|
|
#21 |
|
Yiğido
![]() ![]() güleyşa_58 Şuan
Son Aktivite: 10.02.2010 22:00
Tecrübe Puanı: 685
![]() ![]() ![]() |
VOLTA CEZANIN TÖRPÜSÜDÜR...
Burda vurulacak biri vardı onu da ben vurdum benim adım TATAR RAMAZAN... ![]() ____ Bir de vizonteleye bayılıyorum ya bi kaç tane de benden; -Ne konuştun lan garıynan?? -Kiimm? Ben mii? Garı benlen konuştu... ![]() ____ Ankara'nın her yerini bilirim. Aşağı Ayrancı, Yukarı Ayrancı, ortada park var... ![]() ____ Babaa akü yookk??? ____ Ceviz veriyim yerseen... ____ -Sen şimdi şehirde artistleri de görmüşsündür?? -He ya Ekrem Bora'yı gördüm nasıl türkü söylüyordu... ![]() ____ Nasılsın inşallah ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#22 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() haythuyt Şuan
Son Aktivite: 13.08.2012 14:55
Tecrübe Puanı: 818
![]() |
BEN KADIR...................
HANGI KADIRRRR DELIKADIR ULENNNNNNN
|
|
|
#23 |
|
Tatlı Yarışması 1.si
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gürün_güzeli Şuan
Son Aktivite: 31.01.2014 10:32
Tecrübe Puanı: 961
![]() ![]() ![]() ![]() |
seviyorum de
sevmiyorum seviyorum de sevmiyorum seviyorum de uleyyn seviyorum yalan söylüyorsun ![]() ![]()
|
|
|
|
#24 |
|
Tatlı Yarışması 1.si
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gürün_güzeli Şuan
Son Aktivite: 31.01.2014 10:32
Tecrübe Puanı: 961
![]() ![]() ![]() ![]() |
vizontele:
çırak:bizim ona radyodan borcumuz var ya abi ona mahsuben dedi fikri:ona mahsuben çırak:evet abi fikri:sende bunu yedin çırak:evet abi fikri:...
|
|
|
|
#25 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() yakamozz Şuan
Son Aktivite: 11.08.2016 15:43
Tecrübe Puanı: 676
![]() |
recep ivedik;
lan ikiz dingiller o dilini kopartırım senin, açın da kıçınıza gülün, ne gülüyorsunuz la camış gibi la,ne gülüyorsunuz olum derdigiz ne sizin,nedir sizin derdigiz,sizin ananız babanız yok mu bu ne pislik,resmen burası ahır kokuyor,apış arası kokuyor,koyun mu yediniz,keçi mi kemirdiniz, bu ne pislik, dört tane pastırmayla aynı şekilde antalya ya gidiyorum ben yaw, böyle bir saçmalık var mı böyle bir rezalet var mı, pislikten kıçınız yosun bağlamış afedersiniz yaw, açın şu camı mamı bu ne koku yaw apış arası kokuyor resmen yaw, nerden ben geldim bindim yaw, nerden be...bana neden bahtığınızı sorabilir miyim acaba,neden bahıyon,noli neden bahıyon,ne bahıyon ya... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() kocak58 Şuan
Son Aktivite: 08.09.2011 20:41
Tecrübe Puanı: 667
![]() |
kutsal damacana
*utanmıyosunuz lan koskoca adamlar duvara işemeye -abi ben dedim buna *konuşma lan şimdi sitroen -citroen citroen *sitreen -hıı *sittir len
|
|
|
#27 |
|
Yasaklı
moonlight_58 Şuan
Son Aktivite: 18.05.2009 00:53
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
recep ivedik
recep ivedik:muhsin burda mı? resepsiyoncu bayan:muhsin bey mi?Konu neydi. recep ivedik:Özel bir meselem var, emaneti var da bende resepsiyoncu bayan:Anladım.Randevunuz var mıydı? recep ivedik:Randevuyu sevmem ben spontan yaşamayı severim daha çok böyle sürüncemeli,serzegişli bir hayat. resepsiyoncu bayan:Ne alakası var beyefendi recep ivedik:Yürü git bana muhsigi bul adamın canını sıhma burda... resepsiyoncu bayan:Nerden geliyorsunuz beyefendi recep ivedik:Evden geliyoruz hanımefendi.Gurtlarlarlan cebelleştik,gamyoncularlan güreştik... ![]() |
|
|
|
|
#28 |
|
Yiğido
![]() ![]() NESLİ Şuan
Son Aktivite: 25.09.2009 13:51
Tecrübe Puanı: 649
![]() ![]() |
BİZİM KÖYDE SEVGİLİ DÖNAY ABLANIN KONUŞMASI .... Bahçede oturmuş hep birlikte çay içiyoruz birden oğlu serkan (lakabı)behbi bisikletle bahçeye dalar..anaaa bakk laaa kimin pisikleti o kimden çaldın ana vallaha çalmadım gülbeyden aldım ulan eğer babağa akşam söyleyip sağa eyce bi çaldurmazsamm sen gor..sonra kocasına söylenmeye başlar ısmayıl haunları başıma bıraktında gittin kor olmaya
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Yeni Yiğido
![]() blueblue Şuan
Son Aktivite: 16.10.2011 00:18
Tecrübe Puanı: 638
![]() |
recep ivedik
sibel:Ay inanmıyorum ya ay sen ne iğrenç ne gerizekâlı bir adamsın ya recep ivedik:Burda hanfendi hocamızın eşliğinde bayirsah hareketi yapıyoruz diyo hocamızda.Dün ben döneri fazla kaçırınca gastri endeksiyon oldu bir yolunu bulup çıktı yani ne yapalım şimdi. sibel:Bana ne senin ne yediğinden ya burda bütün sporumun içine ettin.Bir de şu girdiğin tayta bak iğrenç. dalış hocası:Sibel hanım merabalar bugün saat 3 te unutmuyoruz dimi. sibel:yok yok unutmadım. recep ivedik:O da tayt giymiş işte o da giymiş oda giymiş taytını ona laf etmiyorsun bana ediyorsun. dalış hocası:beyfendi lütfen bu tayt değil lütfen bu skuba dayving kıyafeti recep ivedik:lan bırah skuba dayving kıyafetiymiş o da araya kaçıyor bu da araya kaçıyor ne farkı var yani dalış hocası:efendim skuba dayving kıyafetini 1781 yılında Fransız denizci marsel düsel icat etmiştir recep ivedik:gonuşma layyn.marsel düsel falan sorduh mu sana bunu ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() yakamozz Şuan
Son Aktivite: 11.08.2016 15:43
Tecrübe Puanı: 676
![]() |
Sana kendi yazdığım bir şiiri okumak isterim;
Gözündeki şavkı görmek isterim İçindeki neşeyi görmek istiyorum Festival gibisin katılmak istiyorum Rock ın koke gibisin çadır kurmak istiyorum Recep oğlan derki ben seni istiyorum |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|