Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 26.06.2008, 14:20   #41
sivaslıgenç
Usta Yiğido

sivaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslıgenç Şuan sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.03.2016 00:42

Tecrübe Puanı: 928 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: hani nerde Sivaslıgencin karnesiii

Alıntı:
seva Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
uzun zamandır göremedim hayırlı olsun kardeşim başarılarının devamını diliyorum....
Pek başarılı karne sayılmaz ama genede lise karnesi iyi bence.Ayrıca teşekkür ederim.
sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 27.06.2008, 15:49   #42
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1082 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
berat.demir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ABİRCAN ABİNİN KENE KONUSUNDA YAZDIĞI YAZIDAN ALINTI
evin orada baraj kıyısında
ABİRCAN ABİNİN BURADA YAZDIĞI YAZIDAN ALINTI
kendisi endüstri mühendisi , yönetici ama akşam evde ben yönetirim evi çok şükür.

EEE ABİRCAN ABİ BARAJ KIYISINDAKİ EVİNDEN BAHSETMİŞSİN ( BÜYÜK Bİ İHTİMAL GÜZEL Bİ VİLLADIR GÜLE GÜLE OTUR GÖZÜMÜZ YOK) İYİ HAVA ATMIŞIN ÇAKTIRMADAN.

YENGE DE ENDÜSTRİ MÜHENDİSİ.
TAHMİNİMCE 2 DE ÇOCUK VARDIR BİR KIZ BİR ERKEK OLMAK ÜZERE. TAM BİR BURJUVA AİLESİ.

ABİ ÇOCUKLARI HANGİ KOLEJE VERDİN. KARNELERİ DE İYİDİR TABİİ Kİ. KOLEJLERDE ŞİŞİRME NOTLARLA HEPSİ 5 OLUYOR.

E TABİ HERKES SENİN ÇOCUKLAR GİBİ KOLEJE GİDEMİYOR. NE YAPSIN ÇOCUKLAR ELLERİNDEN GELDİĞİNCE ÇALIŞIP KARNELERİNİ İYİ GETİRMEYE ÇALIŞIYORLAR.

SEN ŞİMDİ SİVAS YEMEKLERİNİ EVİNE LAYIK TA GÖRMEZSİN ABİ. NEYMİŞ O ÖYLE SİNİYE OTURUPTA HAMUR İŞİ YEMEK.
ŞÖYLE BARAJ MANZARALI EVİNDE PİZZA , HAMBURGER DAHA İYİ GİDER HEMİ ABİ.

YALNIZ İNSANIN ZORUNA GİDEN ABİRCAN ABİ SİVASLILAR.NETTE EMEKTEN, HAVA ATMAMAKTAN, EŞİTLİKTEN BAHSEDEN SENSİN. AMA GÖRÜLDÜĞÜ ÜZERE CÜMLE ARALARINDA BURJUVA HAVALARI ATAN DA SENSİN. BU NE PERHİZ BU NE LAHANA TURŞUSU ABİ.
İŞTE SOLCUYUM, EMEKÇİYİM,EŞİTLİKÇİYİM DİYE GEÇİNENLER HAYATLARINDA TAM BİR BURJUVA GİBİ YAŞIYORLAR. GÖRÜN ARKADAŞLAR.

