Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 09.04.2008, 12:41   #221
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51

Tecrübe Puanı: 2195 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein
Standart --->: YARGIYA GÜVEN

Alıntı:
seva Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Size bir soru sordum siz bana materyalist teşhisi koydunuz.Siz soruma cevap verin
Siz bana bu soruyu sordunuz Yasa disi oldugu icin yapmiyorsan, hollandaya git, orda serbest

Bende size Hollanda da kaç yıl bulundunuz ? Hangi yasal olmayan işleri yaptınız ?
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 09.04.2008, 12:43   #222
çiğdem kaya
Tecrübeli Yiğido

çiğdem kaya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

çiğdem kaya Şuan çiğdem kaya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 26.11.2010 21:56

Tecrübe Puanı: 659 çiğdem kaya FAZLA SÖZE GEREK YOKçiğdem kaya FAZLA SÖZE GEREK YOK

tamam bu dogru hrıstıyan bırlıgı ve kurulus amacıda zaten hrıstıyanların yardımlaşması ama bu surecı akp hazırlamadıkı.bu yıllardır emek harcanan bırsey.neden sımdı akp ye mal edılıyor onu anlamıs degılım.bu adamlar amerıkaya kufur ederken herkes ırtıcacı dıyordu sımdı ab ıcın calısırken haın denıyor.yanı anlayacagınız her sekılde elestıren kesım cıkıyor karsısına.
Bide bılal fındık ve catlı hrıstıyanlarda ınanclıdır.Allaha ınanırlar seva bu manada soyledı sanırım.Allahı reddetmeyen ınsanlara ınanclı denır.Ataıst yada budıst gıbı garıp akımlar ınancsız dıye ısımlendırılır.
çiğdem kaya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 09.04.2008, 12:51   #223
Catli58
Yasaklı
NO AVATAR

Catli58 Şuan Catli58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.04.2008 20:10

Tecrübe Puanı: 0 Catli58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
çiğdem kaya Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
tamam bu dogru hrıstıyan bırlıgı ve kurulus amacıda zaten hrıstıyanların yardımlaşması ama bu surecı akp hazırlamadıkı.bu yıllardır emek harcanan bırsey.neden sımdı akp ye mal edılıyor onu anlamıs degılım.bu adamlar amerıkaya kufur ederken herkes ırtıcacı dıyordu sımdı ab ıcın calısırken haın denıyor.yanı anlayacagınız her sekılde elestıren kesım cıkıyor karsısına.
Bide bılal fındık ve catlı hrıstıyanlarda ınanclıdır.Allaha ınanırlar seva bu manada soyledı sanırım.Allahı reddetmeyen ınsanlara ınanclı denır.Ataıst yada budıst gıbı garıp akımlar ınancsız dıye ısımlendırılır.
Hristiyanlar ne kadar inacli olursa olsun, Peygamber Efendimizi (SAV.), peygamber olarak kabul etmeyen kafirdir. Hocalar camide böyle vaaz veriyor. Ben böyle biliyorum.

Ayrica, akp hizlandirdi bu ab sürecini.
57. hukumet baslatti reformlara, fakat akp zamaninda, bu yasalar JET hiziyla imzalandi, hic dusunulmedi, bunlari etkisi ne olur, iyi mi kotu mu diye.
Belli bir kesim var, onlar herseye muhalif olurlar.
Ama sen samimi vatanseverlere kulak ver.
Onlar eskiden bu adamlara birsey diyorlar miydi?

Yani sen, yeterki kisinin adi tayyip erdogan olsun, ister abd ye kufur etsin, ister AB ye usaklik etsin, ben yine arkasindayim, öyle mi diyorsun?
Catli58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 09.04.2008, 12:53   #224
Catli58
Yasaklı
NO AVATAR

Alıntı:
seva Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Siz bana bu soruyu sordunuz Yasa disi oldugu icin yapmiyorsan, hollandaya git, orda serbest

Bende size Hollanda da kaç yıl bulundunuz ? Hangi yasal olmayan işleri yaptınız ?
Sorun basta TERS.

Ben sana, Hollandada serbest diye yazdim. BUnun benim Hollandada bulunup bulunmamakla ne alakasi var.

Sen, Amerikada Idam var diye yazarsan, ben sana, kac yil ABD de bulundun, Idam olan kac kisi taniyorsun, diye sorumu sormam lazim.

