Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Diğer Konular
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz.

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 30.03.2008, 17:22   #71
Kadir58
Yasaklı

Kadir58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kadir58 Şuan Kadir58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.05.2008 23:27

Tecrübe Puanı: 0 Kadir58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: AKP İslâmcı değildir!

Alıntı:
asitane3458 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
siz anti-akp liler sizin düsünüp yorumlama kabılıyetınız yhokmu .niye başkalarının yazılarını foruma tasıyosunuz..
kopyla-- -yapıştır nereye kadar
Kendi adina konus. Akp ne derse "dogru" diyen siz degil misin??

Yarin birgun sözde ermeni yalanlarini akp kabul ederse, hemen sizde cikar o yalanlari savunursunuz.

Ayrica, bu kadar iki yuzluluk olmaz. Baska bir üye, zaman dan mumtazer (anti)türköne nin yazisini buraya kopyalayinca niye sesiniz cikmiyor??
Kadir58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.03.2008, 18:57   #72
asitane3458
Usta Yiğido

asitane3458 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

asitane3458 Şuan asitane3458 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.02.2010 12:59

Tecrübe Puanı: 741 asitane3458 FAZLA SÖZE GEREK YOKasitane3458 FAZLA SÖZE GEREK YOK

orda dur şimdi sen benim yorumlarımı tarat bakım bi tane kopyala yapıştır warmı .
ben bu sözümü genele yayıyorum bunu kımse yapmasın
asitane3458 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 30.03.2008, 19:09   #73
Kadir58
Yasaklı

Alıntı:
asitane3458 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
orda dur şimdi sen benim yorumlarımı tarat bakım bi tane kopyala yapıştır warmı .
ben bu sözümü genele yayıyorum bunu kımse yapmasın
Hayir hayir, ben sen kopyalayip yapistirdin demedim.

Baska bir üye, Zaman Gazetesi yazari Mümtazer in yazisini buraya kopyalayinca, ona hic yorum yapmamissin. Akp ye muhalif olan bir yazi kopyaladim diye, hemen yorum yapmissin.

Ben bunu demek istedim.
Alt 30.03.2008, 19:13   #74
çiğdem kaya
Tecrübeli Yiğido

çiğdem kaya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

çiğdem kaya Şuan çiğdem kaya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 26.11.2010 21:56

Tecrübe Puanı: 693 çiğdem kaya FAZLA SÖZE GEREK YOKçiğdem kaya FAZLA SÖZE GEREK YOK

sadece anlatıyorum.hıc bır gazeteden degıl kendı arastırma ve fıkırlerım.
arkadaslar ulkemız jeopolıtık acıdan ıstah kabartıcı bır konuma sahıp oldugu ıcın ıtılaf devletlerı yanı haclı zıhnıyetı dıye bahsettıgımız ulkeler her daım gozlerını uzerımızden ayırmaksızın takıp etmekteler.tıpkı osmanlının zayıflamasını bekleyıp vatanımızın topraklarına leş kargaları gıbı usustuklerı zamanlardakı gıbı.ıste bu ınsanlar ta o zamanlarda ıcımıze yerlestırdıklerı bırtakım casusları halen kullanarak ne zamankı azcık guclenmeye basladık bır kaos cıkararak kullanmak suretı ıle bızı basarısızlıga suruklemektedır.belkı yıllardır mahallenızdekı alısverıs yaptıgınız yaslı bakkal amca,belkı cubbe ıle dolasan bır hacı,belkı ta kac kusaktır aynı semtı paylastıgımız ve soyunu sopunu tanıdıgınızı dusundugunuz kac yıllık komsunuz ,belkı salvarı ıle bır kürtü andıran bızden ıcımızden bırılerını andıran fakat hıcte oyle olmayan ınsanlar.ne zaman kı bırseyler yolunda gıtse bu ınsanlar gorevı alır elıne baslar sallamaya hukumet soyle hukumet boyle veyahut bu adamlar basımıza coraplar oruyorlar...vs gıbı cumlelerle kamuoyu olusturup cekırdekten yanı halkın ıcınden bır takım hareketlenmeler olusturmaya calısırlar.mesela,acı bır ornektır;bergamada altın madenı cıkarılırken halkın ıcıne sızıp cesıtlı yalanlarla orada bulunan altınları cıkarmamızı engelleyen ınsanlar...ve bu ornek gıbı nıcelerı.arkadaslar gercektende komplo teorısı gıbı gelıyor degılmı kulaga ama malesef bu kadar organıze bu kadar detaycı calısarak bızı engellıyorlar.neden cunku turk mılletı savascı asla savasarak diş gostererek yenmek mumkun degıl.ama turk mılletı bır o kadar da duygusal.yumusak karnını buldunuzmu kandırması kolay.
lutfen bunlara dıkkat edelım.bu ulke bızım.ıyı arastıralım.hukumet neler yapıyor hesap soralım karsılastıralım.ezbere fetvalar bızı bıryere goturmez.
ayrıca bakınız asla bır rastlantı degıl bılmem kac kısının bılgısayarından acılan suc davasının orneklerının bulunması.gorusulen telefonlarda krız cıkmadı hala ,dava acmalıyız cumlelerı.bakın gercekten turkıye ılerlıyor.gerceklerı gorelım.
çiğdem kaya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 30.03.2008, 19:36   #75
Kadir58
Yasaklı

