Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 07.06.2008, 11:43   #1
sivaslıgenç
Usta Yiğido

sivaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslıgenç Şuan sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.03.2016 23:42

Tecrübe Puanı: 937 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Başörtülü Anneye Sevinme Yasağı

Başörtülü anneye sevinme yasağı

Kafkas Üniversitesi'nde (KAÜ) düzenlenen mezuniyet töreninde, Fen Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümünü birincilikle bitiren ve üniversite birincisi olan öğrencinin annesi başörtülü olduğu gerekçesiyle sahneye çıkartılmadı.

KAÜ Prof. Dr. Necdet Leloğlu Konferans Salonu'nda düzenlenen 2007-2008 Akademik Yılı Mezuniyet Törenine katılmak isteyen aileler arasında bulunan başörtülü kadınlar üniversitenin güvenlik görevlilerince, girişte uyarıldı.

Görevliler, kadınlardan başörtülerini çene altından ''kelebek modeli'' ile bağlamalarını istedi. Görevlilerin istediği şekilde başörtüsünü bağlayan kadınların törene katılmasına izin verildi, bazı kadınlar ise, isteği reddederek törene katılmadı. Bu arada, başörtülü bazı kadınlar, kalabalıktan faydalanarak salona girdi.

Törende Fen Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümünü 92.92 not ortalaması ile bitirerek üniversite ve bölüm birincisi olan Serkan Aydın'a ödülünü Kars Valisi Mehmet Ufuk Erden verdi.

Aydın, ödülünü aldıktan sonra her şeyi ailesine borçlu olduğunu belirterek, herkesin önünde teşekkür etmek istediği anne ve babasının sahneye çağrılmasını istedi.

Baba Salih Aydın, sahneye çıktı. Ancak arkasından gelen Sevil Aydın'ın sahneye çıkmasına, başörtüsü taktığı gerekçesiyle salondaki görevlilerce izin verilmedi.

Yerine dönen anne Aydın'ın gözyaşlarına hakim olamadı.

Sahnede gözyaşlarına hakim olamayan baba Salih Aydın ise, taksicilik yaparak çocuklarını okuttuğunu ve onların hiçbir şeyini eksik etmediğini söyledi.

Oğlunun başarısıyla gurur duyduğunu ifade eden Aydın, şöyle konuştu:

''Eşimle maddi manevi destek verdik ve bugüne getirdik. Bugün tüm acılarımı unuttum. Çektiğim çilelerin hepsini unuttum. Herkese böyle mutluluk dilerim. Çocuklarımı okutmak için çok çileler çektim. Kangal'da taksi müşterilerim o kadar sadık ki, çocuk okutuyorum diye bana 1 liraya gittiğim yere 5 lira verirlerdi. Sivas-Kangal arasında birkaç defa karda kaldım, tırnağım koptu, kriz merkezi gelip beni kurtardı.''

Baba Aydın, törenin sonunda üniversite birincisi oğlu Serkan Aydın'la birlikte Sivas'ta taksicilik yaptığı aracın önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Törene, 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Şeref Oguş, Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, Rektör Prof. Dr. Abamüslüm Güven, rektör yardımcıları, öğretim görevlileri, öğrenciler ve aileleri katı
sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.06.2008, 12:17   #2
bayatlı kenan58
Tecrübeli Yiğido

bayatlı kenan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bayatlı kenan58 Şuan bayatlı kenan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.02.2015 20:16

Tecrübe Puanı: 708 bayatlı kenan58 FAZLA SÖZE GEREK YOKbayatlı kenan58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: Başörtülü Anneye Sevinme Yasağı

boyle yaparlar yarında cıkar ben muslumanım falan fılan......... bız musluman bı ulkeyız falan fılan... yahu sızın muslumanlara zulumdur be..sızlerın yaptıgı zulmu ısraıl de yapıyor abd de yapıyor ..... ne farkı kalıyorkı onların yaptıgından ....efendım turkıyede mısyonerlık faalıyetlerı artıyormus .... elbet artar kardesım... en buyuk mısyonerlıgı sız ve sızın zıhnıyetınızın destekcılerı yapıyor....egerkı adımıza musluman bı ulke denılıyorsa ve bızlerde muslumansak(elhamdülillah müslümanız) ıbadetlerımızı ve kul olarak vazıfelerımızı RABBIM ın ıstedıgı olcude ve sekılde ozgurce yapma hakkına sahıbız ..adına cagdaslık dıyerek cogu ıbadet ve vazıfelerımızı engelleme yetkısıne hıc kımse sahıp degıldır....

