|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 955
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Belediye Başkanı Sami Aydın, Sivas’ın çehresinin değişeceğini söyledi. Göreve geldiği günden itibaren Sivas’ın gelişmesi ve kalkınması için çaba sarf ettiğini, modern belediyecilik anlayışı ile hizmette sınır tanımadıklarını dile getiren Belediye Başkanı Sami Aydın “ Cumhuriyet Meydanı projesinin yanı sıra diğer şehir için hayati önem taşıyan projelerinde devreye girmesiyle birlikte şehrin tamamen değişeceğini söyledi. Cumhuriyet Meydanı Projesinin ilk ayağı olan Cıbıllar Parkı ( Selçuk Parkı) modernizasyon çalışmalarının ele alındığını ve tarihi dokunun ortaya çıkarılması amacıyla hızlı bir çalışma içerisine girdiklerini sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Sami Aydın “ Bu yıl içerisinde yapacağımız çalışmalarla kimse Sivas’ı tanıyamayacak. Tarihi dokunun ön planda tutulduğu, modern belediyecilik hizmetlerinin sunulduğu Sivas modern bir görüntüye de kavuşacaktır. Sivasspor ile Süper lige çıkan Sivas, tüm özellikleri ile de süper bir şehir olacak ve takımı ile bütünleşecektir “ dedi. Cumhuriyet Meydanı, Atatürk Caddesi, İstasyon Caddesi’ndeki yenileme çalışmalarının yanı sıra şehrin önemli cadde ve kavşaklarında da çalışmalar yapılacağını ve yol ağının genişletileceğini de sözlerine ekleyen Aydın “Yılsonunda çalışmalarımızın ilk bölümü tamamlanacak. 2008’de ise herkes Sivas’ı konuşacaktır” dedi. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4560
![]() |
Sayın belediye başkanımızı Sivasımıza yaptığı hizmetlerden dolayı kutlarım
|
|
|
#3 |
|
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FurkaN Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 22:58
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bekliyoruz inşaallah Sivas'ta kaldırımlar dışında da bir şeyler değişir... Biz o günleri hasretle bekliyoruz ama ben pek ihtimal vermiyorumyine laf.... Sivas'ta en çok üretilen şey laffff...
|
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() BOUN Şuan
Son Aktivite: 27.12.2014 22:40
Tecrübe Puanı: 823
![]() |
Daha evvel de belirttim, şimdi tekrarlamakta fayda görüyorum. Sayın Sami Aydın'ın geçen dört yıldan fazla zaman zarfında tam anlamıyla başarılı olduğunu söyleyemeyiz. Bu başarısız olduğu anlamına da gelmez. Gerçekten Sivas'ın ufkunu açacak bir takım çalışmaları oldu ancak genel olarak baktığımızda bundan dört yıl evvel sorun olarak görülen bazı meselelerin hala sorun olmaya devam ettiğini görüyoruz. Mesela:
-şehrin içerisinde viraneyi andıran ve bence kaldırılması gereken sebze-meyve hali, -Mısmılırmağın her iki kenarında bulunan ve tamamen kaldırılması gereken eski sanayi ve Ata sanayi, -eski buğday pazarı ve civarı, -şehir merkezine ve tarihi meydana uymayan ve ilçe belediyelerinden daha ilkel ve çirkin bir görünümü olan belediye binası vs vs vs Bunlar bence geçen dört yılda üzerine eğilinmesi gereken önemli problemlerdi ancak henüz bir gelişme göremedik. Ancak her ne olursa olsun Ak-Su, Paşabahçe, ve tarihi kent meydanı gibi güzel çalışmalrı da görmezden gelemeyiz ve bu güzel çalışmaları için sayın Başkan'a teşekkür ederiz...
|
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() leblebi82 Şuan
Son Aktivite: 27.02.2013 23:42
Tecrübe Puanı: 834
![]() ![]() ![]() |
Belediye Binası konusunda gereçkten de doğru bir tespit yapmışsın. Buğday Pazarı civarı halledilmek üzere. Yakında açıklanır. Kütüphanenin kaldırılması da Eylül ayını bulacak.
|
|
|
#6 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() abdussvs Şuan
Son Aktivite: 16.04.2012 13:47
Tecrübe Puanı: 707
![]() ![]() |
Sivas dünyada yedi milyon Sivaslı var demeyle olmaz zaten. Sivas için hayırlısı ne ise, kim çalışacaksa o olsun. Tabi emek verip birşeyler ortaya koymaya çalışanlarada ayrıca teşekkürler...
|
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslıgenç Şuan
Son Aktivite: 21.03.2016 00:42
Tecrübe Puanı: 918
![]() ![]() ![]() |
Vallahi hep aynı laflar ben Sivasta bir gelişmişlik göremedi ama haydi hayırlısı.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|