Alıntı:
çiğdem kaya Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
arkadaslar ulkemız jeopolıtık acıdan ıstah kabartıcı bır konuma sahıp oldugu ıcın ıtılaf devletlerı yanı haclı zıhnıyetı dıye bahsettıgımız ulkeler her daım gozlerını uzerımızden ayırmaksızın takıp etmekteler.tıpkı osmanlının zayıflamasını bekleyıp vatanımızın topraklarına leş kargaları gıbı usustuklerı zamanlardakı gıbı.ıste bu ınsanlar ta o zamanlarda ıcımıze yerlestırdıklerı bırtakım casusları halen kullanarak ne zamankı azcık guclenmeye basladık bır kaos cıkararak kullanmak suretı ıle bızı basarısızlıga suruklemektedır.
Iste bu dedigin hacli zihniyeti ile sarmas dolas olanlar var. Ayrica icimize casus olarak yerlestirdikleri var. Bunlari dememe gerek yok, kimleri kast ettigimi biliyorsun.

Bak, eger Türkiye gercekten guclenseydi, ozaman bizim dusmanlarimiz tersini söylerdi. ama öyle yapmiyorlar. Sanki ulke gucleniyormus gibi hukumeti destekliyorlar. Niye? cunku bu hukumet (digerleri de öyleydi, ama bu biraz daha fazla) onlarin her dedigini yapiyor, hic sert yapmiyor. Yalan miyim?

Ab nin istegi uzerine Leyla Zana ve arkadaslari serbest birakilmadimi? Hatirlayin, 2004 yiliydi. Hatta dönemin Disisleri Bakani Abdullah Gül bunlari Istanbul Havalanindaki VIP salonunda agirladi. Yalan mi yoksa yanlis mi söylediklerim?

Konuya baska tarafa cekmeyin, sorduklarima cevap verin, eger verecekseniz.

Osmanli Imparatorlugu Bati ya heveslendigi icin, onlarin dediklerine uydugu icin yikildi. Avrupanin söyledikleri reformlari kabul ettigi icin yikildi.

Bugun de ayni oyunlar oynaniyor. 3 lu hukumetin baslattigi ve akp nin de devam ettirdigi UYUM YASALARI bizim aleyhimize.
ALLAH askina, hangimiz AB nin bizi alacagina inaniyor?

600 yillik düsmanimiz bizi AB ye alacak hemi?

Bizim baskasina muhtac almadan kalkimamiz lazim, yoksa isimiz cok kotuye gidecek. Ve gun gectikce, biz dusmanlarimiza daha cok bagimli hala geliyoruz.
Butun fabrikalarimizi onlara sattik. Bize ait bir tek CAMILERIMIZ kaldi.

Bakin, ben kuru kuru ya muhalefet yapmiyorum, chp liler gibi.
Akp nin tek iyi yaptigi is, saglik alanindaki reformlari.

Diger yaptiklari hic de bizim iyilimize degil.

Akp yollari yapmis, sunu yapmis vs. Iyi güzelde kardesim, bir tek yol yapmayla basbakan olunmaz.

Biz uluslarrasi arenada Milli Menfaatlerimizi koruyabiliyormuyuz?

Ab ye abd ye sert yapabiliyormuyuz?

