|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
![]() |
#1 |
Yasaklı
Kadir58 Şuan
![]() Son Aktivite: 28.05.2008 23:27
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Yasaklı
![]() bilalfındık Şuan
![]() Son Aktivite: 28.12.2010 01:37
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Yasaklı
Kadir58 Şuan
![]() |
![]() Alıntı:
Onlar fazla diye susucak degiliz. SIVAS bir BOZKURT diari. Bu böyle biline. Bende dedigim gibi elmali köyündenim, Sarkislaliyim yani. |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() FatihCan Şuan
![]() Son Aktivite: 03.07.2009 14:15
Tecrübe Puanı: 785
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Madem sen Ab kaşıtısın neden Türkiyede yaşamıyorsun... Gel ülkene şehirne gardaş açta olsan açıktada olsan memketine gel... neden bırakıp gittini avrupaya.. danimarkadan atıp tutmak kolay.. gel memleketinde yaşa sıkıyorsa... ama yemezz kaçıp gitmek en kolayı siz onu tercih ettiniz ?
![]() |
![]() |
#5 | |
Yasaklı
Kadir58 Şuan
![]() |
![]() Alıntı:
Ayrica, Ab karsiti oldugum icin Ab de yasiyamammi? Sence Türkiyede yasayipda Türk Birligine karsi olan cok insan yok mu? Ne kadar sacma bir sey diyorsun. Ayrica, mhp MHP olsaydi zaten, bu haller olmazdi. Basinda DB var, tabiki kimse oy vermez. |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() FatihCan Şuan
![]() Son Aktivite: 03.07.2009 14:15
Tecrübe Puanı: 785
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Türkiyede yaşayıpta Türk birliğine karşı olan yok.... Ab' de yaşa senin gelirin beden 5 kat fazla olsun... sen orada ifade özgürlüğünü yaşa... sen orada demokrasiyi yaşa.. sen orada istediğin gibi tatilini yap... sen orada eğitimini istediğin gibi yap.. sen orada dini istediğin gibi yaşa.. sen orda din ve vicdan özgürlüğünü yaşa vs.. vs... sen bu güzelliklerin hepsinden nasiplen... ben bunu isteyince yok kardeş buralar size yaramaz sizin bunları haketmiyorsunuz diyin ne güzel yaaa... kardeşim o saydıklarımı bende yaşamak istiyorum... AMA KENDİ ÜLKEMDE... KOLAY OLAMI İSTESEM BENDE YAPARIM BENDE GİDERİM AVRUPAYA AMA BEN KAÇMICAM BURADA MÜCADELE EDECEM. ve bunlar slogan atarak olmaz tamam mı... senin beğenmediğin ama kopamadığın AB ülkerinde ki bütün haklardan bende yaralarlanmak istiyorum.... AMA KENDİ ÜLKEMDE MİLLİYETCİLİK BUDUR İŞTE..... Sence çok şeymi istiyoruz ? ve biz bunları hak etmiyormuyuz.... yok bunlar yanlış diyorsan gel sende benle aynı şartlarda yaşa beraber omuz omuza bunları değiştirelim varmısın ?
![]() |
![]() |
#7 | |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() çiğdem kaya Şuan
![]() Son Aktivite: 26.11.2010 21:56
Tecrübe Puanı: 663
![]() ![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Yasaklı
Kadir58 Şuan
![]() |
![]() Alıntı:
Iste burda yaniliyorsun, senin bu gorusun KOMINIST bir gorus dur. ONlarda sadece Türkiye Cumhuriyeti topraginda yasayanlara sahip cikiyorlar. Sen ozaman Orta Asyadaki Türklerede sahip cikmazsin. Cok sukur Milliyetciligi senden ögrenecek degilim, hele hele akp yi destekleyipde, milliyetcilik anlatmak asiri derecede komik. Sen gel buraya, bak bakalim o saydiklarinin kaci var? BUrada maaslar 5 kat, ama diger ürünlerin de fiyati en az 5 kat fazla. Ben burda dinimi istedigim gibi nasil yasiyorum? daha dogru durust bir camimimiz yok. Minareli cami YASAK. EZAN disariya okunmuyor. Ifade özgürlügü???? Banu Avar in sundugu Sinirlar Arasinda programi pek seyretmiyorsun galiba. Yahudilere katliam yapilmadi de bi, gör bakalim ne oluyor. Yada fransada, yakinda danimarkadada uygulanir. Ermeni soykirimi yoktur de, bak bakalim ne oluyor. Batiya özenmeyin, batici olmayin. Baskasina özel dikilmis elbise bize olmaz. Avrupa kimki? Onlar bize özensin. |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonbahar5803 Şuan
![]() Son Aktivite: 21.09.2009 13:57
Tecrübe Puanı: 836
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Babam 1970 de yurtdışına gitmiş. O dönemin maddi imkansızlıkları, oralar cazip gelmiş. Hepimiz yurtdışında doğduk. Ben 12, ablam 15 yaşındaydı Türkiye'ye dönme kararı aldık. Çünkü gerçek Milliyetçi bir babanın evlatlarıydık! Babam emekli olmadığı için bugüne kadar çalıştıkları boşa gitmesin diye emekliliğini bekleme kararı aldı. Annem ve ufaklıklar da babamla kaldı. Biz döndük, tek başımıza akrabaların yanında kalıp eğitimimizi tamamladık. Çok şükür babam da bir kaç yıl sonra emekli olup döndü. Oranın vatandaşlığını da almadık. Türk' üz, gerek duymadık. Ben daha çocuktum bu kararı aldığımda. Milliyetçilik, Türklük lafta olmuyor! İçinde olacak, dilinde değil!
![]() |
![]() |
#10 | |
Yasaklı
Kadir58 Şuan
![]() |
![]() Alıntı:
Hem isbirlikci, teslimiyetci akp yi destekleyin, ondan sonra milliyetciyim numarasi yapin. Yemezler. Ayrica sirf yurtdisindan ülkesine dönmekle gercek milliyetci olunmaz. ALLAH a cok sukur bizim icimizde var. Olmayanlarada nasip etsin ALLAH Bazi kisiler Türk dogmus, ama Türklüge özen duymamis. Yazik |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|