|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
Son Aktivite: 21.04.2016 19:58
Tecrübe Puanı: 4558
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bunu yapan haydutlarin Allah belasini versin.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Yeni Yiğido
![]() moon Şuan
Son Aktivite: 11.02.2009 23:07
Tecrübe Puanı: 639
![]() |
Başbağlardaki iğrenç insanlık dışı olayı kınıyorum, ölenlere tekrar Allah tan rahmet yakınlarına da başsağlığı diliyorum.Bu arada her madımak olayının geçtiği konulara sazan gibi atlayan bazı arkadaşlar nedense buraya yorum yapmamışlar.Neden acaba?Madımak olayına gelince insanlar ölüyor katlediliyor diye hoplayanlar neden buraya yorum yazmıyor hayret,yoksa bunu yapanlar yobaz değil miydi...
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaptan-58 Şuan
Son Aktivite: 06.08.2013 11:28
Tecrübe Puanı: 1050
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#14 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55
Tecrübe Puanı: 1070
![]() ![]() ![]() |
faşist her zaman faşisttir , onun milliyeti meshebi, dini önemli değil faşist her zaman faşistliğini yapar, kimin nasıl hangi provokasyonla yaptığı, yaptırdığı belli olmayan başbağlar katliamında yaşamını yitiren canlar bizimde canımızdır, allah rahmet eylesin, nur içinde yatsınlar, allah o kurşunları sıkanların yedibinkere belasını versin, en az madımağa sebep olanlar kadar onlarıda lanetle kınıyorum
|
|
|
#15 |
|
Yeni Yiğido
![]() mesocan Şuan
Son Aktivite: 30.07.2009 16:14
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Binlerce masumun canına kıyan, insanlıklarından çıkmış, kundakdaki bebeye bile kurşun sıkabilecek kadar cani ruhlu ********ler...
Allah belanızı versin.... Günü gelecek bokunuzda boğulacaksınız.....!!!!!!!!!!! !!! O kurşunlar sadece masum kardeşlerimize değil, Türkiyenin birlik ve düzenine sıkılmıştır...!! Bu katliamın masum kurbanlarına Allah'dan rahmet diliyorum... Ruhları şad olsun... Ve herseferinde de insanlıkdan çıkmış canilerin yaptığı iki olayı birbiriyle bağdaştırmaya çalışan zihniyete de Allah'dan akıl fikir diliyorum... Bu arada şimdi kim olduğunu hatırlamıyorum ama başbağlar katliamını PKK'nın yapmadığını iddia eden bi arkadaşımız vardı.. umarım kendisi durumun özünü anlamıştır..
|
|
|
#16 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2209
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ALLAH YARATTIĞI BÜTÜN İNSANLARIN MAZLUM VEYA ZALİM OLDUĞUNU BİLİR. FAKAT İNSANI İNSANA ŞAHİT TUMAK İÇİN DÜNYA HAYATINI YARATMIŞDIR.UHUD HARBİ SONRASI ZAFERE YAKINLAŞMIŞKEN ASKERİ BİR HATA YÜZÜNDEN MAĞLUB OLAN MÜSLÜMANLARA KUREYŞLİ MÜŞRİKLER BEDİRİ HATIRLATARAK ŞÖYLE DEMİŞLERDİR: BİZİM ÖLÜLERİMİZE KARŞI SİZİN ÖLÜLERİNİZ. AMA ALLAHIN RASULU (S.A.V.) ONLARA ŞU MÜTHİŞ CEVABI VERMİŞTİR. BİZİM ÖLÜLERİMİZ CENNETTE SİZİNKİLER İSE CEHENNEMDE. MAZLUMLAR İÇİN CENNETİ, ZALİMLER İÇİN CEHENNEMİ YARADAN ALLAHA HAMD OLSUN. BENDE BAŞBAĞLARDA EVİNDEN, CAMİSİNDEN ALINIP KURŞUNA DİZİLEREK ŞEHİD EDİLEN MÜSLÜMANLARIN KARDEŞİ OLARAK ZALİMLERE; HEY ALLAHIN DÜŞMANLARI BU DÜNYA HAYATI GEÇİCİ, EBEDİ BİR AHİRET HAYATI VAR VE ORADA ÇETİN BİR HESAP GÜNÜ VAR. İŞTE SİZE CEHENNEM YOLU YA ŞEHİD ETTİĞİNİZ VE EDE GELDİĞNİZ MÜSLÜMANLAR. ONLAR ARTIK ALLAHIN SALİH MÜSLÜMANLAR İÇİN VADETTİĞİ ALTINDAN IRMAKLAR AKAN CENNETİNDELER. ONLAR İÇİN ARTIK NİMETLERİN SONU YOK. ALLAHIN SELAMI VE RAHMETİ ÜZERİNİZE VE ÜZERİMİZE OLSUN. AMİN.
