|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaptan-58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.08.2013 10:28
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 1039
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Turla döneriz
"İlk karşılaşmada beklemediğimiz bir yenilgi aldık. Braga iyi bir takım olabilir ama biz Sivasspor'uz. Türkiye'ye başımız dik dönmek istiyoruz''. İŞİMİZ KOLAY DEĞİL Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, İntertoto 3. tur ilk maçında evinde 2-0 yenildikleri Portekiz ekibi Braga'yı deplasmanda devirip turu geçmek istediklerini belirtti. İşlerinin hiç de kolay olmadığını ifade eden Uygun, "Portekiz'de bizi çok zor bir 90 dakika bekliyor. Fakat ben turdan umutluyum. Elimizden gelen gayreti gösterirsek, Sivas'a istenilen sonuçla dönebiliriz" dedi. YİNE DE İYİYİZ İlk kez Avrupa kupalarında mücadele ettiklerinin altını çizen Uygun sözlerine şöyle devam etti: "En başından beri hedefimiz UEFA'ya katılmak. Braga karşısında atacağımız gollerle bunu kanıtlamak istiyoruz. Aksi takdirde Avrupa maceramız sona erecek. Bunun bilincindeyiz. Sivasspor, tarihinde ilk kez bu arenada yer almasına rağmen yine de iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum.''
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() haythuyt Şuan
![]() Son Aktivite: 13.08.2012 13:55
Tecrübe Puanı: 807
![]() |
![]() HADI SIVASSPOR SEN NE TAKIMLAR DEVIRDIN KALBIMIZ SENINLE....................
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ABDULLAH DUMAN Şuan
![]() Son Aktivite: 18.01.2016 12:29
Tecrübe Puanı: 1052
![]() ![]() ![]() |
![]() BEN GALİP GELECEĞİMİZE İNANIYORUM..
.............
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pusula_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 28.08.2013 14:51
Tecrübe Puanı: 779
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() İşimiz o kadarda kolay değil.Karşımızdaki takım uluslararası müsakabada bizden daha tecrübe ve deneyime sahip.İlk maçta deplasmanda atılan bir golün çok büyük önemi vardır.Eskiden Galatasaray ilk maçı dışarda oynar 2-1 hatta 3-1 gibi skorlarla dönünce tur şansı hayli yüksek olduğu söylenirdi.Ve gerçektende o skorlarla dönen GS turları geçmişti hep. Fakat bu farklı.Biz kendi evimizde 0-2 gibi bir skorla yenilmişiz. 0-0 bitse idi bende yüzde 50 şansımız var derdim.
Fakat bu futbol bazen hiç belli olmuyor, takım bazen gününde olmuyor ve şansta sizin yanınızda oldumu o zaman başka.Yinede belli olmaz onların kalecileride bizimki gibi iki hata yapar iki gol buluruz,bakarsın işler tersine döner uzatma vs. derken turu atar geliriz, haydi hayırlısı başarılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() yakamozz Şuan
![]() Son Aktivite: 11.08.2016 14:43
Tecrübe Puanı: 665
![]() |
![]() Sivassporum buralara gelirken zoru başararak geldi zaten.34 maç yaparak ligi ikinci sıradaki fenerbahçe ile aynı puanda bitirdi.Sivassporum zoru sever.Milli takım son 15 dakkada 2-0 dan 3-2 yapabiliyor.Neden sivassporum yapmasın bu inanç ve azim zaten sivassporumda fazlasıyla var.Hadi sivasım yen braga yı dök bizleri sokaklara.....
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() yakamozz Şuan
![]() Son Aktivite: 11.08.2016 14:43
Tecrübe Puanı: 665
![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
[url=http://g.imageshack.us/g.php?h=149&i=15koe2.jpg][IMG] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [url=http://g.imageshack.us/g.php?h=149&i=58048280qx0.png][IMG [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [url=http://g.imageshack.us/g.php?h=157&i=19kvn7.jpg][IMG [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [url=http://g.imageshack.us/g.php?h=180&i=14kkn0.jpg][IMG] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() veysel Şuan
![]() Son Aktivite: 26.02.2012 09:24
Tecrübe Puanı: 1106
![]() |
![]() Braga güclü bir takim ama insallah bu sefer yenecegiz onlari
![]() |
#8 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4547
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Turlada gel Sivasim, sanada bu yakisir...
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|