Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Mustafa Kemal ATATÜRK...           »          Sen Yoluna Ben Yoluma - Serdar Yıldırım           »          Karagöz İle Hacivat: Koca Kafalı Bir Keleş           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.

Seçenekler Arama Stil
Alt 26.03.2008, 20:47   #11
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart -->: KALDIRIMLAR "LCD"LENECEK

Öyle olsa bile. hiç gerek yok böyle bir uygulamaya.
_DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 26.03.2008, 23:36   #12
ofgurleyuk78
Usta Yiğido

ofgurleyuk78 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ofgurleyuk78 Şuan ofgurleyuk78 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.01.2010 16:58

Tecrübe Puanı: 818 ofgurleyuk78 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Kimbilir yine kimler parasız kaldı. Kimler zengin ediliyor. Hani kasabın yağı bol olunca her yerine sürermiş ya. İşte öyle bir şey. Kaldırımdaki görüntüyü millet durupta mı izleyecek anlamadım. Belli bir yüksekliğe koyda millet rahat rahat seyretsin illaki plazma koyacaksan.
Alt 27.03.2008, 22:48   #13
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4585 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Sivas Belediyesinin LCD projesi Türkiyede ilk defa uygulanacak olan bir proje Sivasımın insanı her şeyin iyisine layık yapanların ellerine sağlık her türlü masrafını reklam fiması yapacaksa neden lüzmsuz olsunki bu projeyi sivasımın insanına layık görmeyenler lüks görenler allah bilirya benim gibi sivas dışında yaşayan 3-5 senede bir Sivasa uğrayan belki senelerce Sivasa hiç gitmeyen kişiler teknolojinin bu nimetini sivaslı kardeşlerimize çok görmeleri bana çok düşündürücü geldi bir söz vardır
İNSANLAR LAYIK OLDUĞU GİBİ YÖNETİLİRLER
Alt 28.03.2008, 00:11   #14
i.yigit
Tecrübeli Yiğido

i.yigit - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

i.yigit Şuan i.yigit isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.01.2010 20:43

Tecrübe Puanı: 709 i.yigit FAZLA SÖZE GEREK YOKi.yigit FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: KALDIRIMLAR "LCD"LENECEK

gerçekten çok ilginç bi uygulama
ben şaşırdım bu haberi okurken
inş belirlenen hedefe varılır
ama amaç ne onu bilemiyorum bu uygulamayı yaparken
ben aynı zamanda plazma satan bi esnafım
en kötü bi 106 ekran plazma 1.300 ytl
siz hesabını yapın saygılar
ilhan yiğit
i.yigit isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 28.03.2008, 09:10   #15
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1097 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: KALDIRIMLAR "LCD"LENECEK

3 Ay sonra hepsinin ipi pazara çıkar, arızalanır, çalınır ve 6 ay sonrada kaldırırlar
ahada buraya yazıyorum
imza
abircan

yoksul halkın zaten uyutulduğu aptal kutusu tv ye doğru dürüst amaçlar için kullanmadıktan sonra istersen tüm şehrin sokaklarına döşesen ne fayda
ışıklı bilboardları anlarım ama sivas kaldırımlarını anlamam, kışın 2 ay kim ne yapacak yerdeki tv yi, yazın güneşin altında siz o ekrandan bişeymi görüneceğini zannediyosunuz
tam bir aptallık fiyasko, iş yaptı desinler diye yapılan bişey
kapalı mekanda anlarım ama açık havada öyle lcd yok net görüntü renk verecek hemde yerde
Alt 26.08.2008, 14:09   #16
abuç
Yiğido

abuç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abuç Şuan abuç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.02.2012 14:38

Tecrübe Puanı: 753 abuç FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

3 hafta önce sivastaydım.maalesef lcd leri gördüm.maalesaf diyorum çünkü;yere lcd koymanın dünyanın en saçma işi olduğunu daha önce forumda dile getirmiştim yerdeki lcd leri görünce kendime bir kez daha hak verdim.bu lcd lerin üzeri korumak için naylonla kaplı bu naylonlarda ayak basıldığı için çizilmiş ve matlaşmış o şekilde reklamda olsa izlenemez o lcd ler. kaldıki sivas kış şehri kışın zaten kar altında kalacak.İşin en üzücü yanı belediyeden para çıkmayacağı reklamcı firmanın finanse edeceği söyleniyor.velev ki doğru,siz milli servet diye bir şey bilirmisiniz?. bir Türk bir Sivaslı olarak milli servetin bu kadar lüzümsuz bir şekilde hebe edilmesine gönlünüz razı olurmu?
Biz Lale Devri Çocukları Değiliz.

YARI DALGALI OLMAMALI DENİZ,
YA DURMALI YA KUDURMALI.
SONUNA KADAR GİRMELİ HANÇER,
YA KININDAN HİÇ ÇIKMAMALI.
abuç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)