|
|
|
#17 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kasparix Şuan
Son Aktivite: 01.07.2011 17:53
Tecrübe Puanı: 760
![]() |
NEYSE BİZ BAŞBAĞLAR VE SİVAS GİBİ OLAYLARIN BİR DAHA YASANMAMASI İÇİN BİRŞEYLER YAPALIM...TARİHİ KURCALAMAYALIM ARTIK.ÇÜNKİ KURCALADIKÇA BAŞDAN YAZIYORUZ .....SİVASI KINAYANLAR BASBAĞLARI BASBAĞLARI KINAYANLAR SİVASI KUCAKLASIN..BAKIN BEN BİLE SİVASI DERKEN SİVAS OLAYLARI DİYE HİTAP ETTİM İSTEMEDEN GELİN BİRDE BUNA SON VERERLİM DEĞERLİ AYDIN GÖRÜŞLÜ BÜYÜKLERİM..SİZ HAKLI Bİ GÖSDERİ YAPDIĞINIZA İNANIYOSUNUZ AMAA BÜYÜK KÜÇÜK HERKESİN ZİHNİNE BU DÜŞÜNCEYİ EKİYOSUNUZ...
İNŞ ÜLKEMİZDE ARTIK YENİ SAYFALAR AÇILIYOR...ÜMİD EDİYORUM Kİ BU GÜNLERDE BİZİ BİRLEŞDİRİCİ DÜŞÜNCELERİN KONUSULMASINA DAHA ÇOK İHTİYAÇ VAR..ÇÜNKİ Bİ KAÇ SENE İÇİNDE DEMOKRASİNİNDE ÖNNDEKİ ENGELLERİN KALKMASI İLE HALK İRADESİ İLE DÜNYA MİLLETLERİNE ORDUSU VE MİLLETİ İLE GÜCÜMÜZÜ GÖSDERECEĞİZ ... ORTAMLAR YA ŞU MİLLİ EĞİTİM OKULLARINDA Kİ GİBİ OLSUN YA ORALARDA NE POLİTİKA NE BİŞE HERKES KARDESCE YASIO BEN LİSEDE 4 SENE ALEVİ ARKADSIMLA AYNI SIRAYI PAYLŞDIM.HİÇBİR ZAMA NAYRI DÜŞÜNMEDİK NİYE ÇÜNKİ HEDEFİMİZ AYNI GÜZEL Bİ ÜNİVDE İDİ.O BANA BİYOLOJİDEN YARDMCI OLUODU BN ONA AHLAK BİLGİSİ DERSİNDEN .YANİ BİRBİRİMİZİN EKSİK OLDUĞUMUZ YÖNLERİNİ TAMAMLIYODUK..ŞİMDİDE HEDEFİMİZ GÜZEL YASANILIR MEDENİYETLER MUVAZENESİNDE YERİNİ ALMIŞ BİR ÜLKE .GENE Bİ SORUNUMUZ YOK..POLİTİK DÜŞÜNCELERİMİZDE VAR AMA HİÇBİR ZAMAN KIRICI OLMUYORUZ KONUSARAK TARTISIYOR Bİ ORTAK NOKTA YAKALIYA BİLİORUZ.....ÇÜNKİ BÜYÜKLER İŞİN İÇİNE ELİNİ SOKMUYO ...ÜNİVDELER ZATEN POLİTİKA YERLERİ OLMUŞ ORAALRDA İSTEYEN İSTEDİĞİNİ GÜTSÜN .... YANİ MESELENNİN ASLI ÜLKE DE İŞLER RAYINA OTURURSA İNŞ ÜMİTLİYİZ...ARTIK NE BAŞBAĞLAR NE SİVASO NE MALATYA NE RAHİP SANTARO CİNAYETELRİ BUNLAR AYNI SERVİSLERİN OYUNLARI DEĞİL Mİ...BUNLARIN BATAKLIĞI KURUTULURSA ARTIK VIZILDAYAMAZLAR İNŞ.. GÜN ARTIK BİRBİRİMİZİ KUCAKLAMA GÜNÜ..GELİN FARKLI GELENEKDEN BİR ARKADASIMIZ KOMSUMUZ YAKINIMIZI ALIP KONUSALIM BİR ÇAY İÇELİM MUHABBET EDELİM.AMAN ONLAR ABDESSİZ DEMEYELİM AMAN ONLAR ÖRÜMCEK KAFALI BEYNİNİ YIKAR DEMEYELİM.AMAN ONLAR KÜRT TÜRK ALEVİ SUNNİ DEMEYELİM..BU DEVLEETİN ADI TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEĞİL Mİ HEPİMİZN DEVLETİ ..BİR BİRİMİZİ ANLAYALIM..AYRILIKÇI DEĞİL BİRLEŞDİRİCİ OLALIM ...İNŞ..SAYGILARIMLA... |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() yakamozz Şuan
Son Aktivite: 11.08.2016 15:43
Tecrübe Puanı: 676
![]() |
Allah milletimize bir daha böyle acılar yaşatmayı nasip etmesin.Bizim birlik ve beraberliğimizi tehlikeye düşürecek her türlü saldırıya topyekün cevap vermek zorundayız."Madımak bizim başbağlar sizin" gibi söylemler insanlarımızı sadece biribirinden ayırmaktan başka bir işe yaramaz, ölen tüm kardeşlerimize Allah tan rahmet diliyorum...
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|