|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 965
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Yüksek Öğretim Kurumu, rektör seçimlerine ilişkin gizli oylama sonuçlarını açıkladı. YÖKten yapılan açıklamada, Yükseköğretim Kurulunca yapılan rektör seçimlerine ilişkin gizli oylama sonuçlarının kamuoyuna açıklanmamasının bugüne kadar Yükseköğretim Kurulunun yerleşik teamülleri arasında yer aldığı belirtilerek bu teamüle uygun olarak 21 Temmuz Pazartesi günü 21 üniversitenin rektör adayları ile ilgili oylama sonuçlarının da kamuoyuna açıklanmayacağının duyurmuştu. Ancak yazılı ve görsel medyada, doğru bilgiye dayanmayan birçok haber ve yorumun yer aldığı ifade edilerek Bu haber ve yorumların rektörlük seçim sürecine zarar veren ve kamuoyunu yanıltan bir hal aldığı gözlemlenmiştir denildi. ve bu nedenle Yükseköğretim Kurulu toplantısında yapılan gizli oylama sonuçlarının kamuoyuna açıklanmasında yarar görüldüğü bildirildi. YÖK'ten yapılan açıklamaya göre, Cumhuriyet üniversitesinin rektör adaylarının aldıkları oy oranları şöyle: CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ I.Sıradaki Rektör Adayı Prof.Dr. Faruk KOCACIK YÖKten aldığı oy: 11 II. Sıradaki Rektör Adayı Prof.Dr. İlyas DÖKMETAŞ YÖKten aldığı oy: 11 III. Sıradaki Rektör Adayı Prof.Dr. Mehmet BAKIR YÖKten aldığı oy: 11 Kaynak: YÖK Resmi Sitesi / Derleme |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yiğido
![]() ![]() MaViRuMuZ Şuan
Son Aktivite: 27.04.2009 01:59
Tecrübe Puanı: 659
![]() |
iyi olan kazansın yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:P
|
|
|
#3 |
|
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FurkaN Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 22:58
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sivas için hayırlısı hangisiyse o olsun...
|
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() BOUN Şuan
Son Aktivite: 27.12.2014 22:40
Tecrübe Puanı: 833
![]() |
Yeni görev alacak rektörümüzden Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'ne bir an evvel
1) Hukuk fakültesi 2) Eczacılık fakültesi 3) Mimarlık fakültesi kurulması için yoğun geyret göstermesini bekliyoruz. Ayrıca bakanlar kurulu kararıyla kurulması resmileşen ve kesinleşen Sivas Teknokent projesinin de bir an evvel hayata geçirilmesini de kendilerinden bekliyoruz!
|
|
|
#5 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() yakamozz Şuan
Son Aktivite: 11.08.2016 15:43
Tecrübe Puanı: 688
![]() |
İnşallah Faruk KOCACIK rektör olur...
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() SEMİH-58 Şuan
Son Aktivite: 14.03.2009 00:08
Tecrübe Puanı: 816
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yiğido
![]() ![]() güleyşa_58 Şuan
Son Aktivite: 10.02.2010 22:00
Tecrübe Puanı: 697
![]() ![]() ![]() |
Memleketimizde hayvancılık oldukça gelişmiş olduğu için bence de diğer fakültelerin yanında veterinerlik fakültesi de açılmalı... Temennim Faruk KOCACIK'ın rektör olması... Geçen sefer de liste başındaymış zaten yine bildiklerini okudular. Bu sefer inşallah Faruk KOCACIK...
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|