Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 19.07.2008, 13:34   #11
yakamozz
Tecrübeli Yiğido

yakamozz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yakamozz Şuan yakamozz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.08.2016 14:43

Tecrübe Puanı: 697 yakamozz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart --->: Şortluya var, başörtülüye yok mu?'

Alıntı:
madımak_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
diğer yazdıklarınıza sözümüz olsa,onlar içinde bişeyler yazardık.biz düzgün konuşmaya çalışıyoruz,verilen cevaplar hep aynı.ezme çabasındasınız.o kadar basit değil ama... zamanla tanıyacaksınız zaten.gazi mahallesi deyince aklınıza alevilerin toplu yaşadığı yer geliyor.peki size fatih,bağcılar,güngören,güneşt epe,yavuzselim desek ne gelir aklınıza! biz burda kesinlikle tartışma ortamı yaratmaya gelmedik.bunu her seferinde belirtmek zorunda bırakıyorsunuz ve sizde bunu göz ardı ediyorsunuz.kimse kimsenin düşüncesine katılmak zorunda değil.en azından saygılı olmak gerek...
Hımm arkadaşım şu an çok güzel konuşuyorsun da nedense uygulamaya geçince pek başarılı olamıyorsun.Bilinmezlik diye birisi 16 temmuzda bir konu açmış ve sivaslılar için yobaz ve yaratık lafını kullanmış konu silinmeden önce senin altına teşekkür koyduğunu gördüm.Yani bu ne demek oluyor ben senin düşüncelerine katılıyorum.Eğer sen zaten farklı düşünsen ayrı bir yorum yapar görüşünü bildirirsin ve eleştirirsin o kişiyi.Ama yok böyle birşey.Daha sonra geliyorsun buraya yok bizim amacımız öyle değil de şöyle bırak ya kime ne anlatmaya çalışıyorsun senin amacını bilmeyen mi var ne sandın bizi keriz mi?(Bu arada anlattığım konunun bir bölümü silinmiştir arkadaşlar bakmak isteyenler forumdan serbest konulardan girsinler site yönetimine başlığı altında bilinmezlik adlı bir üyenin yaptığı yoruma baksınlar ne demek istediklerim o zaman daha iyi anlaşılır)
yakamozz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)