Ne dedi tayyip erdogan uyum yasalari icin "Ab istedi diye degil, kendimiz istedigi icin yaptik". ALLAH askina, kim inaniyor bu yalanlara.

Son olarak, kendini bilmez bir manken (aysun kayaci) gecenlerde ***** supuk konustu. Ve bugun de akp li (eski kürtcü!) mir dengir firat cevap verdi.
Bakin, akp lilere kisisel hakaret olunca cok iyi cevap veriyorlar. Ama barzani bizim devletimize hakaret edince susup kaliyor bu akp liler. Haksiz miyim.
Alt 30.03.2008, 19:53   #76
çiğdem kaya
Tecrübeli Yiğido

Tecrübe Puanı: 693 çiğdem kaya FAZLA SÖZE GEREK YOKçiğdem kaya FAZLA SÖZE GEREK YOK

kadırcım bak leyla zananın dısarda olması ne kadar kanıma dokunuyor bılemezsın.fakat bu kadını alıp sımdı tıksan ıcerı kahraman olacak.ayrıca leyla zana olmasa baskası olacak.cozum daha baska olmalı.egıtım cok onemlı bu ınsanlar satılıyor farkına varamıyorlar.
ayrıca osmanlının yıkılması sırf batıya yoneldıgı cın degıl kadır bunu cok arastır.yanlıs yoneldıgı ıcın yoksa o devırlerde batı bılımı bızım alımlerımızden ogrenıyordu.taa cografı kesıflerle baslayan bır surectır osmanlının gerılemesı.olayların hep aleyhte ıslemesı ustunede papanın sıyası sozculugunde kurulan haclı orduları.osmanlı cok buyuk bır devlettır.lutfen haksızlık etmemeye calısarak konus
çiğdem kaya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 30.03.2008, 19:57   #77
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51

Tecrübe Puanı: 2229 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Kadir58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Cumhuriyet Bassavcisinin kendi fikri baskasini baglamaz. Ayrica konuyu baska tarafa cekmeyelim.
Sizlere aktardigim köse yazisini degerlendirin. Yalan veya yanlis diyin.

Mesela su asadaki yazanin nesi yalan veya yanlis:

Erdoğan ve Abdullah Gül değil midir, Irak’ta bir milyon 200 bin Müslüman’ı katleden, Ebu Garip cezaevinde binlerce Müslüman’a işkence eden Amerikalı askerler için, “İnşallah en az kayıpla evlerine dönerler” diye dua eden ve “ABD’nin Irak’taki başarısı bizim başarımız olacaktır!” diye övünenler. Ve bunlar değil midir Mehmetçiğin başına çuval geçiren Haçlı ABD’liler için, “Büyük devletler özür dilemez” diyerek kafiri büyük, Müslüman’ı ondan küçük gösterdiğinin bile farkına varmayanlar.

???
bu ıraktaki müslümanlar iç savaşı yapıyorlar şimdi türkiyenin ne suçu var burda söylermisin müslümanlar kendi aralarında mezhep savaşındalar şimdi farkına varamıyorlar diyorsunuz müslümanlar kendi aralarındaki sorunu halletsinler sonra gitsinler ABD lilere kızsınlar sanki türkiye müslümanına saygılıda ABD azar işitiyorsunuz..
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 30.03.2008, 20:01   #78
çiğdem kaya
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
seva Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
bu ıraktaki müslümanlar iç savaşı yapıyorlar şimdi türkiyenin ne suçu var burda söylermisin müslümanlar kendi aralarında mezhep savaşındalar şimdi farkına varamıyorlar diyorsunuz müslümanlar kendi aralarındaki sorunu halletsinler sonra gitsinler ABD lilere kızsınlar sanki türkiye müslümanına saygılıda ABD azar işitiyorsunuz..
harıka bır tespit bravo vallahı tebrık ederım
Alt 30.03.2008, 20:02   #79
Kadir58
Yasaklı

Alıntı:
çiğdem kaya Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
kadırcım bak leyla zananın dısarda olması ne kadar kanıma dokunuyor bılemezsın.fakat bu kadını alıp sımdı tıksan ıcerı kahraman olacak.ayrıca leyla zana olmasa baskası olacak.cozum daha baska olmalı.egıtım cok onemlı bu ınsanlar satılıyor farkına varamıyorlar.
Kardesim, kanina dokunuyorsa, bu bolucuyu serbest birakanlara karsi tavir al.
Sen ne kadar Leyla Zana nin serbest birakilmasindan rahatsizim de, seni tanimayan birisi (mesela ben), senin hala bu bolcuuyu serbest birakanlari destekledigini gorunce, senin samimi oldugunu nerden anliyacagiz?