şuanda yaptığımız hiçbir iş
kılınmayı bekleyen
vakit namazından daha önemli değildir

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
bayatlı kenan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.06.2008, 12:37   #3
fertelliyim
Usta Yiğido

fertelliyim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

fertelliyim Şuan fertelliyim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.10.2011 17:21

Tecrübe Puanı: 801 fertelliyim BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Bu ülkede ne var Demokrasi var deniyor Madem ki Demokrasiyle yönetiliyor ise neden Halkın seçtiği ve baş örtüsünü serbest kalması yönünde oy kullanan 411 kişinin sözü hiç ediliyorda sadece 1 kişinin atadığı 11 kişiden 9 kişinin sözü geçiyor madem bu 9 kişinin dedikleri oluyor neden Demokrasi var denip Halk sandıklara gidip kendilerini temsil edecek kişileri seçiyor Demokrasi bumudur bu anlayışlamı işliyor burdan yazıyorum göreceksiniz insanlar çokdaha sıkı sarılacak ön değerlerine

fertelliyim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.06.2008, 12:38   #4
yakamozz
Tecrübeli Yiğido

yakamozz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yakamozz Şuan yakamozz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.08.2016 14:43

Tecrübe Puanı: 697 yakamozz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Bacımın örtüsü batmakta rezilin gözüne
Acırım tükürüğe billahi tükürsem yüzüne
Medeniyet dediğin açmaksa bedeni
Desene hayvanlar sizden daha medeni

MEHMET AKİF ERSOY
yakamozz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.06.2008, 12:39   #5
fertelliyim
Usta Yiğido

Alıntı:
bayatlı kenan58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
boyle yaparlar yarında cıkar ben muslumanım falan fılan......... bız musluman bı ulkeyız falan fılan... yahu sızın muslumanlara zulumdur be..sızlerın yaptıgı zulmu ısraıl de yapıyor abd de yapıyor ..... ne farkı kalıyorkı onların yaptıgından ....efendım turkıyede mısyonerlık faalıyetlerı artıyormus .... elbet artar kardesım... en buyuk mısyonerlıgı sız ve sızın zıhnıyetınızın destekcılerı yapıyor....egerkı adımıza musluman bı ulke denılıyorsa ve bızlerde muslumansak(elhamdülillah müslümanız) ıbadetlerımızı ve kul olarak vazıfelerımızı RABBIM ın ıstedıgı olcude ve sekılde ozgurce yapma hakkına sahıbız ..adına cagdaslık dıyerek cogu ıbadet ve vazıfelerımızı engelleme yetkısıne hıc kımse sahıp degıldır....

Ben bunu ları yapan kişilerin Müslümanlıklarından Şüphe ederim.

fertelliyim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.06.2008, 12:48   #6
fertelliyim
Usta Yiğido

Eşini Kıskanmayan birkaç Hayvandan biri hatta başta gelen Domuzdur.
Kadınını kızını soyundurup dışarı salan kişi Namusunu kıskanmıyor koruyup gözetlemiyorsa ailesinin mahrem yerlerini başka Erkeklerin gözleri önüne seriyorsa ve bunada medeniyet diyorsa sonrada kalkıp sarkıntılık etti laf attı bununlada yetinmeyip ileri gitti hatta kimin eli kimin cebinde (Örnek Paparazzilerde gösterilenler) belli değilse bu ortamı sağlayanlar Domuzdur.

Alt 07.06.2008, 13:01   #7
memati baba
Yeni Yiğido

memati baba - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

memati baba Şuan memati baba isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 12.02.2011 22:56

Tecrübe Puanı: 0 memati baba FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu ülkeye şehit veren anaların başı kapalı, vergisini ödeyen anaların başı kapalı, ancak bu ülkede hak isteyen ancak hakkı verilmeyen ve ikinci sınıf muamelesi gören anaların başı da kapalı.Bir Fransız askerinin Kurtuluş Savaşında bacımızın başını açmaktan dolayı Sütçü İmam tarafından öldürüldüğü tarihimizde şu an o sütçü İmam kalksa demez mi ben bunun için mi canımı verdim ve ayrıca cepheye top tüfek taşıyan analarımızın da başı kapalı değil miydi soruyorum size şu an tüm şehitlerimizin kemikleri sızlıyor...
memati baba isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.06.2008, 13:12   #8
yiğidoturan
Usta Yiğido

yiğidoturan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yiğidoturan Şuan yiğidoturan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.07.2014 12:58

Tecrübe Puanı: 1100 yiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDI

demokrasi ne demek anlamı ne laiklik ne demek anlamı ne önce bir anlamını sormak gerek bunlar siyonist kapitalist masonların oyuncağı olmuş artık ben türkiyede ne laikliğin nede demokrasinin olduğuna inanmıyorum TÜRKİYE KAPİTALİST SİYONİSTLERİN KISKACI ALTINDA ONLARIN TALİMATLARI DOĞRULTUSUNDA YÖNETİLİYOR .. SONUÇ ORTADA

Bacımın örtüsü batmakta rezilin gözüne
Acırım tükürüğe billahi tükürsem yüzüne
Medeniyet dediğin açmaksa bedeni
Desene hayvanlar sizden daha medeni

MEHMET AKİF ERSOY
Alt 07.06.2008, 13:32   #9
fertelliyim
Usta Yiğido

Anaların Bacıların Akan Göz Yaşlarında Boğulacaklar

Alt 07.06.2008, 13:43   #10
sivaslıgenç
Usta Yiğido

sivaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslıgenç Şuan sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.03.2016 23:42

Tecrübe Puanı: 937 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK

Ne diyelim bunları yapanların Allah belasını versin.
Bu ülkenin kurtulmasında en önemli rolu başı kapalı atalarımız oynamıştır ama kendini ilerici sanan gerici salaklar bunu bir türlü anlamıyorlar.
sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)