Yasal olmayan hicbir is yapmadim, Hollandaya da gezmeye gittim, bir kac hafta.
Alt 09.04.2008, 12:55   #225
çiğdem kaya
Tecrübeli Yiğido

Tecrübe Puanı: 659 çiğdem kaya FAZLA SÖZE GEREK YOKçiğdem kaya FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Catli58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Hristiyanlar ne kadar inacli olursa olsun, Peygamber Efendimizi (SAV.), peygamber olarak kabul etmeyen kafirdir. Hocalar camide böyle vaaz veriyor. Ben böyle biliyorum.

Ayrica, akp hizlandirdi bu ab sürecini.
57. hukumet baslatti reformlara, fakat akp zamaninda, bu yasalar JET hiziyla imzalandi, hic dusunulmedi, bunlari etkisi ne olur, iyi mi kotu mu diye.
Belli bir kesim var, onlar herseye muhalif olurlar.
Ama sen samimi vatanseverlere kulak ver.
Onlar eskiden bu adamlara birsey diyorlar miydi?

Yani sen, yeterki kisinin adi tayyip erdogan olsun, ister abd ye kufur etsin, ister AB ye usaklik etsin, ben yine arkasindayim, öyle mi diyorsun?
oyle bırsey demedım herkes elestırılebılır.Ayrıca bırsey ılla yavas ıslersemı dogru olur.Bız mıllet olarak yarım kalan ıcraatlaera alıskın oldugumuz için bu kadar tepkı oluyor sanırım.
Alt 09.04.2008, 12:57   #226
bilalfındık
Yasaklı
NO AVATAR

bilalfındık Şuan bilalfındık isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.12.2010 01:37

Tecrübe Puanı: 0 bilalfındık FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
YA BU YENİ OLAN BİŞİ DEYİL SEN AKP SAVUNDUĞUN İÇİN BUNA ĞEREK YOK BU TA MENDERES ZAMANINDAN ĞELEN BİŞİ OZAMAN ANLAŞMA YAPILMIŞ 50 SENE SONRA TC AB OTAMATİK OLARAK ĞİRECEK AMA BUNLAR ŞİMDİ ERMENİ TASARISI KIBRIS SORUNU KIVIRIYORLAR ZATEN ALMIYACAKLAR BİZ NİYE TAVİZ VERELİMKİ DİMİ
bilalfındık isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 09.04.2008, 12:59   #227
çiğdem kaya
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
bilalfındık Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
YA BU YENİ OLAN BİŞİ DEYİL SEN AKP SAVUNDUĞUN İÇİN BUNA ĞEREK YOK BU TA MENDERES ZAMANINDAN ĞELEN BİŞİ OZAMAN ANLAŞMA YAPILMIŞ 50 SENE SONRA TC AB OTAMATİK OLARAK ĞİRECEK AMA BUNLAR ŞİMDİ ERMENİ TASARISI KIBRIS SORUNU KIVIRIYORLAR ZATEN ALMIYACAKLAR BİZ NİYE TAVİZ VERELİMKİ DİMİ
vatan mıllet butunlugunden hıc bır fayda karsılıgı vazgecılemez.Benım sahsı gorusumu sorarsanız bılalfındık ab yıde gereklı gormuyorum.
Alt 09.04.2008, 13:02   #228
Catli58
Yasaklı
NO AVATAR

Alıntı:
vatan mıllet butunlugunden hıc bır fayda karsılıgı vazgecılemez.Benım sahsı gorusumu sorarsanız bılalfındık ab yıde gereklı gormuyorum.
Ozaman daha niye destekliyorsun Akp yi?
Akp nin temel amaci ab ye girmek, sen ise ab ye karsiyim diyorsun, ama yinede akp yi destekliyorsun.

Bu suna benziyor:

Kisi köminizme karsiyim diyor, ama Tkp ye, Ip e oy veriyor!
Alt 09.04.2008, 13:09   #229
çiğdem kaya
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
Catli58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ozaman daha niye destekliyorsun Akp yi?
Akp nin temel amaci ab ye girmek, sen ise ab ye karsiyim diyorsun, ama yinede akp yi destekliyorsun.

Bu suna benziyor:

Kisi köminizme karsiyim diyor, ama Tkp ye, Ip e oy veriyor!
sen nıye hem mıllıyetcıyım dıyıp hem kendı mılletınle polemıge gırıyorsun ıkıde bır.var herkesın bır tezatı demekkı.
Alt 09.04.2008, 13:16   #230
Catli58
Yasaklı
NO AVATAR

Alıntı:
sen nıye hem mıllıyetcıyım dıyıp hem kendı mılletınle polemıge gırıyorsun ıkıde bır.var herkesın bır tezatı demekkı.
yaa, gördün mü. Isine gelmedi.

Bunun milliyetcilikle alakasi yok.

Ben dogru bildigimi yazdim
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)