Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > İlçelerimiz ve Köylerimiz (Sivas ilçeler) > Köylerimiz (Sivas Köyleri)
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Köylerimiz (Sivas Köyleri) Bu köşede köyünüzü tanıtabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 10.04.2008, 23:36   #611
zeki yigit
Yiğido

zeki yigit - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

zeki yigit Şuan zeki yigit isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 12.06.2009 22:45

Tecrübe Puanı: 642 zeki yigit FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: MERKEZ ÇAYGÖREN KÖYÜ (CİRİN)

devgili igdaşlı kardeşim ibrahim özgur nerelerdesin hic gözukmuyorsun bu siteyi bizlere hediye ettin sen ortada yoksun olurmu böyle canim kardeşim arayı uzatmayalım selamlarımla zeki
zeki yigit isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.04.2008, 23:39   #612
emirgil
Yiğido

emirgil - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

emirgil Şuan emirgil isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.11.2008 23:10

Tecrübe Puanı: 651 emirgil FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ben teşekkür ederim zeki abicim senden haber bekliyorum abi bende bi kaç yer var oralar söylerim hatırı sayılır büyüklerimiz onlara haber verir onlarla arattırırım sagı solu herkezden aynı çabayı görmek isterim arkadaşlar herkeze hayırlı akşamlar
emirgil isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.04.2008, 23:40   #613
zeki yigit
Yiğido

zeki yigit - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

zeki yigit Şuan zeki yigit isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 12.06.2009 22:45

Tecrübe Puanı: 642 zeki yigit FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu arda h.sanat kardeşimide tebrik ediyorum neden dersek arkadaşlar aramızda en cok dernek icin genel bir destek ortamında bulundugu icin kendilerine teşekkur ediyorum ve selamlarımı sunarım
zeki yigit isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.04.2008, 23:42   #614
emirgil
Yiğido

emirgil - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

emirgil Şuan emirgil isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.11.2008 23:10

Tecrübe Puanı: 651 emirgil FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

zeki abicim hayırlı akşamlar kapatıyorum bi istegin bi arzun varmı tekrar görüşmek dilegiyle zeki abicim bi akşam muhakkak bekliyorum sözünü aldım ona göre
emirgil isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.04.2008, 15:07   #615
yarımın torunu
Yeni Yiğido

yarımın torunu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yarımın torunu Şuan yarımın torunu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.05.2008 15:17

Tecrübe Puanı: 0 yarımın torunu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

selamın aleyküm arkadaslar bu dernek olayı için en cabuk ulasılabilen yer olmalı bence avrupa yakasında olmalı merkez neden derseniz simdi karsı tarafta oturanlar dyebilir (anadolu tarafı karsı oluyor b u arada) arnavutköydekilerde oraya ulasımın ne kadar zor oldugunu bilmiyorlar galiba cünkü avrupa bölgesinde oturanlar bile zor ulasıyor cünkü 40 kilometre istanbulun merkezine uzak onun için derimki bu dernek aksaray bölgesi yada otogr tarafında olmalı bence cünkü aksarayada otogarada heryerden ulasılabiliyor (FİKRİME KATILANDA OLABİLİR KATILMAYANDA OLABİLİR SAYGI DUYARIM NEDENİNİDE SÖYLEYEYİM BİLDİGİM KADARIYLA DAHA ÖNCE YİNE BÖYLE BİR GİRİSİMDE BULUNULDU AMA YER MESELESİNDEN KURULAMADI ONUN DERİMKİ HERKESİN ULASIMINAKOLAY OLAN YER TAHSİS EDİLSİN)..................
yarımın torunu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.04.2008, 15:46   #616
H.Sanat
Yiğido

H.Sanat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

H.Sanat Şuan H.Sanat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 26.01.2009 21:08

Tecrübe Puanı: 639 H.Sanat FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Rotes Gesicht --->: MERKEZ ÇAYGÖREN KÖYÜ (CİRİN)

Yer meselesi artık kimse için sorun olmasın !Yok Avrupa yakası yok Anadolu yakası... Ben buldum, boğazda gemi kiralarız olur biter..
H.Sanat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.04.2008, 15:52   #617
H.Sanat
Yiğido

H.Sanat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

H.Sanat Şuan H.Sanat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 26.01.2009 21:08

Tecrübe Puanı: 639 H.Sanat FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Teşekkür ederim dayıcım. Görevimiz...Bak yer meselesinide çözdüm.
H.Sanat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.04.2008, 16:13   #618
EMİRGİL
Tecrübeli Yiğido

EMİRGİL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

EMİRGİL Şuan EMİRGİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.12.2008 18:45

Tecrübe Puanı: 654 EMİRGİL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Herkese selamlar.Yasincigim arnavutköye dernegi açacagımızı nerden çıkardın,bu konuyla ilgili sinan kardeşim Arnavutköy'de buluşalım hem piknik,hemde tanışmak için bi zemin olur diye bi fikir attı sanırım sen böyle algıladın.
EMİRGİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.04.2008, 16:21   #619
EMİRGİL
Tecrübeli Yiğido

EMİRGİL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

EMİRGİL Şuan EMİRGİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.12.2008 18:45

Tecrübe Puanı: 654 EMİRGİL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sinan kardeşimin teklifini son derece olumlu buldum.Mevsim bahar piknigin en güzel oldugu bi dönem.Yer belirlenir ve herkese teblig edilir.Güzel olmazmı sizce!!!Tabiki sinan kardeşimin fikri ben'de aynı fikirde oldugumu paylaşmak istedim.
EMİRGİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.04.2008, 20:56   #620
sinanygt
Yeni Yiğido
NO AVATAR

sinanygt Şuan sinanygt isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.11.2008 20:31

Tecrübe Puanı: 640 sinanygt FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

metin iyi akşamlar kardeşim nasılsın benim fikrime katılıyorsun teşekürederim arkadaşlar benim mesajımı iyi okurlarsa benim illaki arnavut köye gelin demiyorum dernek kuracaksak toplanma yerinin yakını uzağı olmaz bir arkadaşımız beş yıldızlı gemi kiralıyalım diyor eğerki gerekiyorsa dernek için o gemidede toplanırız siğzler yer belirleyin ben her yere gelirim yeterki bu dernek kurulsun dernek kuralım diyoruz ama kimse bir fikir beyanetmiyor biryerlerden başlamak gerek saygılarımı sunuyorum allaha emanet olun
sinanygt isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)