Ozaman apo yu da birakalim. Böyle mantik olmaz.
Sucluysa, sucunu cekecek. Baskani ne yaparsa yapsin.

Bak, bir dusun. Ülkücü oldugum icin bu örnegi veriyorum. Hapisde halen ülkücü olupta mahkum olan cok insan var. Af da ciksa, bu kisiler af dan yararlanamiyor.
Sözde insan haklarina savunanlar ülkücülerin hakkini savunmuyor. Degil mi?

Ama leyla zana veya hrant dink olunca söz konusu, avrupa dan adamlar geliyor, mahkeme dinlemeye. Eger sevmedikleri bir ceza ciksa Türkiyeyi fasist ilan ediyorlar.
Hic sevmem kominist ilhan selcuk ile kürtcü dogu perincek i. Ama tuhafima giden, bu adamlarin gözaltina alinmasinda avrupa sessiz kaldi. Degil mi? Ilginc birsey. Demekki bu adamlar kotu de olsa, avrupada bunlari sevmiyor, yoksa desteklerdi. Haa, ben bu adamlar iyi demiyorum, ama bunu da bir dusun.

Cok ilginc gelismelere oluyor bu son günlerde.
ALLAH sonumuzu hayir getire.
Alt 30.03.2008, 20:07   #80
çiğdem kaya
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
Kadir58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Kardesim, kanina dokunuyorsa, bu bolucuyu serbest birakanlara karsi tavir al.
Sen ne kadar Leyla Zana nin serbest birakilmasindan rahatsizim de, seni tanimayan birisi (mesela ben), senin hala bu bolcuuyu serbest birakanlari destekledigini gorunce, senin samimi oldugunu nerden anliyacagiz?

Ozaman apo yu da birakalim. Böyle mantik olmaz.
Sucluysa, sucunu cekecek. Baskani ne yaparsa yapsin.

Bak, bir dusun. Ülkücü oldugum icin bu örnegi veriyorum. Hapisde halen ülkücü olupta mahkum olan cok insan var. Af da ciksa, bu kisiler af dan yararlanamiyor.
Sözde insan haklarina savunanlar ülkücülerin hakkini savunmuyor. Degil mi?

Ama leyla zana veya hrant dink olunca söz konusu, avrupa dan adamlar geliyor, mahkeme dinlemeye. Eger sevmedikleri bir ceza ciksa Türkiyeyi fasist ilan ediyorlar.
Hic sevmem kominist ilhan selcuk ile kürtcü dogu perincek i. Ama tuhafima giden, bu adamlarin gözaltina alinmasinda avrupa sessiz kaldi. Degil mi? Ilginc birsey. Demekki bu adamlar kotu de olsa, avrupada bunlari sevmiyor, yoksa desteklerdi. Haa, ben bu adamlar iyi demiyorum, ama bunu da bir dusun.

Cok ilginc gelismelere oluyor bu son günlerde.
ALLAH sonumuzu hayir getire.
kadır ne yazık hersey ıstedıgımız gıbı olamıyor.mınık adımlarla ılerlemek gerekıyor.bana amerıkaya karsı durabılecek bır lıder soyle hemen onun yanında yer alayım.sıyaset bu bız cumhurıyet kuruldugundan berı borcluyuz bu adamlara.amerıkanın gucu ortada kımsenın elınde sıhırlı degnek yokkı.gercekcı olmak lazım.sırf amerıkaya kufur ettı dıye kapatıldı refah.fazılet partılerı.bu ser odakları ıkılı oynuyor oyunları amerıkanın karsısında olsan suc yanında olsan suc.fakat bız bu kadar yıldır amerıkaya bagımlı ıken kımse kalkıp bunu son bırkac yıllık ıktıdar olan bır partıye yıkamamalı.bu adamlar öcu degılkı kendını koy bu adamların yerıne ne yapabılırdın onu soyle bana

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)