|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 955
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Temsa Gökpınar’da tanıtım filmi çekti. Temsa otobüslerinin kurumsal tanıtım filminin bir kısmı Gürün ilçesindeki Gökpınar Gölü΄nde çekildi. Temsa΄nın tanıtım filmi yapımcısı Bahri Kayaoğlu, yaptığı açıklamada, firmaya çektikleri görüntülerde su ve insan temasını kullandıklarını söyledi. Gürün Gökpınar Gölü΄nün doğa harikası bir yer olduğunu ifade eden Kayaoğlu, ΄΄Gölün rengi, berraklığı insanları çok etkiliyor΄΄ dedi. Suyun güzelliği ve insanı dinlendiren yapısının en iyi işlendiği, görüntülendiği yerlerden birisinin Gökpınar Gölü olduğunu anlatan Kayaoğlu, şunları kaydetti: ΄΄Burada küçük gölün üzerindeki köprüden otobüs geçerken görüntüler kaydettik. Yine bölgede ilk defa kullanılan flay cam olarak tabir edilen uçan kamerayı kullandık. Uçan kamera Gökpınar gölünden görüntüler alarak yolun kenarına geliyor, bu arada otobüs gölün yanındaki yoldan geçiyor. Buna benzer görüntüler kaydettik. Su altı kamerası, araç kamerası, ayaklı kamera ve normal kameralarla değişik görüntüler üzerinde çalıştık. Bu vesile ile bu güzel yeri tüm dünyaya tanıtacağız. Firma tanıtım film ve fotoğraflarını dünya çapındaki fuarlar, organizasyonlar ve gösterimlerde kullanacak. Dolayısıyla Gürün Gökpınar Gölü de dünyaca tanınacak.΄΄ Kayaoğlu, bölgede ayrıca Darende΄de Somuncu Baba Camisi, Tohma Kanyonu, Günpınar Şelalesinde çekimler yaptıklarını da sözlerine ekledi. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4560
![]() |
Yanlızca bizim bildiğimiz yeterince tanıtımını yapamadığımız bu doğa harikası gökpınar gölünü nihayet uzmanlar keşfetti yedikleri alabalıklardanda biraz söz ederlerse değme gürünün keyfine yerli ve yabancı turist akınına uğrar inşallah
|
|
|
#3 |
|
Tatlı Yarışması 1.si
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gürün_güzeli Şuan
Son Aktivite: 31.01.2014 10:32
Tecrübe Puanı: 963
![]() ![]() ![]() ![]() |
o firmanın emeklerine sağlık teşekkürler sunuyorum bir gürünlü olarak.....keşfetmek için geç bile kalmışlar
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|