|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 | ||||||
|
Yeni Yiğido
![]() Almıla GökTürk Şuan
Son Aktivite: 08.06.2008 07:20
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
300 Milyon'dan fazla Türkün yasadigi dünyamizda, AB seklinde ama kendimize özgü bir Türk Birliginin kurulmasi,
7 bagimsiz Türk Devletinin ekonomik ve askeri güclerini bir birlik altinda toplama geregi artik kacinilmaz hale gelmistir. Türk Birligini kurma calismalarini sürdürmek, Türk toplumunun gelecegi için vazgecilmez bir görevdir. Yapabileceklerimizi, fiile dönüstürme zamani sartlarin olgunlastigi bu an ve bu gündür. Bu iki videolari izleyin çok önemli!!!
Bügün hicbir görsel yayin organlarinda Atatürkün yapmis oldugu Türkcülük arastirmalarina buldugu sonuclara yer verilmiyor. Oysa Atatürk ömrünü bunlara adamistir. Iste Atatürk'ten her zaman hatirlanmasi gereken sözler. "Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.''
|
|
||||||
|
|
#2 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Türk Birliğine kesinlikle evet diyoruz. Ama yapamıyorlar. İslam birliğine evet diyoruz yapamıyorlar. AB ye hayır diyoruz yapıyorlar...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abdurrahman 58 Şuan
Son Aktivite: 17.06.2016 17:24
Tecrübe Puanı: 1154
TÜRK BİRLİĞİNE EVET!
AB YE HAYIR!
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abdurrahman 58 Şuan
Son Aktivite: 17.06.2016 17:24
Tecrübe Puanı: 1154
Gülmeyi unuttum gülemiyorum,
Türküm ezilmem ezemiyorum, Esire iskence edemiyorum, Dogru yoldan çıkamıyorum, Ülkeme ülküme bağlıyım ben, Verdigim sözden dönemiyorum, Türküm, Türkden başkasını sevemiyorum, Yeminim var allahıma, Ülkemi Satamıyorum..!
|
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaptan-58 Şuan
Son Aktivite: 06.08.2013 10:28
Tecrübe Puanı: 1071
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
|
|
|
|
#6 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4579
![]() |
Tükr birliğine her zaman olumlu bakan bir insanım ama araplarla asla birlik olunmaz onlar değilmiki İngilizlerle fransızlarla,italyanlarla daha doğrusu haclı ordularıyla birlik olup bizi sırtımızdan vuranlar onlar değilmi hangi müslüman devlet varki bizimle masaya oturup adam gibi anlaşma yapsın onlarki g.....yıkamaktan aciz sözde müslümanlar araplarla asla birlik olunmaz Ama Türk cumhuriyetleriyle pek ala birlik kurulur
|
|
|
#7 |
|
Yeni Yiğido
![]() ŞERİFE Şuan
Son Aktivite: 29.11.2010 11:53
Tecrübe Puanı: 678
![]() |
tabiiki türk birliği turan....
|