Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 08.07.2008, 16:29   #14
58 memo
Yiğido

58 memo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58 memo Şuan 58 memo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.03.2014 21:59

Tecrübe Puanı: 754 58 memo FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: CHP 'o fotoğrafı' neden kullanmış?

Alıntı:
berat.demir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
eeee geç masal anlatmayı geç

ben akp sözcüsü değilim. rezalet diye uydurma boş şeylerden bahsedeceksin.

yalnız hizmetler ortada. toki diye bi kurumun adını bile duymazdık şimdi 500 bin konut yapma hedefi var. fakir fukara ev sahibi oldu.
yakında hızlı tren sivasa geliyor. sivasın duble yolları konuşuyo. havaalanı sinek avlıyodu şimdi vızır vızır çalışıyo. demir çelik kapalıydı şimdi son sürat çalışıyo.

tüp geçitler, duble yollar, toplu konutlar, ssk emekli sandığı ayrımı kalktı isteyen istediği hastaneye gidiyo, öğrencilere bedava kitap dağıtılıyo. bunlar chp zamanında niye yoktu. çünkü yolsuzluktan millete ayıracak paraları yoktu da ondan.
masal anlatan sensin
1-100 fakirden ancak 5-10 tanesi ev sahibi olabiliyor,geri kalan yandaşlara veriliyor
2-chp nin hizmetlerini görmek istiyorsan chp li belediyelere git bakıver
3-duble yol dediğin kazaları arttırdığı belirlendi
4-hastanelerde rehinler arttı
5-6 yıldır bedava kitaptan başka bir icraat yok,o kitaplar zaten vatandaşların vergisinden alınıp veriliyor
yeterli sanırım
58 memo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)