YANLIŞ ANLAMA ABİ GÖZÜMÜZ YOK ALLAH DAHA ÇOK VERSİN. AMA ARTIK CÜMLE ARALARINDA HAVA ATMAYI BIRAKSAN DİYORUM.
zır cahil benim özel hayatımdan aldığın tahminler bunlarmı, gerzekanın sınıf başkanı
sen hiç gazi mahallesinde oturan burjuva gördünmü, gazide villamı var e deve 41 yaşındayım 2 yıl önce evlendim , iki çocuğum yok
senin bababın aklında yokken ben sivasın sokaklarında domtes biber satardım çok bilmiş bay ukela, kazancım alın teri, helal ve her kuruşu vergilendirilmiş, sigortasız tek eleman çalıştırmayan çalışmayan, çok şükür elektirk su çalmadım , 11 yıldır aralıksız bağkur primi yatıran son 10 yılda devlete kdv, gelir , kurumlar < ötv mtv 600,000,000 TL yeni deyişle 600,000,- YTL üzerinde para yatırmış 3 çalışanlı bir şirketin % 25 hisseli ortağıyım, , tek fişsiz faturasız alışverişi olmayan askerliğini yapmış bir vatandaşım, 30 yıl helal çalışıp kazanmış memur çocuğuyum, sacda pişmiş ekmekle büyüdüm, pazarcılık yaptım, ayakkabı boyadım, su sattım simit sattım, üniveristeyi teknik lisede okumama rağmen kazandım, melseğimi yapmak için kıç yalamadım kamuda bürokrat milletvekili aramadım hiç bir eşşeğe dayı demedim, sıfırdan çay söyleyerek işe başladım geldim bugüne, askerde bile kısa dönemde çavuş maaşını biriktirebilen bir pinti insanım, her gördüğü dilenciyede para vermeden geçersem uyuyamayan birisiyim bay bilmişşşş, sana göre solcuyum solcuya göre patron , burjuva birisi, tek sigara içmedim hayatımda 3, 4 biradan başka alkol girmemiş, gıtrlağıma, kahveye hiç hiç ama gitmedim, tek kuruş boşa harcamam, 41 yaşındayım çalıştığım profosyonel 3 işten sonra 30 yaşında kendi işini kurarak ayrılmış biriyim, yürüyerek işe gittiğim zamanlarda oldu ama artık çok şükür arabalıyım, eşim endüstri mühendisi ama , anne baba ilkokul öğretmeni maaşıyla dişi tırnağıyla iki çocuktan biri olarak okumuş, ümraniye lise birincisi, kursuz burssuz ışıkevsiz fetullah harçlığı almadan gözünün nuruyla istanbul tekniği kazanmış zeki bir kadın , sende gel 41 yaşına benim yaşadıklarımı yaşa seninde olsun allahın bana verdiği bu güzel nimetler,
şu yaptığın ayıp , yaşına yakışmıyor , konumuna yakışmıyor, bana ve kişiliğime kasıt ve hezeyan beslediğin duygusunu bas bas bağırıyorsun, hasetlik gırtlağına çıkmış, tartışma adabından uzak, üslup kültür, adap edep terbiye yoksunu bir adamsın , cevap yazacağın mevzuu artık konum değil , bu tartışma burada biter,
Alt 27.06.2008, 16:03   #43
!~+4upn| q!y4rI
Usta Yiğido

!~+4upn| q!y4rI - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

!~+4upn| q!y4rI Şuan !~+4upn| q!y4rI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.01.2014 22:39

Tecrübe Puanı: 708 !~+4upn| q!y4rI FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Hocam Ark. ReziL Ettiniz Yaow.....
Hayde başla horona

Suşehri/Akıncılar
!~+4upn| q!y4rI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 27.06.2008, 16:11   #44
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1330 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: --->: hani nerde Sivaslıgencin karnesiii

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
zır cahil benim özel hayatımdan aldığın tahminler bunlarmı, gerzekanın sınıf başkanı
sen hiç gazi mahallesinde oturan burjuva gördünmü, gazide villamı var e deve 41 yaşındayım 2 yıl önce evlendim , iki çocuğum yok
senin bababın aklında yokken ben sivasın sokaklarında domtes biber satardım çok bilmiş bay ukela, kazancım alın teri, helal ve her kuruşu vergilendirilmiş, sigortasız tek eleman çalıştırmayan çalışmayan, çok şükür elektirk su çalmadım , 11 yıldır aralıksız bağkur primi yatıran son 10 yılda devlete kdv, gelir , kurumlar < ötv mtv 600,000,000 TL yeni deyişle 600,000,- YTL üzerinde para yatırmış 3 çalışanlı bir şirketin % 25 hisseli ortağıyım, , tek fişsiz faturasız alışverişi olmayan askerliğini yapmış bir vatandaşım, 30 yıl helal çalışıp kazanmış memur çocuğuyum, sacda pişmiş ekmekle büyüdüm, pazarcılık yaptım, ayakkabı boyadım, su sattım simit sattım, üniveristeyi teknik lisede okumama rağmen kazandım, melseğimi yapmak için kıç yalamadım kamuda bürokrat milletvekili aramadım hiç bir eşşeğe dayı demedim, sıfırdan çay söyleyerek işe başladım geldim bugüne, askerde bile kısa dönemde çavuş maaşını biriktirebilen bir pinti insanım, her gördüğü dilenciyede para vermeden geçersem uyuyamayan birisiyim bay bilmişşşş, sana göre solcuyum solcuya göre patron , burjuva birisi, tek sigara içmedim hayatımda 3, 4 biradan başka alkol girmemiş, gıtrlağıma, kahveye hiç hiç ama gitmedim, tek kuruş boşa harcamam, 41 yaşındayım çalıştığım profosyonel 3 işten sonra 30 yaşında kendi işini kurarak ayrılmış biriyim, yürüyerek işe gittiğim zamanlarda oldu ama artık çok şükür arabalıyım, eşim endüstri mühendisi ama , anne baba ilkokul öğretmeni maaşıyla dişi tırnağıyla iki çocuktan biri olarak okumuş, ümraniye lise birincisi, kursuz burssuz ışıkevsiz fetullah harçlığı almadan gözünün
kendim aldığım falan yok da sadece merak ettim..fethullah harçlığı almanın zararlı ne yönü var acaba?
Alt 27.06.2008, 16:38   #45
abircan
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1082 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
berat.demir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
bak ne güzel hayat hikayeni anlattırdım sana. inşallah Allah ım sana 3 4 tane çocuk verir. İnanki abi bunu herşeyden çoooooook istiyorum. doya doya çocuklarını seversin inşallah. o kadar hakaret etmene gerek yoktu. sen anlattın biz de öğrendik hayatını. teşekkür ederim.

