Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 05.07.2008, 15:06   #20
Pusula_58
Usta Yiğido

Pusula_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Pusula_58 Şuan Pusula_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.08.2013 14:51

Tecrübe Puanı: 814 Pusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz sein
Standart --->: Yabancılara mülk satışı kabul edildi.

Alıntı:
MaViRuMuZ Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
bir kaç gündür okuyorum ve şuna karar verdim SEVA rumuzunu 4yada 5 kişi ortak kullanıyor çünkü aynı konuda 4*5 farklı birbirine zıt yorumları var aynı kişinin yapabileceği bişi değil bu belkide internet kafeden ortak kullanıyolardır:P

konuya gelince SATARAK zengin olan hiç bir ülke yok dünyada telekomu satarsın ananı babanı bile dinlerler
tekeli 292 milyon dolara satarsın onlar 3 ay sonra 900 milyon dolara abd ye satarlar diğerlerini biliyosunuz zaten sırada milli piyango var
Evet bu her iki yorumda da katılıyorum size,
seva nicki çok değişken bir nick,bir bakıyorsun Edirne diyor bir bakıyorsun Hakkari diyor tamamen zıt bir hal alıyor yorumları.Benimde çok dikkatimi çekti.Bunu kendisi farketmesi lazım eğer farklı kişiler onun adına giriyorsa.İnsanın aklına şu geliyor"ya olduğun gibi görün, yada göründüğün gibi ol" Böyle bir tutum almasına bir anlam veremedim.
Pusula_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)