|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kasparix Şuan
![]() Son Aktivite: 01.07.2011 16:53
Tecrübe Puanı: 742
![]() |
![]() ''SAVCI GELİP BENİ DİNLESİN''
Öcalan'dan ilginç Ergenekon isteği Ergenekon'la ilişki kurmakla suçlanan teröristbaşı Abdullah Öcalan şok iddialarda bulunarak savcının kendisini dinlemesini istedi. Genelkurmay Başkanı Org. Yaşar Büyükanıt’a Diyarbakır’da görev yaptığı dönemde suikast hazırlığı yapıldığını iddia eden Öcalan, kendilerine eski Başbakan Tansu Çiller’e yapılacak suikastı üstlenmelerinin de teklif edildiğini ileri sürdü. Öcalan, cezaevinde avukatlarıyla yaptığı haftalık görüşmesi terör örgütü PKK’ya yakınlığıyla bilinen internet sitelerinde yer aldı. Öcalan, avukatlarına şu bilgileri verdi: SAVCI BENİ DİNLESİN Benim Ergenekon ile olan ilişkimi Kıvrıkoğlu’nun temsilcisi sıfatıyla gelen albay ile görüşmeme bağlıyorlar. Ben, Ergenekon konusunda savcının gelip beni dinlemesini istiyorum. Bunları savcı ile daha ayrıntılı tartışabiliriz. ÖRGÜT BÜYÜKANIT’A SUİKAST YAPACAKTI Büyükanıt’a bir suikast girişiminin olduğunu ben çok sonradan öğrendim. Büyükanıt o dönem Diyarbakır’da alay komutanıydı, televizyonlara çıkarak ‘PKK çok iğrenç, çok vahşi bir örgüttür’ diye açıklamalarda bulunuyordu. Örgütün eski üst düzey yöneticilerinden Çürükkaya, birini sırtına bombaları bağlayıp suikast için göndermek istiyor. Sonradan araştırdım, kendi yoldaşlarını öldürmek istiyor. ÇİLLER’İ ÖLDÜRECEKLERDİ Şam’da kaldığım dönemde yanıma gelen bazı kişiler, ‘Biz Tansu Çiller’i öldürelim, sorumluluğu siz üstlenin’ diye teklifte bulundu. Ben bu teklifi kabul etmedim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kasparix Şuan
![]() Son Aktivite: 01.07.2011 16:53
Tecrübe Puanı: 742
![]() |
![]() ben çok süprizlerin de yasanacağına inanıyorum...serbest olacaklarda olacak...emekli askerler büyük bi ihtimal serbest kalacak hiç bi ceza almadan..ancak şunu da anladılar artık TÜRKİYEMİZ kimsenin kolay lokması olmayacaktır..terhis olduklarını bilsinler....nöbeti devralacak vatan evlatları vatan delilileri var artık devralınmışdır da inş ....bu en büyük adımdı..inş uygun adım devam edilecek...50 senede japonya seviyesini yakalıycaz inşallah...çok mu oldu 20 olsun ozaman..gelin arık bu ufak defek çeteleri konusmayalım ATATÜRKÜN HAYAL ETTİĞİ MEDENİYETİ KONUSALIM....
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
Yeni Yiğido
![]() pusat.alemdar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.08.2008 21:57
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Yiğido
![]() ![]() MaViRuMuZ Şuan
![]() Son Aktivite: 27.04.2009 00:59
Tecrübe Puanı: 629
![]() |
![]() allahtan dileğim bu savcıların iddalarının doğru çıkması
doğru çıkarsa en azından faili mechuller aydınlanır kim dost kim düşman belli olur ha birde bu olayın sağcılıkla solculuklada alakasıda yok sağ sol diyede birşey kalmadı zaten iddada ismi geçenlere bir bakın hele kimler var kimler hizbullahı pkk sı gülen i miti tsk mhp dtp akp chp dyp si vs.. işin içine para girdimi neci olduğu onlar için fark etmiyor deniz baykalın sesi çıkmıyorsa vardır yediği bi halt mehmet ağarın çıtı çıkmıyorsa vardır yediği bi halt iddalar gerçekse ve ıspatlanırsa bu hem chplilerin hem akpnin sonu demektir biri 60 milyon euro rüşvet veriyor birleşmesin 2 parti diye (burda olan erkan mumcu'ya oluyor) birilerinin evlerine eurolar giriyor eğer doğru çıkmazsa vay o savcıların haline
![]() |
#15 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() yakamozz Şuan
![]() Son Aktivite: 11.08.2016 14:43
Tecrübe Puanı: 658
![]() |
![]() Ya ben bazı insanları artık anlamakta güçlük çekiyorum.Daha birkaç hafta önce iddianame bir yıldır nerde diye inanmıyorlardı bu tür olaylara.Şimdide iddianame hazırlandı kamuoyuna sunuldu ancak iddianamedeki belgelere inanmıyorlar.Valla hayret birşey.İşimize gelen şeylere inanırsak nasıl doğru yolu bulacağız?
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|