|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öyle olsa bile. hiç gerek yok böyle bir uygulamaya.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ofgurleyuk78 Şuan
Son Aktivite: 29.01.2010 16:58
Tecrübe Puanı: 818
![]() |
Kimbilir yine kimler parasız kaldı. Kimler zengin ediliyor. Hani kasabın yağı bol olunca her yerine sürermiş ya. İşte öyle bir şey. Kaldırımdaki görüntüyü millet durupta mı izleyecek anlamadım. Belli bir yüksekliğe koyda millet rahat rahat seyretsin illaki plazma koyacaksan.
|
|
|
#13 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4585
![]() |
Sivas Belediyesinin LCD projesi Türkiyede ilk defa uygulanacak olan bir proje Sivasımın insanı her şeyin iyisine layık yapanların ellerine sağlık her türlü masrafını reklam fiması yapacaksa neden lüzmsuz olsunki bu projeyi sivasımın insanına layık görmeyenler lüks görenler allah bilirya benim gibi sivas dışında yaşayan 3-5 senede bir Sivasa uğrayan belki senelerce Sivasa hiç gitmeyen kişiler teknolojinin bu nimetini sivaslı kardeşlerimize çok görmeleri bana çok düşündürücü geldi bir söz vardır
İNSANLAR LAYIK OLDUĞU GİBİ YÖNETİLİRLER
|
|
|
#14 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() i.yigit Şuan
Son Aktivite: 31.01.2010 20:43
Tecrübe Puanı: 709
![]() ![]() |
gerçekten çok ilginç bi uygulama
ben şaşırdım bu haberi okurken inş belirlenen hedefe varılır ama amaç ne onu bilemiyorum bu uygulamayı yaparken ben aynı zamanda plazma satan bi esnafım en kötü bi 106 ekran plazma 1.300 ytl siz hesabını yapın saygılar ilhan yiğit |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1097
![]() ![]() ![]() |
3 Ay sonra hepsinin ipi pazara çıkar, arızalanır, çalınır ve 6 ay sonrada kaldırırlar
ahada buraya yazıyorum imza abircan yoksul halkın zaten uyutulduğu aptal kutusu tv ye doğru dürüst amaçlar için kullanmadıktan sonra istersen tüm şehrin sokaklarına döşesen ne fayda ışıklı bilboardları anlarım ama sivas kaldırımlarını anlamam, kışın 2 ay kim ne yapacak yerdeki tv yi, yazın güneşin altında siz o ekrandan bişeymi görüneceğini zannediyosunuz tam bir aptallık fiyasko, iş yaptı desinler diye yapılan bişey kapalı mekanda anlarım ama açık havada öyle lcd yok net görüntü renk verecek hemde yerde
|
|
|
#16 |
|
Yiğido
![]() ![]() abuç Şuan
Son Aktivite: 14.02.2012 14:38
Tecrübe Puanı: 753
![]() |
3 hafta önce sivastaydım.maalesef lcd leri gördüm.maalesaf diyorum çünkü;yere lcd koymanın dünyanın en saçma işi olduğunu daha önce forumda dile getirmiştim yerdeki lcd leri görünce kendime bir kez daha hak verdim.bu lcd lerin üzeri korumak için naylonla kaplı bu naylonlarda ayak basıldığı için çizilmiş ve matlaşmış o şekilde reklamda olsa izlenemez o lcd ler. kaldıki sivas kış şehri kışın zaten kar altında kalacak.İşin en üzücü yanı belediyeden para çıkmayacağı reklamcı firmanın finanse edeceği söyleniyor.velev ki doğru,siz milli servet diye bir şey bilirmisiniz?. bir Türk bir Sivaslı olarak milli servetin bu kadar lüzümsuz bir şekilde hebe edilmesine gönlünüz razı olurmu?
Biz Lale Devri Çocukları Değiliz.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|