yazımda nerde terbiyesizlik vardı göremedim. sana en ufak bi hakaret mi vardı. asla büyüklerime hakaret etmem.
büyüklerimin yanında bacak bacak üstüne atmam, büyüğümü gördüğüm yerde el öpmemezlik yapmam. asla şımarmam. insanlara tepeden bakmam asla insanları küçümsemem.
sana sadece bir iki eleştiri yaptım ki cevabını veresin diye.
ben sana haram yolla mı kazandın dedim. asla demem. kazancın sonuna kadar helaldir, onda şüphem yok, şüphe duymak benim haddime de değil zaten.
askerliğini de her vatan evladı gibi yapmışsın ne kadar güzel. ondan da şüphe edemem.

neyse ileri gidip gönlünü kırdıysam özür dilerim.
Allah inşallah gönlüne göre verir, dilediğin hayatı yaşatır sana.

YEDİĞİM HAKARETLERİ ŞİMDİLİK SİNEME ÇEKİYORUM. BEN SANA HAKARET ETMEDİM.

SAYGILAR
berat lütfen ama sende çok kaşındın ne yapayım istanbuldaysan gel tanışalım sohbet edelim tüm önyargıların yıkılsın,
berat kardeşim sen beni ne zannediyosun parababası solcu komprador ağababa, mafya babası, sol çete lideri, falan filanmı, sıradan bir sivaslı memurun duyarlı büyümüş bir çocuğuyum, 30 yaşımda dikili bir ağacım yoktu vatan millet sakarya çalışan birisiydim, maymunun gözü 30 unda açıldı, ama asgari ücretle bile çalışırken her ay mutlaka kenara para koydum, üniversiteyi bitirip gelip 90 yılından 2006 ya 38 yaşında evlenip kendi evimi alana kadar anne babamla beraber yaşamış biriyim, 30 unda şirket kurmuşum , 2-3 zaman zaman 40 -50 çalışanla devlete müthiş vergi ssk ödeyen birisiyim, ben hayata hep asıldım zor kolay ama hep kazandım ben bir istedim allah 5 verdi, şuan mutlu bir hayatım var, dilerim her arkadaşım aynı mutlulukları yaşar ulaşır, anne babayla hayır duasıyla yaşadım hep , sağım solum herkese yardım eden birisiyim, yer gök yarılsa bana hiç bişey olmaz, koruyucu meleklerim çok benim iyilik yapınca hep iyilikle karşılanıyorum hayatta, sanada tavsiye hep iyi ol iyilik bulur seni merak etme, çocuk mevzusu seneye yeğenin ellerinden öpecek inşallah 2 sene sonrada allah izin veririse ikincisi öpecek ellerinden,
babamın bodrumunda oturan kiracısı 27 yaşında vasıfsız işçi, 700 ytl maaşla adam 2 çocuk bakıyor ama ben evim işim arabam olmadan evlenmeyeceğim diye yemin etmiş biriydim , bu insanın hayat felsefesine bağlı, ben eşimi hamile otobüse minübüse bindirmem diye kendine söz vermiş biriydim, çocuğum hiç bir zaman hiç bir şeyden mahrum kalmasın diyen biriyim o yüzden ancak evlenip ancak çocuk yapmaya malesef 41 yaşında cesaret etmiş bir adamım, zor bir memlekette yaşıyoruz binbir türlü perişanlık eğitimsizlik cahillik içinde kıvranıyoruz, bunu gören gözde herşeyi sağlama almadan adım atmayan birine ancak 38 de eş 42 yaşında çocuk nasip edebiliyor , bilmem ama mevzu seni ilgilendirirmi ama sen sordun yazdın ben yazdım, lütfen dikkat et yazarken çok savuruyorsun, kişilikler hakkında yazarken daha dikkatli ol, her hayat farklı müthiş bir hikayedir herkesin hikayesi kendine özel güzel anlamlıdır bunu ortalığa saçıp dökemezsin bunu ortalıkta konuşamazsın konuşturamazsın buna zorlayamazsın , lütfen bak madem üniveriste mezunusun hemde kamu yönetimi , bu konuda daha duyarlı olmalısın,
ben seçilmiş parti lideri değilim,milletvekili, belediye başkan adayı değilim, senden oy, para iltimas torpil kıyak istemiyorum, odun kömür istemiyorum, kimseye bişey vaadedip bişey sunmuyorum, sivaslıyız diye sivaslılar nette günlük yazıp konuşup haber yorumlayıp günlük yapabildiğimiz kadar siyaseti yorumluyoruz hayatı anlayıp , irdelemeye çalışıyoruz, ama kimsenin özelini hiç ama hiç ortaya döküp tartışmıyorum, tartıştırmıyorum , bu ayıp, günah suç, rencide edici, onur kırıcı, ayrıca tehlikeli, gereksiz vs vs
özrün kabul edilmiştir kardeşim rahat ol, arın korkularından önyargılarından
Alt 27.06.2008, 17:14   #46
sivaslıgenç
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 928 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK

