|
|
#21 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslıgenç Şuan
Son Aktivite: 21.03.2016 00:42
Tecrübe Puanı: 928
![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() |
Buldum buldummmmmmmmmm özelliklede son bölümü iyi okuyun....
![]() (Abircan) benimkisi bir tavsiyedir bir de onu okuyun dedim, ocu bucu olmadan önce tavsiye ettim, ben mümkünse hergün hepsini okumaya çalışıyorum şirkete tüm gazeteler istisnasız gelir ve iş yoğunluğuna göre takip ederim olmadı toplayıp akşam eve götürür orada okurum, okumaktan zarar gelmezzz,, estağfurullah hiç bir konuda otorite değilim, evde genelde karıma bile sözüm geçmiyrr (Sivaslıgenç) VAYY abi ne iş ya bende seni otoriter,dediği dedik bir abimiz sanırdım he.Vallahi utandım şimdi. Yuh be nasıl sivaslısın daha eşine sözün geçmiyor.Lafa geldnmi aslansın evde kılıbıgın tekisin hee.Tuhhh bende seni şöyle erkek ,cesur dediğin arkasında olan birisi sanardım.Ama yok öyle bildiğimiz Abircan abimiz kılıbık çıktı Canım Sivaslı hiç kılıbık olurmu ? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abdurrahman 58 Şuan
Son Aktivite: 17.06.2016 18:24
Tecrübe Puanı: 1145
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
konuya karışmayacaktım ama mustafa son anda nakavt olmaktan kurtuldu.müthiş bi kroşe idi mustafa tebrik ederim.abircan kötü sıkıştın köşeye
valla bence havlu mavlu bşiler at ortaya![]()
|
|
|
#24 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55
Tecrübe Puanı: 1083
![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
karımdan korkmammmm ama cevap yazamadın geç oldu gusura bahmayın garım normal mailden niye bana 10 dakkadır cevap yazmadın diye soruyodu da on a cevap verdim, canım karımm benimmm meşgüldüm dedim anlamadı , mustafa rezil olmuş aleme ben onla mutluyum dedim , mustafa kim dedi , hani bizim sivaslilar nette ki dedim, hani sen artık sinoplu değilmisin demezmi bende hayır dedim telefonu gapattıhtan sonnra bağırarak ![]()
|
|
|
|
#25 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Hiç hatırlamıyorum ama neyse![]() Hem lütfen konuya açıklık getir harbiden kılıbıkmısın ![]() |
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() SONMEZ Şuan
Son Aktivite: 26.05.2013 13:50
Tecrübe Puanı: 792
![]() ![]() |
Alıntı:
Mustafa senin bu yaptığın çok ayıp. Şu kılıbık konusu özel bir konudur ve de mahremiyet arzeder. Hem Sivaslılar olarak bizim şanımıza halel getirdin hem de abircanı nakavt ettin. Bu kadar da olmaz ki yaaa. Sivaslı dediğin kılıbık mı olur muş beee ? Abircan gardaşım lütfen bundan sonra benimle muhatap olma...! kılıbıklarla heeeç işim olmaz. - Zrrrrrrrrr...zrrrrrrrrr... Aaaaa bi saniye arkadaşlar evden arıyolar hadi bana müsade... - Efendim karıcığım, - Nerdesin sen baakkkim...? Sana kaç kere diyceem telefon ilk çaldığında hemen açacaksın diye ? 3. çalışta ancak açtın hesap ver bakiiim... - Eheemm...şeyy... kem... kümmm... Yüzüme kapattı yaaaa... ![]() Heee... nerde kalmıştık ? Haaa şeyi diyordum, kılıbıklık bir Sivaslıya yakışmaz. Karıdan korkmak, izin almak bilmem ne bunlar da neyimiş kardeşim. Rezil etmeyin bizi yahu.... Anaaa... gene telefon çalıyooo Aboooo şimdi aklıma geldiii, akşamdan demişti ki bulaşıkları yıka diyeee... Tüüühhh... unutmuşum yıkamadan yatmıştım yaaaa. ![]() Off yaaa... şimdi bi sürü fırça yiyceeez... ![]() bari , dayak yemesek te fırça yemekle kalsak yaaa... off.. yaaa... hala telefun çalıyo yaaa... ![]() Kılıbıklara ölüüümmm... Yaşasın maçoluuuuuk...
|
|
|
|
#27 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
![]() ![]() ![]() Abi eminmi abircan abi böyledir hee.Eşine laf söylemeyen. ![]() Telefon muhabetleride güzledi.Ama emnimki harbiden böyledir tel. muhabbetleri eşiyle. Harbidende Sivastan bu tür adamlar pek çıkmazdı ama nolduda çıktı hayret ettim.Kılıbıklara ölümmmmm ![]() |
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Harbi keşke bu forumdan önce bi sivas yapsaydın şimdi Sivasda ugrayamazsın daha.![]() |
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() |
Abircan emmi daha uğrayamıyorsun bu konulara.
Ne iş.Yengemi izin vermiyor yoksa.![]() |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55
Tecrübe Puanı: 1083
![]() ![]() ![]() |
mustafa niye böyle bilen varmı
kılıbık babası mustafayı hep aç bırakmış , mustafa biraz geri kalmış, onun içinde 9 zayıfı var , hala garibim 2 leri iyi sayıyor ya ben ona yanarım
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|