Warnung: Illegal string offset 'type' in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code (Zeile 153)
MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİNE ÇAĞRIMIZDIR! - Sayfa 3 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Mustafa Kemal ATATÜRK...           »          Sen Yoluna Ben Yoluma - Serdar Yıldırım           »          Karagöz İle Hacivat: Koca Kafalı Bir Keleş           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.

Seçenekler Arama Stil
Alt 15.09.2008, 10:52   #21
dark_yamtar58
Yasaklı
NO AVATAR

dark_yamtar58 Şuan dark_yamtar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
3D Car Driver Champion! Ancient Battle Champion! Basketball Rally Champion! BMX Stunts Champion! Clay Pigeon Shooter Champion! Counter-Strike Champion! Early Man Wars Champion! Ice Racer Champion! Lord Cannonball 2 Champion! Roulette Champion! Yeti Sports 9 - Final Spit Champion!
Tecrübe Puanı: 0 dark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİNE ÇAĞRIMIZDIR!

Alıntı:
AYDIN70 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Burası bir forum, bir konu yayınladığınız zaman gelecek yorumları da demokratik bir şekilde karşılamak lazım.

efe1058 arkadaşımızın dileklerine katılıyorum, çünki kimsenin kimseden bir üstünlüğü yok..Allahu teala bizi Türk olarak değilde, zu kabilesinden birisi olarak da yaratabilirdi, onun için derim ki, " Doğuştan gelen özelliklerimizle değil, sonradan bizim kendi becerimizle kazanmış olduklarımızla övünelim" Mustafa Kemal ATATÜRK'ün söylediği gibi " Vatanını En çok Seven, görevini en iyi yapandır "

Sizlere bir de ince eleştirim olacak, Türklükten dem vurmuşsunuz, ama yazmış olduğnuz metinin içinde mübarek her dilden var..Türkçe konuşup, Türkçe yazmaya davet ediyorum.

Abi yanlış anlamada sen hangi Millettensin ve hangi dindensin bunu anlayamadım.Senin küçümsediğin Zu kabilesi bile kendi kabilesi ve toprağı için ingilizlerin topuna ve tüfeğine karşı mızrakla taşla kavga verdi ve çık tı göğsünü gere gere Ben Zu kabilesiyim...Biz kendi memleketimizde Türküz diyoruz neden gocunuyorsunuz.

Hem bu sitede 34 binin üzerinde üye var Milletle dalga geçme okuma yazmayı dışarıda öğrenen var yazı yazmayı beceremeyen var ama koç gibi yazan arkadaşlarımızda var.Ne o türkçeyi bilmiyor falan sana yakıştıramadım eğer bişeyleri iyi biliyorsan bize de yardımcı ol bizlerede öğret insanlığın gereği budur.Sevgiler arkadaşım karşındaki ile dalga geçme çağilliğini yüzüne vurma.:
dark_yamtar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.09.2008, 10:55   #22
gul-i_ahmer
Usta Yiğido

gul-i_ahmer - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gul-i_ahmer Şuan gul-i_ahmer isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.08.2010 15:43

Tecrübe Puanı: 726 gul-i_ahmer FAZLA SÖZE GEREK YOKgul-i_ahmer FAZLA SÖZE GEREK YOKgul-i_ahmer FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİNE ÇAĞRIMIZDIR!

ALPEREN=LA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDEN RESULULLAH DAVASINI SIRTLAYAN GÖNÜL İNSANIDIR

ALPEREN ALLAH 'IN RESULÜ HZ.MUHAMMED'İN YOLUNDA İLERLEYEN,ANASINA, BABASINA,VATANINA, MİLLETİNE FAYDALI OLAN TÜRK GENCİDİR
ALPEREN ZALİME ALP MAZLUMA EREN DİR...
gul-i_ahmer isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 15.09.2008, 13:59   #23
AYDIN70
Yasaklı
NO AVATAR

AYDIN70 Şuan AYDIN70 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.09.2008 12:53

Tecrübe Puanı: 0 AYDIN70 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Dark, bak yine aynı hatayı yapıyorsun.aLLAH'IN vermiş oldukları ile övünme, yaptıklarınla övün diyorum...sen bana kızıyorsun ve aba altından sopa gösteriyorsun..Bak herkes yola geldi, artık sende titre ve kendine gel..Bilimle uğraş, felsefeyle uğraş, edebiyatla uğraş..insanların kafataslarıyla bırak kim uğraşıyorsa uğraşsın.

Seni sevdim dark.Hemşehrim benim.
AYDIN70 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.09.2008, 14:18   #24
dark_yamtar58
Yasaklı
NO AVATAR

dark_yamtar58 Şuan dark_yamtar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
3D Car Driver Champion! Ancient Battle Champion! Basketball Rally Champion! BMX Stunts Champion! Clay Pigeon Shooter Champion! Counter-Strike Champion! Early Man Wars Champion! Ice Racer Champion! Lord Cannonball 2 Champion! Roulette Champion! Yeti Sports 9 - Final Spit Champion!
Tecrübe Puanı: 0 dark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblickdark_yamtar58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
AYDIN70 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Dark, bak yine aynı hatayı yapıyorsun.aLLAH'IN vermiş oldukları ile övünme, yaptıklarınla övün diyorum...sen bana kızıyorsun ve aba altından sopa gösteriyorsun..Bak herkes yola geldi, artık sende titre ve kendine gel..Bilimle uğraş, felsefeyle uğraş, edebiyatla uğraş..insanların kafataslarıyla bırak kim uğraşıyorsa uğraşsın.

Seni sevdim dark.Hemşehrim benim.

Senin özünde güzel şeyler var kötü bir insan değilsinde kurguyla biraz oynamışlar zamanla düzelirsin....Bende seni sevdim kardeş..
dark_yamtar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)