 27.03.2008, 21:21   #439
yarımın torunu
Yeni Yiğido

Lächeln --->: MERKEZ ÇAYGÖREN KÖYÜ (CİRİN)

slm cirhinliler adım yasin gül fevzi gülün ogluyum
Alt 27.03.2008, 21:22   #440
yarımın torunu
Yeni Yiğido

metin abi msn yasin_gul1977@hotmail.com ve yasindih@hotmail.com eklerseniz sevinirim dayı bu arada sende ekle

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)