Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > İlçelerimiz ve Köylerimiz (Sivas ilçeler) > Köylerimiz (Sivas Köyleri)
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Köylerimiz (Sivas Köyleri) Bu köşede köyünüzü tanıtabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 23.05.2008, 16:41   #11
zeki yigit
Yiğido

zeki yigit - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

zeki yigit Şuan zeki yigit isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 12.06.2009 22:45

Tecrübe Puanı: 642 zeki yigit FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: MERKEZ ÇAYGÖREN KÖYÜ (CİRİN)

sevgili metin kardeşim inanırmısın ne kadar caba harcıyoruz yinede bir turlu birlikteligi saglayamıyoruz bakıyorum diyer köylerede adamların her turlu dernek faliyetleri ve sosyal dayanışma ve diyer kulturel faliyetleri ne guzel surdurmektedirler inanki kardeşim iclerinde en geri kalmiş köy bizim köyumuz hani derler ya şu bana dokunmayan bin yıl yaşasın derler ya bizim köylulerde malisef öyle bakıyoruz birileri cıkıyor dernek nasil kurulur onu tarif ediyor birileri cıkıyor lafla peynir gemisi yurumez diyor hep lafta kalıyor hic bir icrat yok sevgili kardeşim ben sadece sunu söylemekte fayda duyarım ister katılım saglansın hani uskudarlı yigdo altın kardeşimizin dedigi gibi yedi kişiden bir dernek kurulur dedi dogru kardeşim ve inanki kardeşim ben hodri meydan diyorum ve ben maddi ve manevi her konuda varım yeterki birlikteligi saglayalım ve inanki bu dernek işini faliyete gecerse her konuda yeni gelecek nesiller ici cok guzel bir dayanışma olur sevgi ve selamlarımı sunarım şen ve esen kal zeki
zeki yigit isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)