Warnung: Illegal string offset 'type' in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code (Zeile 153)
Öğrencilik hayatınız boyunca en sevdiğiniz ders hangisi olmuştur? - Sayfa 5 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Anketler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: Öğrencilik hayatınız boyunca en sevdiğiniz ders hangisi olmuştur?
Türkçe - Edebiyat 41 27,15%
Matematik 31 20,53%
Tarih 39 25,83%
Fen Dersleri 8 5,30%
Coğrafya 12 7,95%
Felsefe 4 2,65%
Yabancı Dil Dersleri 16 10,60%
Katılımcı sayısı: 151. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 18.05.2008, 19:17   #41
dark_yamtar58
Yasaklı
NO AVATAR

dark_yamtar58 Şuan dark_yamtar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
3D Car Driver Champion! Ancient Battle Champion! Basketball Rally Champion! BMX Stunts Champion! Clay Pigeon Shooter Champion! Counter-Strike Champion! Early Man Wars Champion! Ice Racer Champion! Lord Cannonball 2 Champion! Roulette Champion! Yeti Sports 9 - Final Spit Champion!
Tecrübe Puanı: 0 dark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: Öğrencilik hayatınız boyunca en sevdiğiniz ders hangisi olmuştur?

Alıntı:
gürün_güzeli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
HALA MATEMATİK ........................

haa BİYOLOJİ yi de ekliyorum...............
Yapma ya Matematiğin neresini ve nesini sevebilirsin ki.
dark_yamtar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.05.2008, 19:20   #42
gürün_güzeli
Tatlı Yarışması 1.si

gürün_güzeli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gürün_güzeli Şuan gürün_güzeli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.01.2014 09:32

Tecrübe Puanı: 943 gürün_güzeli TAM BIR BEYEFENDIgürün_güzeli TAM BIR BEYEFENDIgürün_güzeli TAM BIR BEYEFENDIgürün_güzeli TAM BIR BEYEFENDI
Standart --->: Öğrencilik hayatınız boyunca en sevdiğiniz ders hangisi olmuştur?

herşeyiyle seviyorum ben sayısalcı fenci adamım matematiği sevmeyip de napabilirim ki söyler misiniz?hayatımız matematik olmuş bikere...herşeyde matematik istiolar herşeyde matematikle öne geçebiliyosunuz ayrıca öss de sözellerin 3 sorusu bizim 1 sorumuzu anca karşılayabliyor...bilmem anlatabildim mi??

HayAtıMa qiRen heRkese YasanmıS heRseYe TesekküRLer BüyüYoRm siziNLe...
gürün_güzeli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 18.05.2008, 19:23   #43
dark_yamtar58
Yasaklı
NO AVATAR

3D Car Driver Champion! Ancient Battle Champion! Basketball Rally Champion! BMX Stunts Champion! Clay Pigeon Shooter Champion! Counter-Strike Champion! Early Man Wars Champion! Ice Racer Champion! Lord Cannonball 2 Champion! Roulette Champion! Yeti Sports 9 - Final Spit Champion!
Tecrübe Puanı: 0 dark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
herşeyiyle seviyorum ben sayısalcı fenci adamım matematiği sevmeyip de napabilirim ki söyler misiniz?hayatımız matematik olmuş bikere...herşeyde matematik istiolar herşeyde matematikle öne geçebiliyosunuz ayrıca öss de sözellerin 3 sorusu bizim 1 sorumuzu anca karşılayabliyor...bilmem anlatabildim mi??
24 senelik memurluk hayatımda matematik bana hiç gerekmedi bunları kolaylaştıran makinalar var kafa yormaya gerek yok..............
Alt 18.05.2008, 19:24   #44
gürün_güzeli
Tatlı Yarışması 1.si

gürün_güzeli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gürün_güzeli Şuan gürün_güzeli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.01.2014 09:32

Tecrübe Puanı: 943 gürün_güzeli TAM BIR BEYEFENDIgürün_güzeli TAM BIR BEYEFENDIgürün_güzeli TAM BIR BEYEFENDIgürün_güzeli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
dark_yamtar58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
24 senelik memurluk hayatımda matematik bana hiç gerekmedi bunları kolaylaştıran makinalar var kafa yormaya gerek yok..............
ben kafa yorarak paramı kazanmak isterim herşeyin kolayına kaçılmaz bazen....

HayAtıMa qiRen heRkese YasanmıS heRseYe TesekküRLer BüyüYoRm siziNLe...
gürün_güzeli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 18.05.2008, 19:31   #45
dark_yamtar58
Yasaklı
NO AVATAR

Alıntı:
ben kafa yorarak paramı kazanmak isterim herşeyin kolayına kaçılmaz bazen....
İş hayatında öyle gün oluyorki yoracak kafa kalmıyor herşey makinayla kolay ve daha çok zaman demek.İleride bana hak verirsin...................... .....
Alt 07.06.2008, 01:42   #46
köyüm
Yiğido

köyüm - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

köyüm Şuan köyüm isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.07.2011 14:54

Tecrübe Puanı: 632 köyüm FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

türkçe edebiyat ama beden eğitiminide çok seviyordum
köyüm isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.06.2008, 01:43   #47
kronik
Alt Forum Yöneticisi
NO AVATAR

kronik Şuan kronik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.12.2020 17:41

Tecrübe Puanı: 1377 kronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz seinkronik kann auf vieles stolz sein

tarih işaretledim ama edebiyat dersinide çok severdim dilbilgisi hariç
Alt 08.06.2008, 07:04   #48
Almıla GökTürk
Yeni Yiğido

Almıla GökTürk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Almıla GökTürk Şuan Almıla GökTürk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.06.2008 07:20

Tecrübe Puanı: 0 Almıla GökTürk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Coğrafya ve Yabancı Dil Dersleri
Alt 14.07.2008, 19:15   #49
EslemNida
Tecrübeli Yiğido

EslemNida - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

EslemNida Şuan EslemNida isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.09.2009 19:57

Tecrübe Puanı: 650 EslemNida FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hepsi nerdeyseee
Ama özellikle Türkçe-Edebiyat

! OlmaSı GeReKenLeR ZaTeN YanıMdA YanImDa OlmaYanLaR KiMin UmRunDa ??
EslemNida isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.07.2008, 19:21   #50
kocak58
Tecrübeli Yiğido

kocak58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kocak58 Şuan kocak58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.09.2011 19:41
Yeti 1 Greece Champion!
Tecrübe Puanı: 650 kocak58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

tarih özellikle türk tarihi
.............................. ..............

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)