|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Serbest Kürsü Serbest Konular |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 | |||
|
Yeni Yiğido
![]() mesocan Şuan
Son Aktivite: 30.07.2009 15:14
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Alıntı:
2. Bugün için durum böyle değildir.. dediğiniz doğrudur.. Sivas şehrinde yaşayan Alevi nüfusu %25 - %30 civarındadır.. Bunu anlamak için de seçim sonuçlarına bakmanıza gerek yok.. Sizi yanıltır.. Seçimlerde sandığa gitmeyenleri dışlamış olursunuz.. 3. Geçen mesajlarıma bakarsanız Türkiyede Alevi nüfusunun şehirlere göre dağılımı var.. Oraya bi bakıp fikir alabilirsiniz.. 4. İkimizde ne dersek diyelim.. Bardağın görmek isteidğimiz tarafına bakacağız.. Bu konuda net / bilimsel / kesin / istatistik bir bilgi yoktur... 5. Şu anda siyaset konuşmuyoruz, ben siyasi kimliğimi de açıkladığımı sanmıyorum.. Nerden biliyorsunuz benim AKP'li olmadığımı ![]() Alıntı:
Bu ülkede Aleviler askere gitmiyor mu? Şehit olmuyor mu? Gazi olmuyor mu? Onların da ailelerinin içine ateş düşmüyor mu? Ya da Samsun'daki bir şehit cenazesi bu ülkedeki bir Alevi vatandaşın ciğerini dağlamıyor mu? Kaptan-58 kardeşim... Sen bu ülke Alevilerini Kuzey Irak'daki peşmergelerle ya da Güneydoğu'da PKK'ya açıkca yardım / yataklık / yaltaklık yapan hainlerle karıştırıyorsun heralde... Alıntı:
Bu arada bir çok mesaja alıntı yapıp cevaplar veriyorum.. Sizlerin düşüncesinde ve beyninde hiç bir şeyin değişmeyeceğini biliyorum... Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla misali en azından dışarıdan girip de bu başlıkdaki yazıları okuyacak olanlar zannetmesinki sivasda sadece bu düşünceler var ![]()
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|