Ya laff karnemden nerlere geldi hee.Ayıp ediyorsunuz ama.Anlamsız tartışmayı bitirin bence.
Alt 27.06.2008, 17:18   #47
abircan
Usta Yiğido

Reden --->: hani nerde Sivaslıgencin karnesiii

Alıntı:
sivaslıgenç Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ya laff karnemden nerlere geldi hee.Ayıp ediyorsunuz ama.Anlamsız tartışmayı bitirin bence.
6 zayıflı mustafa ne karneymiş beee senin karne , kapandı merak etme sen,
sen zayıfları kurtarmaya bakkkk tembel, eğer bir üniveriste falan kazanma varya taksime afiş asarım seni valla, sivaslılar netin hızlısıydı ama üniversiteye girmeye yetmedi diye
Alt 27.06.2008, 17:21   #48
abircan
Usta Yiğido

Standart --->: -->: --->: hani nerde Sivaslıgencin karnesiii

Alıntı:
yigiter187 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
kendim aldığım falan yok da sadece merak ettim..fethullah harçlığı almanın zararlı ne yönü var acaba?
laikliği, cumhuriyeti atatürkü , inönüyü, tartıştırıp , humeyni severler cemiyeti ve cumhuriyet devrimlerinden tramva yaşayan milletvekilleri varmış parti sözcüleri varmış sadece onları öğreniyoruz bu bursların yetiştirdikleri sayesinde
adam imam emeklisi ama 25 milyar dolarlık gücü kontrol ediyorrrr naber yiğiter
Alt 27.06.2008, 17:26   #49
sivaslıgenç
Usta Yiğido

Alıntı:
6 zayıflı mustafa ne karneymiş beee senin karne , kapandı merak etme sen,
sen zayıfları kurtarmaya bakkkk tembel, eğer bir üniveriste falan kazanma varya taksime afiş asarım seni valla, sivaslılar netin hızlısıydı ama üniversiteye girmeye yetmedi diye
Senin çocuklarınıda görürüz lisede hadi bakalım bende 2 zayıf var 6 değil.Yalan konuşma istersen
Alt 27.06.2008, 17:51   #50
titizyiğido
Usta Yiğido

titizyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

titizyiğido Şuan titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.06.2012 00:55

Tecrübe Puanı: 777 titizyiğido BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart --->: -->: --->: hani nerde Sivaslıgencin karnesiii

Alıntı:
laikliği, cumhuriyeti atatürkü , inönüyü, tartıştırıp , humeyni severler cemiyeti ve cumhuriyet devrimlerinden tramva yaşayan milletvekilleri varmış parti sözcüleri varmış sadece onları öğreniyoruz bu bursların yetiştirdikleri sayesinde
adam imam emeklisi ama 25 milyar dolarlık gücü kontrol ediyorrrr naber yiğiter
ya abi ne güzel bi konu açilmış birbirinize şakalar yaparak bu konuyu okuyan bizleride tebessüm ettirdiniz ama sayın abircan abi konunun finalinde gene dayanamayarak konuya siyaseti ve dini bulaştırdın olmadı
titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)